Redovito tam uzimam gelove i drink mix
Bez toga nejdem na voznju
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
I ja isto...glavni izvor zdravih droga 
uups...
AUDIOFIL
Ah ovisi kolko vozis i kojim intenzitetom.
Dosta puta nosim gelove sa sobom, a ne pojedem ih no bolje da ih nosiš sa sobom jer nikad ne znas kaj moze bit.
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Ah ovisi kolko vozis i kojim intenzitetom.
Dosta puta nosim gelove sa sobom, a ne pojedem ih no bolje da ih nosiš sa sobom jer nikad ne znas kaj moze bit.
Vozim 1.30-2H..25-30km..poprilican intezite posebno na uzbrdicama..u Splitu,,,laganini do Marjana...od Bena krece uspon do vrha...tu se poprilicno zakiselim u kvadricepsima...pa onda laganica preko Bacvica i Znjana,,,Duiilovo uspon ponovno jak intezitet...spuštanje na City pa zadnji uspon poviše samog centra put Kile(novih zgrada)..nekih soma kalorija potrosim..a znam i na Marjanu trim stazom do novog vidikovca e tu zadnjih 100 metara bude nesto najteze sto osjetih ikad,,treba mi sigurno 10-15 min da se oporavim...noge se pogube da jedva hodma kad siđem s bike!
koje dužine voziš? edit: pročitah baš post iznad....vjeruj mi....na 300, 400, 600 km turama voda ti nije dovoljna
Bok društvo, ak jennetko vozio Krk 'n' Roll, možda ste negdje u videu. 😃 Bez zamjere ak smo koga uvrijedili, ali (skoro) sve je ovo satira 🙂
btw, frend vozi moj prethodni RM Element koji je na prodaju, ako je NETKO zainteresiran možda za super sposoban 120/100 fully između M/L veličine. Vise infosa na njuskalo linku🍺
AUDIOFIL
Ja ne vozim tolko. Vozio sam 215 najvise.
Vozim s curom vikendom oko 100-130km tura. 4-5 sati voznje+ pauze. Preko tjedna isto vozim samo naravno nemam tolko vremena nego do 2h
Puno se tu kalorija troši. Oko 3000 zna bit.
Nedavno sam išao sam gdje sam dignuo tempo malo i potrošio 4500 kalorija u jednoj voznji. Treba to nadomjestit
AUDIOFIL
Da. Ja sam sad preko tjedna prešao na trenažer.
Jedino doba godine kad stignem neku seriju pogledat hehe
Ima nas...ima 

Edit: sad za vikend je bio brevet Vukovar 300/600....ja sam imao edukaciju pa ove godine nisam mogao voziti...ali moji su vozili 600...krenulo se u 6 ujutro iz Lesnine, do vukovara kod tornja slikanje....povratak u Vinkovce i tam spavanje do 4 ujutro, u pol 5 krenuli za Zg i u 21 u nedjelju bili natrag u Zg....
AUDIOFIL
AUDIOFIL
dvaput je dvaput 
Svaka ćas!!! 
Ajmo anketicu, kolika vam je bila max tura u jednom danu:
| 3 | do 50km |
|---|---|
| 2 | 50 do 80km |
| 4 | 80 do 100km |
| 5 | 100 do 150km |
| 1 | 150 do 200km |
| 3 | 200 do 300km |
| 2 | Pogi: više od 300km |
Ne bi htio ispast bezobrazan, napisat ću ti iskreno,kuži se da se ne razumiješ u bicikle, zakačio si se na potpuno krivu stvar.
To je entry mtb sa kombinacijom najjeftinijih i lower-mid dijelova,najjeftinijom vilicom i sad već lagano arhaičnim 3x8 pogonom.
U cjenovnom rangu od 500njak€ +/- se može dobiti konkretniji bicikli, ona Nakamura npr., novi iz dućana.
Ne vrijedi taj bicikl 600€ a kamoli 900€.
Jedino sto mu ide u priog je što je nov.
Sretno sa prodajom.
Sad tek vidim odgovor.
Hvala na komentaru, kako sam i rekao - apsolutno se ne razumijem.
Cijene u dućanima ne biram ja, ali mogu razumjeti da je prenapuhana za neki brand.
Kako god, ne vrijedi 600e kažeš.
A dali vrijedi 380 koliko tražim?
To je jedino relevantno / dali postoji što novo do 400e da je bolje?
Pitam čisto informativno.
Svaka ćas!!! 
Ajmo anketicu, kolika vam je bila max tura u jednom danu:
Sljedece godine je plan odradit par granfonda + alpsku rutu od 420km u par dana. Budemo vidjeli kaj bude od toga.
Sretno
Ne bi htio ispast bezobrazan, napisat ću ti iskreno,kuži se da se ne razumiješ u bicikle, zakačio si se na potpuno krivu stvar.
To je entry mtb sa kombinacijom najjeftinijih i lower-mid dijelova,najjeftinijom vilicom i sad već lagano arhaičnim 3x8 pogonom.
U cjenovnom rangu od 500njak€ +/- se može dobiti konkretniji bicikli, ona Nakamura npr., novi iz dućana.
Ne vrijedi taj bicikl 600€ a kamoli 900€.
Jedino sto mu ide u priog je što je nov.
Sretno sa prodajom.
Sad tek vidim odgovor.
Hvala na komentaru, kako sam i rekao - apsolutno se ne razumijem.
Cijene u dućanima ne biram ja, ali mogu razumjeti da je prenapuhana za neki brand.
Kako god, ne vrijedi 600e kažeš.
A dali vrijedi 380 koliko tražim?
To je jedino relevantno / dali postoji što novo do 400e da je bolje?
Pitam čisto informativno.
Nije meni bila namjera tebi rušiti cijenu ,niti sam ja stručnjak samo mislim da ove cijene po dućanima koje spominješ su ti nebulozne, nije to kritika tebi nego dućanima.
Ja da ga prodajem stavio bi 250€ ,i to vjerovatno buš čekao proljeće ,jer iako je sada možda najbolje vrijeme za kupovanje bicikla mislim da je profil ljudi koji traže ovakve bicikle kao iz tvog oglasa su uglavnom ovi sezonci.
U prilog ti ide što je nov,ima hidrauliku i ok je veličina.
Moraš uzeti i obzir da je Shimanu prije godinu-dve izbacio novu CUES grupu sa kojom su ti pokrili sve te enty do mid dijelove(i nisu kompatibilni sa starim grupama) ,i koja je objektivno bolja.
Možda za 400€ ne možeš pronaći ali za 500€ možeš kupit bicikl sa tom zadnjom generacijom dijelova,osjetno boljom vilicom i istim hidrauličnim kočnicama, i to ganc novo u dućanu sa garancijom i na rate,ako treba.
To ti je moje mišljenje ,možda sam u krivu ,kako god sretno sa prodajom!
Ma svaka čast, moj prvi brevet je bio na Nakamura Catch 5.3...mtb....tad mi nije bilo teško jer me držao adrenalin....ali da sad moram sjest na mtb i 200 odgulit...dvaput bi razmislil....i otišel 

Nisam ljubitelj dužih relacija, pravim barem jednu od 100 godišnje, ali su mi mrske uvijek 😅 I zato svaka ćas vama grandfonderima 💪
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
AUDIOFIL
Ja 23 godine imadoh samo MTB-e. Sad nakon specke, kad idem na posao montićem, feeling je ko da sam sjeo na traktor.
Popodne odrapio 31km bez stajanja. Specka mi je za sve osim za commuting.
Ne bih rekao da je MTB baš jako problematičan za cestovnu vožnju, pogotovo ako ga uz malo adaptacije (gume i cestovna kazeta čine čuda) pretvorite u ATB (all terrain bike), dapače prednosti su mu robusnost, upravljivost i udobnost na lošim lokalnim cestama (koje su više pravilo nego izuzetak), gradskim krkljancima i neortodoksnim prečacima, pogotovo za masivnije i manje iskusne vozače. U pravilu je bolje stići i deset minuta kasnije, nego nikad
.
Naravno, ako imate neku jeftinu imitaciju bicikla koja bi bolje poslužila kao sidro za trajekt nego prevozno sredstvo za bilo kakav teren, nema tu puno pomoći.