Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.020
|
čitano: 16.523.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Auti - ultimativna tema

Pitanje.

Kuoljen auto, kupoprodajni sređen, porez plaćen.

Postoji li rok za promjenu prometne na svoje ime? Neki govore da ima rok, neki da nema, da se može tek kod nove registracije. Tko tu kogs?

Ništa ne ostavljam nezavrš
12 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
ja111 kaže...

Sad jedino ako nisu predviđali za veoma niske brzine.

Također nisu predviđali za podzemne garaže. Baš čitam na jednom forumu kako masa ljudi koji drže aute u garažama sa kosim ulazom imaju problema kad treba auto izvući iz garaže. Jedina opcija je ili ga zaletit pa isparat pod ili svaki put šlepati sa nekim drugim autom dizajniranim za izlazak iz podzemne 

16 godina
Luxy2501 kaže...
Luuka kaže...

Ekipa bok.

Jedno pitanjce, možda imate neku informaciju.

Vozim Peugeot 308 iz 2008. i na ključu za daljnjinsko centralno zaključavanje su mi otpali gumbi.Ključ još uvijek radi, ali se mora jako stisnuti.

Znate gdje bi se to moglo zamijenit? Pretpostavljam da u službenom Peugeot servisu, možda još negdje drugdje?

I ak je netko radio nešto slično, kolko će me to koštat?

Hvala

Pretpostavljam da bi najjeftinije riješenje bilo naručiti samo kućište s ebaya te prebaciti čip iz tog u novo. Ako se ne varam, većina kućišta dolazi i sa neizrezanim ključem pa bi i to trebalo riješiti. 

Znaš možda neku radnju blizu Zagreba koja bi to odradila? Nešto kao ovaj tip dolje? Jer ne da mi se baš zezat sam :)

1BIT kaže...
Luuka kaže...

LINK

Znaš možda nekog majstora bliže Zagreba? Baš da mi se ide u Križevce za to, nejde mi se :)

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
17 godina
dv14 kaže...

Pitanje.

Postoji li rok za promjenu prometne na svoje ime? Neki govore da ima rok, neki da nema, da se može tek kod nove registracije. Tko tu kogs?

Nema roka, možeš slobodno tek na sljedećoj registraciji, možeš odmah, uglavnom kad god hoćeš

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Ne znam baš radnje u blizini Zagreba, pošto sam iz Slavonskog Broda, no vjerujem da netko od forumaša zna. Ako se odlučiš sam to raditi, siguran sam da ima obilje videa na yt koji objašnjavu proces korak po korak. :D

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
Auti - ultimativna tema

ja sam C4 vozio 10mj na ZG regama i na firmu na koju je bio prije...pa sam na regi prebacio na RI i na moje ime, tak da...

nego imam pitanje glede poreza...on ide na vozila do 10g starosti...posto jedan auto kojeg gledam navrsava 10g u 1.mj 2017, ako ga ja sad uzmem, dal ce ic porez sad odmah meni na naplatu ili tek bi trebao na iducoj regi (6/2017), kad ce ionako imat vise od 10g, pa onda nece ni ic?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 11:33 (RuskeGTT).
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Znaš možda nekog majstora bliže Zagreba? Baš da mi se ide u Križevce za to, nejde mi se :)

aha, nisam ni gledao od kud je radnja

A ima ih i u zg-u, ne znam kakvi su (nemam daljinsko, pa nemam tih problema...), ali zamjena kućišta nebi trebala biti neki problem, tako da bi trebali obavit posao kako treba...

LINK

LINK2

BTW:

OT:

Čitam malo sutrašnji autoklub, alfa izbacila karavana, ljudi prebrzo voze, ima jedan dobar primjerak pola g40 sa g-laderom u Zagrebu, 130Ks na malo preko 800Kg, autić ide do 200Km/h, a kotrlja se na tvorničkim 13" kotačima, g-ladera danas na cesti vidit ko wankela, fakat prava rijetkost, čitam malo, toyota izbacuje novi model pod nazivom c-hr, to je kakti coupe, ali suv, sami naziv chr znači "Coupe high rider", dizajnom sve više podsjeća na nove honde, full futuristički izgleda, ali ipak ne toliko futuristički, interjer u odnosu na honde i dalje prikazuje analogni brzinomjer...

Uglavnom di im je pamet bila, kada je kvaka zadnjih vrata na krovu samog auta...ko da hladnjaču otvaraš, a ne zadnja vrata od auta...

16 godina
Hacker002 kaže...
dv14 kaže...

Pitanje.

Nema roka, možeš slobodno tek na sljedećoj registraciji, možeš odmah, uglavnom kad god hoćeš

Postoji li rok za porez? Kupoprodajni sreden pa sam mislio to tako ostaviti dok ne sredim taj auto ( projekt ) i kad cu ga ici regati onda da papirologiju ili moram porez platiti odmah? Ima 2 tjedna proslo od kupoprodajnog.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
12 godina
Auti - ultimativna tema

15 dana je rok za plaćanje poreza/prijenos ili odjavu.

16 godina
Syke kaže...

15 dana je rok za plaćanje poreza/prijenos ili odjavu.

Auto je kupljen odjavljen. Samo sam kod javnog biljeznika ovjerio kupoprodajni ugovor... Mogu li onda papirologiju i porez rjesiti kada cu ga ici regati ili?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
12 godina
Auti - ultimativna tema

Ne, isto je 15 dana od datuma na kpu da platiš porez.

16 godina
Syke kaže...

Sutra 15ti dan 

16 godina
Auti - ultimativna tema

Jos malo pa cemo vidit sta je ekipa smislila

15 godina
Fake_Alert kaže...
Syke kaže...

Sutra 15ti dan 

Koliko sam upućen, rok je 15 dana. Sve preko toga nabijaju kamatu, doduše sitno nešto.

Nego, da vas pitam. Imam zimske gume na drugom setu felgi(ratkama). Koliko vulkanizer uzme za izmjenu felgi?

Pa nisam pametan jel bolje da sam kupim ključ i krenem mijenjati ili odnesem vulkanizeru? Pretpostavljam da to više-manje svi sami rade.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Nekih 200kn.

16 godina
dv14 kaže...
Fake_Alert kaže...
Syke kaže...

Sutra 15ti dan 

Koliko sam upućen, rok je 15 dana. Sve preko toga nabijaju kamatu, doduše sitno nešto.

Kolka je točno ta kamata? Imam rok do 30-tog platiti porez, ali za slučaj da ne platim do tad i kasnim nekih mjesec dana, zanima me kolka je ta kamata?!

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 21:07 (Nisam Ja,Nisi Ti).
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
dv14 kaže...
Fake_Alert kaže...
Syke kaže...

Sutra 15ti dan 

Kolka je točno ta kamata? Imam rok do 30-tog platiti porez, ali za slučaj da ne platim do tad i kasnim nekih mjesec dana, zanima me kolka je ta kamata?!

Koliko sam čuo od par ljudi, skroz sitno.

Možda 10-ak kn, ako i to.

Doduše, nemoj ovo moje uzet za sigurno.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Auto "snova" ?

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
15 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Auto "snova" ?

sexy as fck u type-r verziji.. da su mu samo guzicu skratili za jedno 15-20cm izgledao bi puno skladnije (po meni).. samo pitanje dali bi u tom slučaju i dalje imao taj handling koji je po zavojima papao ferrarije za doručak 

ali interijer mi je dan danas vrh.. jednostavno, skladno, prekrasno..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
Fake_Alert kaže...
Syke kaže...

Sutra 15ti dan 

Nakon 15 dana ti idu kamate, ali kao što su kolege već rekle, te kamate budu iznimno mali iznosi tako da se ne brini i da zakasniš

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
16 godina
Hacker002 kaže...
Fake_Alert kaže...
Syke kaže...

Sutra 15ti dan 

Nakon 15 dana ti idu kamate, ali kao što su kolege već rekle, te kamate budu iznimno mali iznosi tako da se ne brini i da zakasniš

Platio 50,05kn porez na dvojku. Da nije tih 05 kamata

14 godina
Meni su samo sjeli na racun i pokupili 30 000kn bez kamata...porez za stan je bio u pitanju...i cca 200kn troskovi ovrhe
14 godina
Auti - ultimativna tema

Nadam se da troškovi kupovine auta neće otići u nebo zbog co2, taman kad mislim uzimat auto koji ima visok co2 oni povećaju troškove.

16 godina
Thoroughbred kaže...
Meni su samo sjeli na racun i pokupili 30 000kn bez kamata...porez za stan je bio u pitanju...i cca 200kn troskovi ovrhe

Na ziro ili tekuci, privatni, preko firme?

16 godina
ivanzu kaže...

Nadam se da troškovi kupovine auta neće otići u nebo zbog co2, taman kad mislim uzimat auto koji ima visok co2 oni povećaju troškove.

Od 01.01. idu više cijene zbog trošarina , a krajem sljedeće godine još i zbog  CO2.

I to većinom poskupljuje niža i srednja klasa.....

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
14 godina
Auti - ultimativna tema

Da,samo se nadam da nece povecati cijene za 1000-2000€ samo na co2.

14 godina
passat kaže...
Thoroughbred kaže...

Na ziro ili tekuci, privatni, preko firme?

S privatnog tekućeg mi sjela ovrha...pokupili iznos koji sam trebao platit prije 2 mjeseca...jedino troskovi ovrhe,uzeli su samo glavnicu bez kamata...

15 godina
Auti - ultimativna tema

dobro sta sad za taj porez i to...imamo 15 dana ili nemamo? danas dosla prinova i trebam znat koliko vremena imam, jer bi najradije vozio jos pol godine i onda placao sve to i rege i sve...

16 godina
RuskeGTT kaže...

dobro sta sad za taj porez i to...imamo 15 dana ili nemamo? danas dosla prinova i trebam znat koliko vremena imam, jer bi najradije vozio jos pol godine i onda placao sve to i rege i sve...

15 dana.. Bio danas u poreznoj.

15 godina
Auti - ultimativna tema

jel dovoljno dat kupoprodajni gdje su napravili procjenu (u mom slucaju u eurohercu) ili se mora ic na neku drugu procjenu? 5% se placa od te procjene je tako?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice