Zongshen orion 250

poruka: 11
|
čitano: 13.765
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zongshen orion 250

kupujem ovaj motor i treba mi netko ko ima iskustva sa njim, ak ne sa njim , bar sa 250ccm...

http://www.bikesforless.co.za/images/orion250.jpg

I LOVE BIKES!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 16:13 (dinko.888).
15 godina
neaktivan
RE: Zongshen orion 250

sto mislite o ovom motoru, jako je jeftin , ali meni to netreba za divljanje, tako da..

I LOVE BIKES!!
15 godina
neaktivan
Zongshen orion 250

Izgleda sasvim solidno,ako nije za divljanje samo naprijed.Belji se

15 godina
neaktivan
Premium kaže...

Izgleda sasvim solidno,ako nije za divljanje samo naprijed.Belji se

daaa...ma to malo tu...oko kuce...šuma...i tak :DD

I LOVE BIKES!!
16 godina
neaktivan
Zongshen orion 250

opet bezveze otvaras temu,vec postoji i tamo si vec pitao i lijepo ti odgovorili

i zasto pobogu stavljas to na informaticki forum,ne da ljudi nemaju iskustva i neznaju o tome nego cisto iz principa ovdje neces dobiti nikakvo profesionalnije misljenje nego sam usputno i nece biti ono sto trazis

ja ti predlazem da pogledas na nekim drugim forumima

a sto se tice motora kazem da sam imao takav kad sam bio mladi i samo nevolje sa s njim,motor kosta 12000kn ak se ne varam(tolko sam ga ja platio),sama cijena ti sve govori,takav KTM kosta 50 000kn....znaci meni je motor drzao 6 mjeseci i dalje samo kvarovi i nevolje,a dijelove sam cekao i po mjesec i pol iz kine jer ih tu nema,tak da nemoj kupovati ali posto si pocetnik i neznas vozit i nemislis se vozit onda kupi,makar ces zazalit kad pocinju problemi....i motor ti je dosta malen i nakon mjesec dana ce ti bit slab,bolje kupi neki rabljeni KTM 125 2T....

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

opet bezveze otvaras temu,vec postoji i tamo si vec pitao i lijepo ti odgovorili

i zasto pobogu stavljas to na informaticki forum,ne da ljudi nemaju iskustva i neznaju o tome nego cisto iz principa ovdje neces dobiti nikakvo profesionalnije misljenje nego sam usputno i nece biti ono sto trazis

ja ti predlazem da pogledas na nekim drugim forumima

a sto se tice motora kazem da sam imao takav kad sam bio mladi i samo nevolje sa s njim,motor kosta 12000kn ak se ne varam(tolko sam ga ja platio),sama cijena ti sve govori,takav KTM kosta 50 000kn....znaci meni je motor drzao 6 mjeseci i dalje samo kvarovi i nevolje,a dijelove sam cekao i po mjesec i pol iz kine jer ih tu nema,tak da nemoj kupovati ali posto si pocetnik i neznas vozit i nemislis se vozit onda kupi,makar ces zazalit kad pocinju problemi....i motor ti je dosta malen i nakon mjesec dana ce ti bit slab,bolje kupi neki rabljeni KTM 125 2T....

vid decko, pogledo sam sve moguce teme u vezi tog motora i nigdje nemog dobt odgovora, ono sto ja oc, a za KTM treba imat para, a ni polovni nije bas neki jeftin, a ovaj Zongshen si ocu kupit za tu malo u okolici vozikanj, pa jbt necu ja sad vozit trke s tim, il skakat il nest slicno.Ima ljudi u blizini mene koji imaju taj motor, a problema nema previse.Ja neznam sta si ti radio s tim motorom (ni ne zanima me), ja trebam nekog tko ima taj motor, a ne ti...de svrljaj po drugim temama, ak nemos pomoc makni se...

I LOVE BIKES!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 20:08 (dinko.888).
16 godina
neaktivan
Zongshen orion 250

dej ne glumi,sta si?prosao sve teme o motorima?ovdje na informatickom forumu?

a sto bi ti zelio znati??

nekuzim te kaj oces

svaki ce ti rec isto:motor je kinez(znaci da je slabo napravljan,plastika,slabi srajfi,nekvaliteta,nema dijelova), dobar za pocetnika ako ne divljas i to je to,nema se sta vise pricat o tome

i pripremi se na kvarove i bilo bi ti dobro nakon malo jace voznjice i nakon par stotina kilometara zategnuti srajfe.

uostalom reko si da ti frendi imaju takve motore,pa onda odi do njih i provozaj se i uvjeri u sto hoces,ne kuzim te :S

15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

dej ne glumi,sta si?prosao sve teme o motorima?ovdje na informatickom forumu?

a sto bi ti zelio znati??

nekuzim te kaj oces

svaki ce ti rec isto:motor je kinez(znaci da je slabo napravljan,plastika,slabi srajfi,nekvaliteta,nema dijelova), dobar za pocetnika ako ne divljas i to je to,nema se sta vise pricat o tome

i pripremi se na kvarove i bilo bi ti dobro nakon malo jace voznjice i nakon par stotina kilometara zategnuti srajfe.

uostalom reko si da ti frendi imaju takve motore,pa onda odi do njih i provozaj se i uvjeri u sto hoces,ne kuzim te :S

nemaju mi to frendovi, ima par likova tu.Ja sam ih pito u vezi tog al mi nisu bas puno rekli, samo da nema nikakvih strasnih kvarova...a za vozikat se dobar..uglavnom dobro govore o njem al men treba neko ko ga ima vec duze da cujem od njega neke kvalitetnije informacije..ok??

I LOVE BIKES!!
16 godina
neaktivan
Zongshen orion 250

Najbolje ti je ovak.

Kupi pa ces vidjeti :)

16 godina
protjeran
Zongshen orion 250

Ja isto imam motor od Zongshena 125 kubika. Nije uopće skup ali je super. Nisam još imao kvarova, brz je, lijep i nemam nekih zamjerki.

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Ja isto imam motor od Zongshena 125 kubika. Nije uopće skup ali je super. Nisam još imao kvarova, brz je, lijep i nemam nekih zamjerki.

e tebe trebam milo moje xD, de javim ti se privatnom porukom

;DD

I LOVE BIKES!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice