Meni je super clio sport nova verzija.
MaFford Mustang i Mazda RX-8 su najbolji auti
znam da ga necu imat, lol....al aston martin me izluduje, zamalo pa ko cura :)
Audi A3 sportback ili Golf VI GTI
Zaboravio sa još kad sam pisao koji mi je najdraži auto nisam spomenuo BMW M3 GTR(2003)
bmw hurricane rs(viša klasa)
vw phaeton w12(viša srednja klasa)
audi a-4 2.0 2009(srednja klasa)
bmw m-3 2000g(niža klasa)
vw passat 2001g(najniža klasa)
Ne znam iskreno,mogu spomenuti od onih što sam vozio,Opel Calibra 4x4 Turbo,200ks,recimo prilično lud auto,ljudi se znaju smijati dan danas kad vide 20g star auto na cesti,pa eto,smijeh je kratkog daha,rekao bih..
Mercedes 200D sam imao od frenda tj. to je jedna prilično specifična priča teška 750tak 000km,koja vjerojatno traje i danas,ako ga se nije riješio,auto jednostavno neuništiv,a predivan,maslinasto zelenkasti sa kromiranim lajsnama,kao da Saddam himself dolazi.Šala naravno,ali nešto neuništivo..
Sjećanja me vuku i na tatin prvi,rekao bih pošteni auto,BMW 520i,popularni picolovac,iz 1991, 2.0 hubraum, 150 konja, elektronika 0 bodova, stražnji pogon. Nažalost - tako je i završio,u totalki,nasreću - tati mi nije ništa,dapače spasio mu je život,a i u njega su se zabili pijani bosanci kod Benkovca,nije bio kriv..uglavnom probio je ženi zid od dvorišta i na krovu završio,tako da mogu slobodno kazati da mi je starog spasio BMW i pojas.
Audi,osobno vozim(4g već) A3 dizlu,nažalost samo 90ks,2001 godina model,proizveden 11/2000. Trenutno smo oko 153 000km,veliki servis napravljen,služi me odlično,klima automatska,ne troši preko 6 litara,što je priličan uspjeh za star TDi ipak,za današnje pojmove..
Neke buduće želje me vuku opet na Audi,razmišljam u pravcu A4,A6 eventualno,TDi naravno,vjerojatno ću potražiti neki 2.0TDi model,eventualno sa Quattrom zbog pojačanog ovjesa..
Meni je ford Mustang najdrazi auto