Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.901
|
čitano: 18.269.217
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Auti - ultimativna tema

Sjecate li se svade o zimskim gumama prije koji mjesec? One svade u kojoj ste me popljuvali jer sam reko da je zakonom propisano da se u rh treba obavezno stavit zimske gume za vrijeme propisano.

E sad sam procito i na haku da je to tako, svi mozete procitat ako upisete u google zakon o zimskoj opremi u hr, tako da predlazem forumasima koji su bili bahati i koji su rekli sto ce nama zimske gume da ih stave da ne pokupe kazne.

13 godina
Re: Auti - ultimativna tema
macgyver 53 kaže...

Dobili smo ponudu da zamjenimo lagunu za peugeot 307 1.4HDi 2002. godina sa 170000km. Jel ima netko iskustva s tim motorom i automobilom? Čitao sam po netu i svi su zadovoljni tim motorom.

Svi su zadovoljni ali po meni to je preslabi motor

17 godina
neaktivan
Je li itko kontaktirao ove iz Smart Rentala u vezi unajmljivanja "luksuznih" auta?
18 godina

a da ih sam kontaktiras kad vec hoces voziti "luksuzan" auto?

Ride or die, remember?
14 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Kolko se sjecam njima je Golf cabrio luksuzni auto, odnosno EOS il kak se već zove. 

Crkva je zlo 21. stoljeća
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Kolko se sjecam njima je Golf cabrio luksuzni auto, odnosno EOS il kak se već zove. 

imaju vrlo dobru ponudu, tu su lamborghiniji, ferrari, aston, audi r8, maserati itd. samo sto ti auti nisu u hr, i na zahtjev se dovoze, sto odma znaci da nisu jeftini ko ovi sto aute vec imaju u hr, a vjerojatno najam lamba za 24 sata kosta oko 5 soma kuna, po mojoj procjeni bi tako nekako trebalo bit.

17 godina
neaktivan
Jesam, ali nema odgovora.
18 godina
Auti - ultimativna tema

decki trebal bi savjet. naime kupil bi si alu felge za auto ali nekak je mali izbor u mojoj dimenziji. 

uglavnom malo sam se razgovaral s ocem i on "navija" za OZ

dok sam ja ipak za ovakve

mene nekak više vuce k ovim originalnima od forda. mislim da bi to bolje izgledalo nego ove oz-ove. jest da su i oz felge ljepe ali mislim da takve felge nebi stajela jednom c-max-u. necu da mi auto izgleda onak ko s "placa"

savjet dobrodosao.

Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ma ovo tebi treba LINK {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

decki trebal bi savjet. naime kupil bi si alu felge za auto ali nekak je mali izbor u mojoj dimenziji. 

mene nekak više vuce k ovim originalnima od forda. mislim da bi to bolje izgledalo nego ove oz-ove. jest da su i oz felge ljepe ali mislim da takve felge nebi stajela jednom c-max-u. necu da mi auto izgleda onak ko s "placa"

savjet dobrodosao.

ofucane su mi oz-ice te.. bolje te tvoje. a ako nades negdi ovakve 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
16 godina
nine kaže...

ma ovo tebi treba  LINK  {#}

da pa ce busiti rupe po felgi (kao da ih nema dovoljno)

16 godina
Auti - ultimativna tema

btw decki, ima li negdje stranica sa popisom auta koji imaju OBD2 utor? trebao bi saznati dal moj megan ima to (vidim ima utor isti takav, ali sumnjam posto je 1996, nekako mi to prerano za OBD2)

dakle ne nagadanja, nego cinjenice, ako ima koji popis?

fala :)

14 godina
odjavljen
pod009 kaže...
Jesam, ali nema odgovora.

ja sam posla im mail u vezi lamba,probat cu ih i nazvat kad krene radni vikend jucer i danas je praznik,pa kad dobijem povratni info odmah ovdje stavim

16 godina
moderator
RuskeGTT kaže...

btw decki, ima li negdje stranica sa popisom auta koji imaju OBD2 utor? trebao bi saznati dal moj megan ima to (vidim ima utor isti takav, ali sumnjam posto je 1996, nekako mi to prerano za OBD2)

Daj točan model pa ti pogledam.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
18 godina
nine kaže...

nine treba mi 5x108  {#}

Saint96 kaže...
Lord_Marko kaže...

savjet dobrodosao.

ofucane su mi oz-ice te.. bolje te tvoje. a ako nades negdi ovakve 

je i meni su nekak oz ofucane. a ove tvoje su mi prevelike jer imam skoro pa nove gume 16 cola tak da samo 16 felge dolaze u obzir.

RuskeGTT kaže...
nine kaže...

da pa ce busiti rupe po felgi (kao da ih nema dovoljno)

{#}  nisam vec dugo {#}

Ride or die, remember?
16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

savjet dobrodosao.

Moj glas ide za orginal od Forda, jako lijepe felge{#}

Ove OZ mi nisu za taj auto.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Sjecate li se svade o zimskim gumama prije koji mjesec? One svade u kojoj ste me popljuvali jer sam reko da je zakonom propisano da se u rh treba obavezno stavit zimske gume za vrijeme propisano.

E sad sam procito i na haku da je to tako, svi mozete procitat ako upisete u google zakon o zimskoj opremi u hr, tako da predlazem forumasima koji su bili bahati i koji su rekli sto ce nama zimske gume da ih stave da ne pokupe kazne.

Krivo si pročitao, nemoj zbunjivat ljude.

Obavezna zimska oprema kod nas su zimske gume (M+S) ili LJETNE gume sa najmanjom dubinom profila od 4mm + pripremljeni lanci za pogonske kotače.

Još nisu uveli kod nas isključivo zimske gume kao zimsku opremu.

Evo na MUP-ovoj stranici što piše, članak 93 na dnu stranice.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 12:54 (lolipopmen).
16 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Dobili smo ponudu da zamjenimo lagunu za peugeot 307 1.4HDi 2002. godina sa 170000km. Jel ima netko iskustva s tim motorom i automobilom? Čitao sam po netu i svi su zadovoljni tim motorom.

Tip ovdje ga je uzeo, pa prelistaj za dojmove iz prve ruke. {#}

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 14:04 (thedream).
16 godina
XXX-Man kaže...
RuskeGTT kaže...

Daj točan model pa ti pogledam.

megane coach 1.6e 1996g 66kW

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

zato i kazem ako nades ovo su 17 sta sam stavia(mislim) http://www.njuskalo.hr/felge-naplatci/alu-felge-17-16-15-14-5x108-4-108-ford-orginal-oglas-4902482 nazovi ovoga i pitaj !

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Stavi ovakve org fordove, takve ima moj stari na mondeu

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
Auti - ultimativna tema

ti se drzi alkohola ;)

14 godina
Auti - ultimativna tema

Because JDM 

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ti se drzi alkohola ;)

drzim kolega drzim :)

sad bi vam nesto ispricao, jednu dogodovstinu, ali opet cete me hejtat {#} 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
moderator
RuskeGTT kaže...

OBD II je.

Konekor ti je ispod plastike dolje ispred pepeljare ako se dobro sjećam.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
RuskeGTT kaže...

ti se drzi alkohola ;)

drzim kolega drzim :)

sad bi vam nesto ispricao, jednu dogodovstinu, ali opet cete me hejtat {#} 

Zbog tvojih postova se uvjek mičem Hondama sa VŽ tablicama...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
XXX-Man kaže...
RuskeGTT kaže...

OBD II je.

Konekor ti je ispod plastike dolje ispred pepeljare ako se dobro sjećam.

konektor mi je ovdje

odlicno, nadam se da je stvarno OBD2, morat cu utlaciti frenda da se vec jednom nademo sa BT citacem, da spojimo malo na torque, pa onda kad mi dode Z1, da lijepo uzmem sebi neki BT citac i spojim to u auto :)

imate li kakvu preporuku za BT citac OBD2? :)

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Stavi ovakve org fordove, takve ima moj stari na mondeu

Pa koliko ti auta imaš, ti to rentaš ili {#}

Koliko se sijećam spominjao si Mercedes a klasa (mislim da si spomenuo problem sa motorom), Audi a4 (rekao si kako te ostavio na cesti, spiskao brdo love na njega), Hodna accord (stara prešla 400 000Km i ima prvi kuplung) Honda accord (nova v-tec, sa kojom si bio prezadovoljan) i sad spominješ Ford mondeo...

16 godina
moderator
RuskeGTT kaže...

konektor mi je ovdje  odlicno, nadam se da je stvarno OBD2, morat cu utlaciti frenda da se vec jednom nademo sa BT citacem, da spojimo malo na torque, pa onda kad mi dode Z1, da lijepo uzmem sebi neki BT citac i spojim to u auto :)

imate li kakvu preporuku za BT citac OBD2? :)

Onda se krivo sjećam :)

Isprobao sam već na tom autu i radi.

Nemam preporuke, koristim usb verzije...

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Sic = spektakl. {#}

In the name of tragedy..
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice