kupujem ovaj motor i treba mi netko ko ima iskustva sa njim, ak ne sa njim , bar sa 250ccm...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sto mislite o ovom motoru, jako je jeftin , ali meni to netreba za divljanje, tako da..
Izgleda sasvim solidno,ako nije za divljanje samo naprijed.
Izgleda sasvim solidno,ako nije za divljanje samo naprijed.
daaa...ma to malo tu...oko kuce...šuma...i tak :DD
opet bezveze otvaras temu,vec postoji i tamo si vec pitao i lijepo ti odgovorili
i zasto pobogu stavljas to na informaticki forum,ne da ljudi nemaju iskustva i neznaju o tome nego cisto iz principa ovdje neces dobiti nikakvo profesionalnije misljenje nego sam usputno i nece biti ono sto trazis
ja ti predlazem da pogledas na nekim drugim forumima
a sto se tice motora kazem da sam imao takav kad sam bio mladi i samo nevolje sa s njim,motor kosta 12000kn ak se ne varam(tolko sam ga ja platio),sama cijena ti sve govori,takav KTM kosta 50 000kn....znaci meni je motor drzao 6 mjeseci i dalje samo kvarovi i nevolje,a dijelove sam cekao i po mjesec i pol iz kine jer ih tu nema,tak da nemoj kupovati ali posto si pocetnik i neznas vozit i nemislis se vozit onda kupi,makar ces zazalit kad pocinju problemi....i motor ti je dosta malen i nakon mjesec dana ce ti bit slab,bolje kupi neki rabljeni KTM 125 2T....
opet bezveze otvaras temu,vec postoji i tamo si vec pitao i lijepo ti odgovorili
i zasto pobogu stavljas to na informaticki forum,ne da ljudi nemaju iskustva i neznaju o tome nego cisto iz principa ovdje neces dobiti nikakvo profesionalnije misljenje nego sam usputno i nece biti ono sto trazis
ja ti predlazem da pogledas na nekim drugim forumima
a sto se tice motora kazem da sam imao takav kad sam bio mladi i samo nevolje sa s njim,motor kosta 12000kn ak se ne varam(tolko sam ga ja platio),sama cijena ti sve govori,takav KTM kosta 50 000kn....znaci meni je motor drzao 6 mjeseci i dalje samo kvarovi i nevolje,a dijelove sam cekao i po mjesec i pol iz kine jer ih tu nema,tak da nemoj kupovati ali posto si pocetnik i neznas vozit i nemislis se vozit onda kupi,makar ces zazalit kad pocinju problemi....i motor ti je dosta malen i nakon mjesec dana ce ti bit slab,bolje kupi neki rabljeni KTM 125 2T....
vid decko, pogledo sam sve moguce teme u vezi tog motora i nigdje nemog dobt odgovora, ono sto ja oc, a za KTM treba imat para, a ni polovni nije bas neki jeftin, a ovaj Zongshen si ocu kupit za tu malo u okolici vozikanj, pa jbt necu ja sad vozit trke s tim, il skakat il nest slicno.Ima ljudi u blizini mene koji imaju taj motor, a problema nema previse.Ja neznam sta si ti radio s tim motorom (ni ne zanima me), ja trebam nekog tko ima taj motor, a ne ti...de svrljaj po drugim temama, ak nemos pomoc makni se...
dej ne glumi,sta si?prosao sve teme o motorima?ovdje na informatickom forumu?
a sto bi ti zelio znati??
nekuzim te kaj oces
svaki ce ti rec isto:motor je kinez(znaci da je slabo napravljan,plastika,slabi srajfi,nekvaliteta,nema dijelova), dobar za pocetnika ako ne divljas i to je to,nema se sta vise pricat o tome
i pripremi se na kvarove i bilo bi ti dobro nakon malo jace voznjice i nakon par stotina kilometara zategnuti srajfe.
uostalom reko si da ti frendi imaju takve motore,pa onda odi do njih i provozaj se i uvjeri u sto hoces,ne kuzim te :S
dej ne glumi,sta si?prosao sve teme o motorima?ovdje na informatickom forumu?
a sto bi ti zelio znati??
nekuzim te kaj oces
svaki ce ti rec isto:motor je kinez(znaci da je slabo napravljan,plastika,slabi srajfi,nekvaliteta,nema dijelova), dobar za pocetnika ako ne divljas i to je to,nema se sta vise pricat o tome
i pripremi se na kvarove i bilo bi ti dobro nakon malo jace voznjice i nakon par stotina kilometara zategnuti srajfe.
uostalom reko si da ti frendi imaju takve motore,pa onda odi do njih i provozaj se i uvjeri u sto hoces,ne kuzim te :S
nemaju mi to frendovi, ima par likova tu.Ja sam ih pito u vezi tog al mi nisu bas puno rekli, samo da nema nikakvih strasnih kvarova...a za vozikat se dobar..uglavnom dobro govore o njem al men treba neko ko ga ima vec duze da cujem od njega neke kvalitetnije informacije..ok??
Najbolje ti je ovak.
Kupi pa ces vidjeti :)
Ja isto imam motor od Zongshena 125 kubika. Nije uopće skup ali je super. Nisam još imao kvarova, brz je, lijep i nemam nekih zamjerki.
Ja isto imam motor od Zongshena 125 kubika. Nije uopće skup ali je super. Nisam još imao kvarova, brz je, lijep i nemam nekih zamjerki.
e tebe trebam milo moje xD, de javim ti se privatnom porukom
;DD