Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.544.382
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema

Ako je palio kad se spremljen nema mu šta bit.Promjeni akumulator, ulje i filtere zraka,ulja i goriva i po mogućnosti i promjeni antifriz.Staro gorivo treba izvuć van i stavit novo

13 godina
Auti - ultimativna tema

krivo sam napisao VTS je..:(
uglavnom auto je moj ali mi se polaganje odužilo pa ga nisam prije mogao registrirati niti išta, auto nije paljen jer akumulator nije radio 1.6 je motor 2005 godište, auto ima 100-110 tkm, 90kw, benzinac.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.8.2017 15:16 (tomislavivic).
15 godina
Auti - ultimativna tema

A gume? Ako je lezao 4 godine nepomaknut...

Di2 & EPS FTW!
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

kaj mladi vozaci opet smiju voziti  aute od 90kw?

xfact
14 godina
Auti - ultimativna tema

Mladi vozaci sada smiju voziti aute i od 900kw ako zele, taj zakon je bio komedija.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Turbojc daj mi molim te ime genijalca koji zna izmapirat k seriju u HR da ti se nasmijem...

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
13 godina
ivanoile kaže...

A gume? Ako je lezao 4 godine nepomaknut...

gume idu nove sigurno znam da se gube svosjtva stajanjem.

10 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

https://www.autoscout24.de/angebote/ford-mustang-benzin-rot-a21a03b4-7830-4977-80a2-a582acfa5326?cldtidx=3

Koliko bi koštalo kad bi se ovo uvezlo u RH?

Netko kupovao u tom cijenovnom rangu slična vozila?

14 godina
Auti - ultimativna tema

Oko 60-100k kn zbog CO2.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.8.2017 19:17 (ivanzu).
17 godina
Auti - ultimativna tema

Kako zatvoriti (što staviti između poklopca i spremnika) kanister s 10l dizela? Trebam ga voziti u autu na nekoliko sati, a gepek nije opcija. Kako smanjiti, tj eliminirati izražen miris

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Stižu nam fejk dijelovi: LINK

10 godina
neaktivan
ivanzu kaže...

Oko 60-100k kn zbog CO2.

Ček ozbiljno još 10k€ na postojećih 20k zbog CO2?50% cijene auta?koji je to genijalac uveo takav zakon.Koja pljačka od strane države.Želiš si kupiti svoj dream car a država ti neda

Koliko bi tek  bio CO2 za oldtimer mustanga iz 71 (Mach1 350)

14 godina
Auti - ultimativna tema

Pocetkom 2017g su uveli nove namete na uvoz tako da je sve preko nekih 130g Co2 ne isplativo uvoziti.

15 godina
neaktivan
MadMax2015 kaže...

http://uvozauta.com/

evo ja sam čak i zagooglao co2 i odokativno stavio cijene..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
Auti - ultimativna tema

Dajte ljudi savjetujete mu rucnike od 120 kn,WTF ?

Ja koristim ovaj sa aliexpressa i odlican je za lovu,ne ostaju mrlje nakon pranja i susenja,jako dobro upija i lako se pere i ne swirla lak...

https://www.aliexpress.com/item/45x38cm-High-Quality-Soft-Microfiber-Towel-Car-Cleaning-Wash-Clean-Cloth-Car-Care-Microfibre-Wax-Polishing/32704138092.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.tGNZdI 

30 kn i narucio jos jedan da se ima za drugi auto

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.8.2017 21:31 (doky01akablava).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Ja koristim veliku zutu krpu koju sam kupio na MALL.hr za nekih 30kn, mekana je, odlicno skuplja vodu i trebas je mozda 2 puta ocijediti da obrises cijeli auto.

https://www.mall.hr/sredstva-za-ciscenje-auta/armor-krpa-microfibre-xl-drying-towel

16 godina
ivanzu kaže...

Ja koristim veliku zutu krpu koju sam kupio na MALL.hr za nekih 30kn, mekana je, odlicno skuplja vodu i trebas je mozda 2 puta ocijediti da obrises cijeli auto.

https://www.mall.hr/sredstva-za-ciscenje-auta/armor-krpa-microfibre-xl-drying-towel

Pa eto,ako se nekome ne ceka sa neta,ali ne znam imho davati 120 kn za mikrofibr krpu jer ima brand ime je po meni glupost,moze biti kvalitetnije sivanje jedino,mikrofibra je mikrofibra.

12 godina
Auti - ultimativna tema

Ha cuj pitaj malo detailere i vidit ces da koriste mikrofiber krpe od 30kn uz one po 5-10kn ali te su za felge i slicne "prljavije" poslove. S tim da ce kupiti jednom taj rucnik i ako ga pazi na njega imat ce ga dugo, a sad ja sam misljenja da neka razlika mora postojati za toliku razliku u cijeni i da se primjetiti cak kod raznih skupljih rucnika da neki upije bolje neki losije tako da ne bih savjetovao ove jeftinije ali ako recimo lak nije sredjen i zeli se ustediti sto vise onda moze uzeti bilo koji od mikrofibre.

Nece mu rucnik svakako ostavljat tragove vec voda ako ne osusi auto dovoljno brzo tako da mu detailer dobro dodje svakako, a rucnik moze sam isprobati kako mu pase.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Lak ćeš oštetiti samo tako da auto dobro ne opereš vodom prije nego ga krenes brisati jer ako ostanu mali kamenčići i prljavština nastanu swirlovi, ta krpa košta toliko samo zbog marke i općenito razlika između one od 30kn i od 100kn ce biti minimalna, kupi se velika krpa, ostatak se ulozi u kvalitetni vosak ili sealer koji ce vjerovatno koštati preko 200kn i napraviti veću razliku od krpetine za 150kn.

12 godina
Auti - ultimativna tema

Istina bolje uloziti 50-100kn vise u vosak umjesto skuplji rucnik tu se slazem ali ipak mislim da ima razlike iako ne drasticne.

16 godina
Auti - ultimativna tema

Ekipa jedno pitanje za one koji mozda znaju il su imali iskustva s ovim. Znaci frend je lupio auto, puknuo je lijevim prednjim branikom i sjebo ga ali je sjebo i lim na toj strani auta. Uz to puknuo je i zadnjim krajem al branik je samo oderan ali je lim iznad branika udubljen, sad dal se taj zadnji lim moze poravnat(normalno govorim o mehanicaru ne dal on to moze). Stavit cu i slike pa da vidite. 

15 godina
Auti - ultimativna tema

sretno ti bilo kad budes palio motor nakon 4g

14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

kaj mladi vozaci opet smiju voziti  aute od 90kw?

slazem se. vjerovatno su maknuli i ono da nema voznje iza 12 ili tako nesto.isto debilana

xfact
10 godina
neaktivan
nine kaže...
MadMax2015 kaže...

http://uvozauta.com/

evo ja sam čak i zagooglao co2 i odokativno stavio cijene..

Nema to smisla.

Gdje da u RH ja to provjerim?

U poreznu s odem s ovim podatcima ili na carinu?kome to plačam kod uvoza auta,pa da mi oni kažu točno u kunu

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Carina, s tim da dok ne dovezeš auto neće ti ni reći koliko treba platit. Ti stručnjaci rade popis opreme i ispale neku procjenu vrijednosti koja nema veze s realnošću

15 godina
Auti - ultimativna tema

A i ja sam pogriješio sa odabirom pogonskog goriva.. Promjenio posao, sada imam nekih 2-3km do posla, ako i toliko. Vesela relacija za dizela. Em ima par bržih uključenja, em se motor ne stigne ugrijati. I onda se neki čude kako mi je sad na BC potrošnja 8.5l kada se vozim uglavnom na posao i sa posla, bez dužih relacija otvorene ceste. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
12 godina
Auti - ultimativna tema

Tak i ja. Zadnjih 6 mjeseci imam relaciju do posla 5km u jednom smjeru. A vozim modernog dizla sa dpfom. Bit ce veselja kad se sve zastopa.

PSN:Tomislav025
14 godina
Auti - ultimativna tema

Prodas i kupis turbo GDI, onda samo moras brinuti da klip ne proviri kroz haubu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.8.2017 17:28 (ivanzu).
10 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Carina, s tim da dok ne dovezeš auto neće ti ni reći koliko treba platit. Ti stručnjaci rade popis opreme i ispale neku procjenu vrijednosti koja nema veze s realnošću

Ovo je totalna glupost što se tiče uvoza auta u RH po tome

15 godina
neaktivan
MadMax2015 kaže...

Nema to smisla.

onome tko želi voziti mustanga par soma eura sim-tam ne bi smjelo igrati ulogu. to je jedino što nema smisla u toj priči, s obzirom na troškove registracije, goriva i pogotovo održavanja.

link koji sam ti zakeljio ti daje dovoljno precizan izračun, a ako ti ne paše cijena uvoza uvijek možeš čekati da ti se u HR pojavi primjerak koji bi ti cjenovno odgovarao.

http://www.njuskalo.hr/auti/ford-mustang-coupe-oglas-1869444

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice