Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.530.712
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Auti - ultimativna tema
macgyver 53 kaže...
gocc01 kaže...

Ljudovi, jucer mi se dogodilo da se nije culo ono klikanje od zmigavaca. Nije mi se dalo izlazit iz auta al mi se to danas ponovno dogodilo ujutro, upalio zmigavce pa sva 4 i oni blinkaju svi rade al se ne cuju. Dok sam dosao na pol puta do posla je proradilo. 

Kaj se to događa? Laguna 2 karavan

Provjeri si zvucnik jel radi, nalazi se tamo kraj podizanja snopa svijetala pokusaj ga izvadit i provjeri kontakte i vidi ima li sto sumnjivo. Isto koliko se sjecam zvuk zmigavaca se ne cuje ako kartica nije ubacena tako da se mozda i tu nesto pobrkalo u citacu kartice...

Danas sam skužio da ne radi samo dok bipka signal za pojas. Sad, nemam pojma dal je to bilo i prije tako, uglavnom kroz minutu ili dvije prestane bipkanje za pojas i tad se žmigavci čuju  

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
12 godina
gocc01 kaže...

Danas sam skužio da ne radi samo dok bipka signal za pojas. Sad, nemam pojma dal je to bilo i prije tako, uglavnom kroz minutu ili dvije prestane bipkanje za pojas i tad se žmigavci čuju  

To je normalno da ne radi dok bipka za pojas jer je isti zvucnik i ne moze emitirat oba u isto vrijeme, Renault...

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
17 godina
Auti - ultimativna tema

jesam ju i na sluzbenom golfu zbusil. umjetnik 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

jesam ju i na sluzbenom golfu zbusil. umjetnikbadass 

zbušena guma, 130km/h 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
Lord_Marko kaže...

jesam ju i na sluzbenom golfu zbusil. umjetnik 

Probušio ili pao tlak? I meni neki dan kad je zahladilo počeo javljati, no na svima pao tlak nešto sitno pa upozorava.

17 godina
Auti - ultimativna tema

probusil u zaboku. napumpao na ini na ac između zaboka i zg-a i drito u porsche jankomir. 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
17 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Gledam uzet 3 čelične felge za zimske gume (jednu imam od rezervne gume). Radije bih polovne, pa me zanima koja je realna/fer cjena, dimenzija gume je 205/55/16.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Gledam uzet 3 čelične felge za zimske gume (jednu imam od rezervne gume).

ako već uzimaš, gledaj ili da ostale 3 budu identične kao prva.. s obzirom da bi radije polovne siguran sam da nebuš našao samo 3 komada 

koji ti je raspon rupa na felgi?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
protjeran
nine kaže...
Prince-Artas kaže...

Gledam uzet 3 čelične felge za zimske gume (jednu imam od rezervne gume).

ako već uzimaš, gledaj ili da ostale 3 budu identične kao prva.. s obzirom da bi radije polovne siguran sam da nebuš našao samo 3 komada 

koji ti je raspon rupa na felgi?

Moram pogledat to. Ova rezervna je vjerujem original Citroen. A ovo je lako moguće ako bude dobra cjena uzmem 4 ipak.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Imam par snimaka, ali lose izgleda pošto je frend snimao vertikalno (jbg covjek je kupio prvi smartphone prije par tjedana )

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
17 godina
Auti - ultimativna tema

kakva je situacija prema moru? sutra ujutro picim za šibenik pa da me ne iznenadi snijeg :D

15 godina
Lord_Marko kaže...

kakva je situacija prema moru? sutra ujutro picim za šibenik pa da me ne iznenadi snijeg :D

http://www.hak.hr/info/kamere/

16 godina

Evo,osramice postigle deklariranu K temperaturu :)

Vampirproof :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 20:38 (doky01akablava).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Ekipa bok.

Jedno pitanjce, možda imate neku informaciju.

Vozim Peugeot 308 iz 2008. i na ključu za daljnjinsko centralno zaključavanje su mi otpali gumbi.Ključ još uvijek radi, ali se mora jako stisnuti.

Znate gdje bi se to moglo zamijenit? Pretpostavljam da u službenom Peugeot servisu, možda još negdje drugdje?

I ak je netko radio nešto slično, kolko će me to koštat?

Hvala

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Ekipa bok.

Jedno pitanjce, možda imate neku informaciju.

Vozim Peugeot 308 iz 2008. i na ključu za daljnjinsko centralno zaključavanje su mi otpali gumbi.Ključ još uvijek radi, ali se mora jako stisnuti.

Znate gdje bi se to moglo zamijenit? Pretpostavljam da u službenom Peugeot servisu, možda još negdje drugdje?

I ak je netko radio nešto slično, kolko će me to koštat?

Hvala

Pretpostavljam da bi najjeftinije riješenje bilo naručiti samo kućište s ebaya te prebaciti čip iz tog u novo. Ako se ne varam, većina kućišta dolazi i sa neizrezanim ključem pa bi i to trebalo riješiti. 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

LINK

15 godina
Auti - ultimativna tema

Danas se prvi put provozao u autu sa V8 točnije E38 740i.

Iako nije u bajnom stanju, ja sam se oduševio. Lijepi za sic, a zvuk je čudo. Rekao sam, hebeš i 4 i 5 i 6 cilindara. Osmak je posebna priča za sebe.

Da je imati para pa naći kakvu peticu, 540i.. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
10 godina
dv14 kaže...

Danas se prvi put provozao u autu sa V8 točnije E38 740i.

Iako nije u bajnom stanju, ja sam se oduševio. Lijepi za sic, a zvuk je čudo. Rekao sam, hebeš i 4 i 5 i 6 cilindara. Osmak je posebna priča za sebe.

Da je imati para pa naći kakvu peticu, 540i.. 

Vozil se u tome s custom made ispušnim sustavom i 4 izlaza. Baš onaj old school zvuk ima. Oko 300ks ak ose ne vara.

15 godina
Auti - ultimativna tema

Je, tu negdje oko 300. Možda malo manje.

Zvuk je brutalan. Još onaj nemiran rad u leru..

Ništa ne ostavljam nezavrš
16 godina
Auti - ultimativna tema

Neki dan kad sam bio na VW meetu padala kisa prema Vukovaru i vracam se kuci,do kuce mi potrosio 4 litre tekucine za pranje stakala i nije meni jasno kako toliko progutao,a ima jake dizne moram priznati.

Sjetim se lutajuci po netu da bi mogao imati perace farova haha,i probam tj.dam frendu da stisce kad ono lijepo plastika izlazi van i sprica svaki put na oba fara kad i brisace 

15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Je, tu negdje oko 300. Možda malo manje.

Zvuk je brutalan. Još onaj nemiran rad u leru..

Ak osmak nemirno radi, onda il je još hladan, il nešto ne štima sa njim...

U pravilu što više cilindara, to motor mirnije radi, ima ona fora sa jaguarom i njegovim v8 kada stave kovanicu okomito, motor u leru i kovanica se ne prevrne...

BTW: nisi ti vidio šta je nemirno dok se nisi vozio u fići/peglici sa dva cilindra... šta je to nemirno...današnji traktori su milina prema tome...

EDIT:

@doky01akablava

Dizne ti nemaju veze, već ti pritisak ovisi o pumpi tekućine za stakla, koliko jako ona druka tekućinu, dizne se jedino mogu zaštopat, pa ti slabije šprica...

A ovo za pranje farova, ma bezveze... pa nismo u dubai-u...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 16:39 (1BIT).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Citao sam i evo par odgovora : 

Driving in the winter where they use a combination of salt and brine on the roads when it gets cold, those nifty washers clear all the caked on road spray from the headlight lenses... and you can see a difference.
The headlight washers are meant to be used in cold weather & are heated to help remove slush/ice.
you can always add a right angle attachment to them & spray annoying drivers on either side of you.
The washers are there to benefit oncoming drivers, not you. They reduce the dazzle that is created by dirt.

Jedino sto fora izgleda taj sistem 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 17:12 (doky01akablava).
15 godina
neaktivan

Zavisi kakav ima raspored paljenja.

Recimo američki V8 ti u jednom ciklusu kresne na jednoj banci dva puta za redom i zato ima onaj burble i vibracije.
A za benveja ne znam kako je.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
12 godina
Auti - ultimativna tema

Evo jedan video vezan za raspravu:

A koliko vidim i V8 bi trebao biti miran

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Citao sam i evo par odgovora : 

Driving in the winter where they use a combination of salt and brine on the roads when it gets cold, those nifty washers clear all the caked on road spray from the headlight lenses... and you can see a difference.
The headlight washers are meant to be used in cold weather & are heated to help remove slush/ice.
you can always add a right angle attachment to them & spray annoying drivers on either side of you.
The washers are there to benefit oncoming drivers, not you. They reduce the dazzle that is created by dirt.

Jedino sto fora izgleda taj sistem 

Pravim muškarcima to ne treba...

chutac kaže...

Zavisi kakav ima raspored paljenja.

Recimo američki V8 ti u jednom ciklusu kresne na jednoj banci dva puta za redom i zato ima onaj burble i vibracije.
A za benveja ne znam kako je.

Ti bučni/drndavi američki v8 su oni iz prošlog desetljeća, ko i peglica/fićo... sumnjam da se današnji novi toliko tresu...

15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Fora :D

1BIT kaže...

Ti bučni/drndavi američki v8 su oni iz prošlog desetljeća, ko i peglica/fićo... sumnjam da se današnji novi toliko tresu...

To je zvučni potpis motora. Isto kao što imaš Lotus V8 koji radi mirno i glatko(kao i ovaj BMW-ov), imaš Mustanga iz istog razdoblja koji trese i grglja.

Danas se to može anulirati (balansi, crankshaft), ali možda neki to ne žele. Recimo američki V8 je karakterističan po tome zvuku i nema razloga da ga se mijenja.

A ako BMW treba biti miran, a nije, ili je netko mijenjao firing order(u što sumnjam), ili nešto drugo nije u redu.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
chutac kaže...
macgyver 53 kaže...

Fora :D

1BIT kaže...

To je zvučni potpis motora. Isto kao što imaš Lotus V8 koji radi mirno i glatko(kao i ovaj BMW-ov), imaš Mustanga iz istog razdoblja koji trese i grglja.

Danas se to može anulirati (balansi, crankshaft), ali možda neki to ne žele. Recimo američki V8 je karakterističan po tome zvuku i nema razloga da ga se mijenja.

A ako BMW treba biti miran, a nije, ili je netko mijenjao firing order(u što sumnjam), ili nešto drugo nije u redu.

Isto kao i ovo  

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
14 godina
Auti - ultimativna tema
17 godina
http://www.alfaromeo.com/reveal
Pokazali budu neki SUV.
Prijavil sam se za test drive nove alfe i zvali me da mogu dobiti na cijeli dan ali kraj posla, zene i djece opce nemam volje za vozikanje po gradu.
13 godina
neaktivan

Da vidio sam neki dan brza kolica su sherala na face-u, al mene više muči kako je onda tak brza ako je dif tako loš, 500 konja na kotačima i da onda tako lako ode sva snaga na jedan kotač.

Sad jedino ako nisu predviđali za veoma niske brzine.

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice