Tražim papire za tomosa

poruka: 4
|
čitano: 4.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tražim papire za tomosa

Znači kupujem papire za Tomosa.Tomos je Colibri A5 iz 1989. godine.Papiri ne moraju bit od tog modela nego od bilo kojeg Tomosa koji ima papire,pa ako iko ima starog tomosa u nevoznom stanju i ako mu ne trebaju molim da se javite.Tomos možete prodati i bez papira a ja molim neku dobru dušu da mi proda papire.Hvala.

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
14 godina
protjeran
Re: Tražim papire za tomosa
veki je car kaže...

Znači kupujem papire za Tomosa.Tomos je Colibri A5 iz 1989. godine.Papiri ne moraju bit od tog modela nego od bilo kojeg Tomosa koji ima papire,pa ako iko ima starog tomosa u nevoznom stanju i ako mu ne trebaju molim da se javite.Tomos možete prodati i bez papira a ja molim neku dobru dušu da mi proda papire.Hvala.

U kojem si ti stoljeću?

SENAID
16 godina
Re: Tražim papire za tomosa
veki je car kaže...

Kupovina papira je ilegalna. A to upucuje da ti si motor vjerojatno nabavio ilegalno. Dakle nije plačena carina,vjerojatno je ukraden itd, itd.. 

I da, bilo koji motor/skuter/moped mozete prodati bez papira, za 800kn manje i idiotu koji nezna sto ti papiri zapravo govore.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Tražim papire za tomosa

Ok vi lokajte ja papire trebam jer je dedek stari umro a ženica prodala motor.{#}

P.S.

Nemojte se ljutit.

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice