Komentari na utakmicu

poruka: 34
|
čitano: 5.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Komentari na utakmicu
r420r kaže vi da ste se ikad bavili nekim sportom (ozbiljnije) znali bi da sudac uvijek sudi za domacina i to je tak bilo i tak ce bit! ako je netko kriv za losu igru to su (pojednin) nas igraci (npr. budan koji se sece po igralistu ili corluka koji ne mozed dodat jednu normalnu loptu), sad je dosla na naplatu nasa bahatost i sad se visdi da nasa repka bez eduarda nebi prosla kvalifikacije! a najlakse je rec da je sudac kriv!...

Istina da su naši slabi bez Dudua ali nemora nam još i sudac slabiti momčad.Nadam se da takvo suđenje više nečemo vidjeti jer to je grozno.Bavil sam se ja nogometom 5 godina i sudac je uvijek više manje bio korektan. Nadamoi se ubuduče boljim nastupom naših a Budan bolje neka ostane doma jer nam takav igrač NE TREBA.
Iron Maiden
17 godina
Komentari na utakmicu

Ovo je bila slavna utakmica.Svaka čast našima na pobjedi.Dobro da je igrao Rakitić a ne Budan jer bi rezultat bio obrnuti.

Sreća da se je Olić našao na pravom mjestu da pospravi loptu u gol.

Iron Maiden-Mislim da je očito da ne spadam u onih 92% mladeži!
17 godina
Komentari na utakmicu

Samo napred.Da bar naši budu među prva 3.Ako ne 1. ili 2. bar 3. pa da se ponovi 98. u Francuskoj.

Iron Maiden-Mislim da je očito da ne spadam u onih 92% mladeži!
17 godina
neaktivan
Komentari na utakmicu

Ma ono protiv Austrije je bilo bezveze, nasi su eksperti za velike repke kao Engleska, Njemačka,"Španjolska","Portugal,.... samo naprijed nasi idemo do kraja XD

Kevin Mitnick RULZZZZ
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice