Peugeot Design Contest

poruka: 9
|
čitano: 2.563
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Peugeot Design Contest

Hrvat ušao među finaliste Peugeotova dizajnerskog natječaja.

Pogledajte i glasajte: http://www.peugeot.com/en/design/design-contest/5th-edition/the-29-finalists.aspx

17 godina
Peugeot Design Contest

Kako opasno izgleda hrvatski pežo...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
protjeran
Peugeot Design Contest
Ivan Kraljević evo ti i moj glas. Mocno....
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
Peugeot Design Contest

Prebijesno. Hrvatski je daaaaalllllllleeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkoooooooooooooooo najbolji. Oni mi ostali izgledaju kao igracke.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
RE: Peugeot Design Contest
scorpion667 kaže...

Prebijesno. Hrvatski je daaaaalllllllleeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkoooooooooooooooo najbolji. Oni mi ostali izgledaju kao igracke.

Baš tako. Ne mogu vjerovat da onaj iz Columbije ima vise glasova.
E8400 3gHz // Gigabyte 9800 gtx // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Peugeot Design Contest

uuu genijalno!

17 godina
neaktivan
RE: Peugeot Design Contest
calypso kaže...
scorpion667 kaže...

Baš tako. Ne mogu vjerovat da onaj iz Columbije ima vise glasova.
 Zato sam ja dao našemu najbolju ocjenu, a onome iz kolumbije najgoruSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Peugeot Design Contest

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
17 godina
neaktivan
Peugeot Design Contest

Svaka čast!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: