Finale EURA

poruka: 44
|
čitano: 4.870
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Finale EURA

Nemaju pojma ni jedni ni drugi.

Jedan ozbiljni trener bi ovu reprezentaciju Španjolske ispratio sa 3-4 komada sa desetak nabacivanja u 16-erac.Pa ta ekipa ima prosjek visine od 1,68.

17 godina
RE: Finale EURA
Gion kaže...

Nemaju pojma ni jedni ni drugi.

Jedan ozbiljni trener bi ovu reprezentaciju Španjolske ispratio sa 3-4 komada sa desetak nabacivanja u 16-erac.Pa ta ekipa ima prosjek visine od 1,68.

Daj se saberi.
Drago mi je da su te dvije repke u finalu kad već mi i Nizozemci nismo.
Kak misliš da nemaju pojma, obrazloži to molim te!?
Pokazali su puno i jedni i drugi, Španjolci posebno.
Ili bi tebi bilo draže da je finale Turska-GrčkaNevinašce

Ajd molim te objasni zakaj misliš da nemaju pojma. Njemačka je bila slabija od nas i bila bi to ponovo u polufinalu ali protiv Portugala igrali su super. Za Tursku se to ne može tvrditi ali pobijedili su ih na njihov način. Španjolsku uoće neću komentirati, dečki igraju super nogomet. I Brazilici i Argentinci su mali rastom, barem većina pa su 1. i 2. u svijetu.
Važan je protok lopte i atraktivnost, a upravo to ima Španjolska.

Ajmo Španjolci!
Njemci, sorry
Neka pati koga smeta.....
17 godina
Finale EURA

1 0 za spanjolce....ajte u neku stvar,,,,,,,,,,

eo glean, zamalo i 2 0 ali kako su njemci losi.....

nemres bilivit!

aj odo ja nastavti gleat!

http://www.puma1400.deviantart.com Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
Finale EURA

Uh, kaj je napeto, Španjolci bolji u drugom dijelu prvog poluvremena, očito bolji.

Casillas je bezveze "pobrao" žuti.

Očekujem pobjedu Španjolske. Ali napomena, Njemci su Njemci, nisu Turci da se provlače, oni igraju do kraja.

Vidjet ćemo.

17 godina
Finale EURA

Prvi Španjolci!!!

Zasluženo.

Obuzele me emocije i kod njihove pobjede, tj. primanja pehara.

Kaj bi bilo da su naši prvi, nekaj bi me "trefilo".

Evo mirni smo do kvalifikacija za SP, na ovom Euru pokazali smo da smo moćni, falilo je malo sreće (nje zbilja malo), a mora se priznati, i iskustva.

Uz Španjolce, naša mlada momčad je budućnost, zato ostani Biliću, ti si naš vodič ka velikim stvarima.

Ne zaboravimo, vraća se i Dudu.

Jedva čekam.

Euro je završen, čekaju nas druga uzbuđenja; vaterpolo, rukomet, plivači.... i Blanka (210cm pls) i OI

Sretno Hrvatska

17 godina
neaktivan

igrali su predobro, nadigrali njemce i zasluženo pobjedili. čestitam

17 godina
neaktivan
Finale EURA

Zasluzili jesu, ali Njemci bi navijali za nas u finalima protiv Spanjolske. Navijao sam za Njemacku, ali eto bili su losi i jos pri tome radili nevjerojatne prekrsaje.

Gentoo user. :')
17 godina
neaktivan
Finale EURA

Baš mi je drago da su španjolci pobjedili i uzeli ovo prvenstvo :)

sasvim zasluzeno

May The Force be With You DuDe!
17 godina
neaktivan
Finale EURA

koliko ja znam na euro već više godina nema utakmice za 3. mjesto, a na SPu ima i dalje.

17 godina
neaktivan
Finale EURA

Drago mi je da je Španjolska ipak osvojila Euro. To je ipak ekipa koja igra nogomet, a ne kao neke druge koje baziraju igru na obrani i kontranapadima.

E, sad vidim da ima ljudi koji se malo bune pa da malo objasnim situaciju oko utakmice za 3. mjesto.

Situacija je dosta jednostavna na Euru se ona ne igra niti se igrala barem u zadnjih nekoliko prvenstava, a čini mi se i dalje ali to još moram provjeriti.

Mislim da se nekada igrala ali nakon što su ekipe na zadnjoj utakmici za treće mjesto tako bezvoljno igrale odlučili su je ukinuti.

Te se utakmice igraju na Mundialu odnosno svijetskim prvenstvima iako mislim da ni tamo se nije oduvijek igrala.

EDIT:

Evo provjerio sam.

Zadnja utakmica za treće mjesto je bila 1980 između Italije i Čehoslovačke.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2008 0:42 (Bugovac).
17 godina
neaktivan
Finale EURA

Nekako mi je žao što su Njemci izgubili ali ipak su pobijedili oni koji su bolje igrali, čestitam Španjolcima. A što se tice utakmcie za trece mjesto ona je ukinuta zbog nezainteresiranosti i ekipa i navijaca za trece mjesto odnosno sto je @bugovac rekao zbog bezvoljnosti za daljnjom igrom.

"All those who believe in psychokinesis, raise my hand." - Steven Wright
17 godina
neaktivan
Finale EURA

Španjolci su jučer bili dobri, Njemci užas. Prije bi rekao da su Španjolci pobjedili zbog loše njemačke igre, nego zbog španjolske dobre igre. Španjolci su imali puno više prilika (7/13 udaraca na gol), trebali su to realizirati za još veći rezultat.

Ja sam bio uvjeren da će Njemačka pobjediti i imali bi šanse da nisu tako loše igrali. Cijeli napad je bio neprepoznatljiv i nije bilo dobro što su išli na ubacivanja, bilo bi bolje da su išli na proigravanje i tako zabili gol (imaju i oni dobre pucače).

Gol - Torres se izvrsno riješio Lahma taman prije nego što je zapucao. Ovo je trebalo znati napraviti. Uvođenje Gomeza pri kraju utakmice je bio smješan potez, taj lik je odigrao solidnu minutažu na Euru i nikad nije ništa napravio (mislim da nije zabio nijedan gol)

I na kraju se samo pitam što bi bilo da su Španjolci imali Villu? Nevinašce

Rambo is watching you!
17 godina
moderator
nikodormius kaže...

Nekako mi je žao što su Njemci izgubili ali ipak su pobijedili oni koji su bolje igrali, čestitam Španjolcima. A što se tice utakmcie za trece mjesto ona je ukinuta zbog nezainteresiranosti i ekipa i navijaca za trece mjesto odnosno sto je @bugovac rekao zbog bezvoljnosti za daljnjom igrom.

LOL - možeš si mislit što bi Turci bili nezainteresirani za treće mjesto! Ginulo bi se kao da je finale... :) Istina, da igraju recimo Talijani i Šveđani za treće mjesto, to bi bila živa dosada...
17 godina
Miro kaže...
nikodormius kaže...

LOL - možeš si mislit što bi Turci bili nezainteresirani za treće mjesto! Ginulo bi se kao da je finale... :) Istina, da igraju recimo Talijani i Šveđani za treće mjesto, to bi bila živa dosada...

Sad se mogu Turci i Rusi doživotno prepucavati ko je 3. :)

@nikodormius- inače, tekme za 3. mjesto "mrvicu" su manje od onog za prvo, naboj je gotovo jednaki. Si gledal? ; Švedska-Bugarska 1994. SP-Šveđani potukli moćnu Bugarsku(tada),  Hrvatska-Nizozemska 1998 SP-bez komentara., Turska-Koreja 2002. SP-koja je to tekma bila. Istina, sve ovo sa svjetskog prvenstva ali ne bi bilo ništa manje ni na Euru.

Po mojem, ekipa koja osvoji 3. mjesto, kući odlazi ponosnija od onih kaj su 2., tj. izgube u finalu-malo nelogično ali istinito. Kad se sjetim dočeka "Vatrenih".

Kad ti ju šutnem s 35m, nećeš je ni vidjeti!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice