Samo pitanje, jel vi stvarno mijenjate egr? Ako pravi probleme samo u najblizu pouzdanu radnju i egr off.
Uredu ako netko voli pridonosit ekologiji da me nebi napali odmah ali realno iz automobilske perspektive to je najvece smece ikad, eventualno brze zagrije motor kad se upali ali opet...

PSN:Tomislav025

, al milju puta sam ga prošao, znam ja njega, corsa prva, ja drugi, prije zavoja šaltam iz četvrte u treću i lagano kočim, tj prije zavoja se pripremam za left foot braking i na pola zavoja me guzica poćne prestizat (oversteer), predji kraj otišao prema desnom rubniku, bubnuo predji desni kotać u rubnik i zarotiramo me kontra u suprotnu stranu za 180°, izletio sam preko suprotne trake u neki šodrani put, a uz put je potočić, imao sam toliko sreće da mi nitko nije došao iz suprotnog smjera i da sam prilikom rotacije uspio izletit na taj putić, tj fulat ogradu od kuće i ogradu od ceste koja štiti da se ne izleti u potočić, tu ogradu sam zaobišao i stao nekih 10cm od potočića (da sam išao brže, mogao sam i upast u potočić...), šteta za sada minimalna, samo izgrebana felga, morat ću provjerit ovjes, mada na cesti ništa ne lupa, ne vuće u stranu, zubna letva nema lufta, tj ne primjeti se ništa, limarija ni ogrebotine nema, velim sva sreća sve moguće ograde sam izbjegao...
)