Znači kupujem papire za Tomosa.Tomos je Colibri A5 iz 1989. godine.Papiri ne moraju bit od tog modela nego od bilo kojeg Tomosa koji ima papire,pa ako iko ima starog tomosa u nevoznom stanju i ako mu ne trebaju molim da se javite.Tomos možete prodati i bez papira a ja molim neku dobru dušu da mi proda papire.Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači kupujem papire za Tomosa.Tomos je Colibri A5 iz 1989. godine.Papiri ne moraju bit od tog modela nego od bilo kojeg Tomosa koji ima papire,pa ako iko ima starog tomosa u nevoznom stanju i ako mu ne trebaju molim da se javite.Tomos možete prodati i bez papira a ja molim neku dobru dušu da mi proda papire.Hvala.
U kojem si ti stoljeću?
Kupovina papira je ilegalna. A to upucuje da ti si motor vjerojatno nabavio ilegalno. Dakle nije plačena carina,vjerojatno je ukraden itd, itd..
I da, bilo koji motor/skuter/moped mozete prodati bez papira, za 800kn manje i idiotu koji nezna sto ti papiri zapravo govore.
Ok vi lokajte ja papire trebam jer je dedek stari umro a ženica prodala motor.
P.S.
Nemojte se ljutit.