Hyundai i20 ?

poruka: 17
|
čitano: 18.720
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hyundai i20 ?

Vaša mišjenja ?

Mislim si ga uzeti jer za tu cijenu (70000 KN) ne mogu dobiti niti blizu slično kod drugih proizvođača.

Usporedbe radi - POLO koji ima samo nešto lijepšu unutrašnjojst (mekana plastika idr.) dođe 120000 KN što je stvarno smiješno previše.

Dakle ako ste vlasnik auta ili ako ste ga gledali, molim napišite što mislite o njemu.

Drago G. moj omiljeni člankopisac ! <br/>Z-Admin Small Business CMS - http://www.z-admin.com
16 godina
neaktivan
Hyundai i20 ?

Sve najbolji, po onome što sam vidio, jako dobar auto za te pare, a i vozi mi ga poznanik, nema pritužbi.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
Hyundai i20 ?

Ja ti imam i30 ako ti sta znaci. Star 3 godine, presao 65 000 km. Za sada nikakvih problema, poprilicno sam zadovoljan. Jedino sto mi smeta je gubava plastika unutra jer kad se sporka, nemos nikako ocistit. Mislim da je vrsta plastike ista i u i30 i i20.

I am creationist. I believe man created god.
16 godina
neaktivan
Re: Hyundai i20 ?
zoran123456 kaže...

Vaša mišjenja ?

Mislim si ga uzeti jer za tu cijenu (70000 KN) ne mogu dobiti niti blizu slično kod drugih proizvođača.

Usporedbe radi - POLO koji ima samo nešto lijepšu unutrašnjojst (mekana plastika idr.) dođe 120000 KN što je stvarno smiješno previše.

Dakle ako ste vlasnik auta ili ako ste ga gledali, molim napišite što mislite o njemu.

Pogledaj mazdu 2 i hondu jazz.. ja imam mazdu 2, 80000kn je bila, a auto mi ljepse izgleda nego i20, a jazz mi je jos najljepsi

EDIT: ali je jazz nazalost po cijeni pola... znaci odbacujemo njega, nisam zna da je tako skup

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 12:25 (Mitsuoka).
17 godina
Hyundai i20 ?

mazda 2 unutra izgleda kao jugo. To mi je cura tila kupit. Inace i ja volin mazdu, ali 2 im je dobra samo iz vani.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

mazda 2 unutra izgleda kao jugo. To mi je cura tila kupit. Inace i ja volin mazdu, ali 2 im je dobra samo iz vani.

mozda sa osnovom osnove, ali sa 2. paketom opreme je odlicna.. jeftinije mi izgleda i20 unutrasnjost.. po ovoj slici:

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ja ti imam i30 ako ti sta znaci. Star 3 godine, presao 65 000 km. Za sada nikakvih problema, poprilicno sam zadovoljan. Jedino sto mi smeta je gubava plastika unutra jer kad se sporka, nemos nikako ocistit. Mislim da je vrsta plastike ista i u i30 i i20.

ah ma na to sam i ja nekako alergičan :-)

Nije da će biti od presudne važnosti ali bi stvarno volio malo više luksuza iznutra, pa čak ako to znači veću cijenu (nažalost mogu se odabrati samo 2 modela i20)

tenk ju.

Drago G. moj omiljeni člankopisac ! <br/>Z-Admin Small Business CMS - http://www.z-admin.com
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Pogledaj mazdu 2 i hondu jazz.. ja imam mazdu 2, 80000kn je bila, a auto mi ljepse izgleda nego i20, a jazz mi je jos najljepsi

EDIT: ali je jazz nazalost po cijeni pola... znaci odbacujemo njega, nisam zna da je tako skup

gledao sam i Mazdu 2 i Ford Fiestu. Istina je auti su jako lijepi, ali nakon 2 mjeseca surfanja po forumima, gledanja reviewa na youtubeu, čitanja prospekata, došao sam do zaključka da ću nekako biti najsretniji s i20.

17 godina
zoran123456 kaže...
tnakir kaže...

ah ma na to sam i ja nekako alergičan :-)

Nije da će biti od presudne važnosti ali bi stvarno volio malo više luksuza iznutra, pa čak ako to znači veću cijenu (nažalost mogu se odabrati samo 2 modela i20)

tenk ju.

Da, i ja bi volija da je plastika nesto bolja. (Iako ne pricam o kompletnoj plastici, nego samo rucke od vrata i onaj sredisnji dio na volanu).

16 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

gledao sam i Mazdu 2 i Ford Fiestu. Istina je auti su jako lijepi, ali nakon 2 mjeseca surfanja po forumima, gledanja reviewa na youtubeu, čitanja prospekata, došao sam do zaključka da ću nekako biti najsretniji s i20.

bilo bi lijepo kad bi netko dosao tko ima i20.

Samo da iznesem svoja iskustva sa Mazdom2:

ulivaj gorivo i vozi, dijelovi pouzdani, nema kvarova, ali ako ga slupas (kao ja) susreces se sa skupim dijelovima, hvala bugu pa su serviseri susretljivi i uspjeli smo sredit da osiguranje prekrije vecinu, iako nije kasko osigurana (sada je {#}).. izvukli smo na elementarnu nepogodu sve limarske popravke, svjetlo i tako to (jer je taman par dana poslije padala ogromna krupa kod nas) pa me je dosao popravak u manje od pola cijene... 

To je uglavnom to, izdrzljiv mali autić, poprilicno startan sa svojih malo konjića, i sto je najbitnije - malo trosi, ali tu su svi u klasi takvi, tako da tu nema pitanja.

A sada neovisno o autu ti preporucujem Basler osiguranje, jer su ovi u Croatie ocajni. Zenska kaze - ako nadete jeftiniju ponudu korigirat cemo cijenu, a vec je spustila cijenu osiguranja. U Baslera je bez ikakvog korigiranja bilo dosta jeftinije (u Cro Osig je ~3000kn osnovno + još kasko.. dok je Basler sve skupa za ~3400kn - nema bonusa jer je prvo auto što je stvarno ludilo cijena, a kod njih vec imamo nekoliko osiguranja, te smo zadovoljni). Naravno pogledaj što ti je najbolje i najisplativije. Ne znači da će cijene biti iste, pogotovo ako znaš tamo nekoga.

17 godina
Hyundai i20 ?

Mitsouka... mazda je mazda. Cura mi ima staru mazdu 2. Nakon 120 000 km i pitaj boga koliko godina vozikanja i gazenja dogodija joj se prvi kvar - otisle manzete :))))) Do tada redovno minjala ulje, filtere i to je to. Mazda je zakon.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Mitsouka... mazda je mazda. Cura mi ima staru mazdu 2. Nakon 120 000 km i pitaj boga koliko godina vozikanja i gazenja dogodija joj se prvi kvar - otisle manzete :))))) Do tada redovno minjala ulje, filtere i to je to. Mazda je zakon.

Znam imala mi je majka (tj. jos ima, ali je sada vozi ocuhov sin) Mazdu 323F, registrirana krajem 1999. Nema kvara... jedino poliranje svjetala, malo dotjerana pitura i zamjena diskova i amortizera. 

Tako i Toyota RAV4 - u isto vrijeme kupljena, djed je još vozi, samo su oni kreteni iz Čondića shebali nešto pa kočnice sada škripe. Baš radi Čondića smo odustali od Toyote kad smo kupovali novi auto.

14 godina
neaktivan
Samo jedna opaska vezana uz i10; jedini automobil u kojemu se nisam mogao voziti na suvozacevom mjestu sa sjedalom skroz natrag gurnutim,noge su mi bile za vratom,jest da imam 193cm ali vozio sam se u gabaritima manjim autima ali je prostor puno bolje bio rasporeden..ne mora znaciti da je tako sa i20 al samo opaska..
16 godina
neaktivan
Mrcina985 kaže...
Samo jedna opaska vezana uz i10; jedini automobil u kojemu se nisam mogao voziti na suvozacevom mjestu sa sjedalom skroz natrag gurnutim,noge su mi bile za vratom,jest da imam 193cm ali vozio sam se u gabaritima manjim autima ali je prostor puno bolje bio rasporeden..ne mora znaciti da je tako sa i20 al samo opaska..

Po meni, dosta je prostraniji od i10.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan
Hyundai i20 ?

Hyundai i20 ti je dobar izbor u odnosu na navedene modele. Niska cijena i velika pouzdanost. Ima dovoljno mjesta i za dvometraše, tako da nema brige. Prijavi se i odradi jednu probnu vožnju ako si baš zagrijan za kupnju, bar su one besplatne.

17 godina
Hyundai i20 ?

DO koji para kupuješ auto?

Ja bi pogledao i Chevrolet i Renault....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
Hyundai i20 ?

Imam Hyundai i20 i preso sam 40000 km sa autom nema nikakvih problema trosi oko 6.5 l na 100km u gradu na autoputu pri brzini oko 130 7l na otvorenoj cesti oko 5 l za sad sam jako zadovoljan sa njime auto nije savršen ali za te novce se to nemože ni očekivati.

Otac i kum su ih isto kupili kum ga koristi kao službeni auto preso je oko 70000 km i on je zadovoljan nije imao nikakvih problema sa njim od starog je model 2010 godina i ima maglenke prednje i na rukohvatima u kabini je tekstil a ne plastika ko na nasima (2009 g).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice