Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.896
|
čitano: 18.263.459
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Vaš Auto Snova
hrčak kaže...

A kakve su sava eskimo zimske iz Spara

Isto ko i one iz Konzuma :)

Ako su S3 onda su ok.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
moderator
luka_cro kaže...

ja uvijek nesto kazem na ovom forumu i svi pljuju.

Pitam se zašto je tako...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
neaktivan
hrčak kaže...

A kakve su sava eskimo zimske iz Spara

Cura ih je imala, njoj su bile dovoljne, nine ih je pokenj*o. {#} A ono, zadovoljit će al po meni ima za mrvicu veću lovu osjetno boljih guma, čak visokih klasa. Pogledaj VRedestein koji sam sebi uzeo za tu lovu radije.

In the name of tragedy..
13 godina
Vaš Auto Snova

U kojem dućanu ima te gume kupit

ja sam reko tati da ne kupi da ću se raspitat za bolje i on me ne sluša

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Imaš na ekupi.eu, 10% je popust na MasterCard i Maestro zagrebačke banke, oko 1500kn te  izađu sve četiri gume za 195/65/15 setup.

Stranicu prije sam ti dao i linkove gdje su prilično dobro ocjenjene, tim više ako im uzmeš cijenu u obzir, oko 380kn jedna guma s popustom. Na stranu što sam ih kupio al za tu lovu sumnjam da kod nas imaš bolju novu zimsku gumu.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 15:22 (thedream).
13 godina
Vaš Auto Snova

Idu 185 65 r14

13 godina
Vaš Auto Snova

Jel ekupi vrši montažu vidim 50 kn jel je to puno ili se varam

16 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Idu 185 65 r14

Aha, kao kod cure na Yarisu, mislim da imaš jedne Falkenice dobre isto za siću, računao sam njoj maloprije, s popustom sve četiri oko 1380kn.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/Eurowinter-HS449.htm

Ista stranica,izvor, trgovina.

EDIT: Ima i jeftinije, našao sam za 30kn/guma negdje kod City centra EAST u Zagrebu, ne znam odakle si ti, pa ne mogu ništa sigurno savjetovati.

Toliko sam i ja inače prije plaćao montažu i balans, oko 200kn.

Ekupi.eu je inače portal, posrednik, razni se oglašavaju na njemu tako ne vrši ekupi.eu usluge, nego 3rd party firme. {#}

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 15:31 (thedream).
17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Meni auto ide ok i sa ljetnim gumama i necu stavljat nikakve zimske, niti nikakve protektirane(ne znam niti kakve su to).

I dosta sad o gumama, ja uvijek nesto kazem na ovom forumu i svi pljuju.

pa koji cu quratz dati 2000kn za gume da se mjesec dana vozim kad pada snijeg, ceste po kojima vozim ionak su ciste, a u gorice nejdem kad ima snijega na cesti i gotovo.

Prodaješ život za 2000kn {#}

17 godina
Vaš Auto Snova

samo idiot moze imat ljetne gume na autu po zimi.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Takvima treba oduzeti vozačku, osim što sebe ugrožavaju, ugrožavaju i ostale. 

15 godina na istim gumama?! Bez komentara. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Ako ti sta znaci taj covjek je prometni policajac.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
neaktivan
Ne znači.
Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina
luka_cro kaže...
turbojc kaže...

Ako ti sta znaci taj covjek je prometni policajac.

Znači da je još veča budala, tipični balkanac.

Misli da je "bog i batina" na cesti i "ko je ko on" {#}

Ako si ti uvjeren u tako nešto, ti si još veča budala od njega. Ako hoćeš osjetiti na vlastitoj koži, razliku između ponašanja zimskih i ljetnih guma u zimskim uvjetima odi u oryx centar sigurne vožnje u Mičevcu, i probaj voziti, po simuliranim uvjetima, sa ljetnim i zimskim pneumaticima. Gadno ćeš se iznenaditi.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
18 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Meni auto ide ok i sa ljetnim gumama i necu stavljat nikakve zimske, niti nikakve protektirane(ne znam niti kakve su to).

Ne mogu mi gume bit toliko loše koliko ja mogu sporo vozit. - nadam se da ti je onda ovo moto. {#}

15 godina
neaktivan
Penryn kaže...
luka_cro kaže...

Ne mogu mi gume bit toliko loše koliko ja mogu sporo vozit. - nadam se da ti je onda ovo moto. {#}

Nazalost nisam imao prosle zime zimske gume i vozio sam se na ljetnima, a bas je bio gadno snjeg padao.

A nis, 30-40kmh navecer i lagano, jedino sto je dobro sto ajde kolko tolko ralice ciste, a i nema prometa skoro nikakvog, drzanje ogromnog razmaka i bez naglih kocenja i ubrzanja i nema problema. Samo se treba prilagoditi i to hebeno. Super lagana voznja je jedni nacin u takvim uvjetima kad nemas gume kakve bi trebale biti.

A i da imas, opet, lagano.

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Svi uber pametni na forumu {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
odjavljen
luka_cro kaže...

Ne nego si ti uber pametan kad tvrdiš da ti ne trebaju ljetne gume za po  zimi.

Znam penziće koje voze aute starije od pola ovog foruma  i naprave 100 - 200 kilometara  u razdoblju od 10 mjeseca do 3 mjeseca pa imaju 2 seta guma. 

16 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Idu 185 65 r14

Nepotrebno ti je preširoka, gledaj rađe 175 70 r14, za snijeg je bolje kad je guma visoka i uska, a za ljetne si stavi 185 60 r14 (tj nisku i široku)...

16 godina
odjavljen

Mora ići guma koja je upisana u knjižicu.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
Naravno da nemora ;) a ljetne gume po zimi? Bez komentara sve je receno ;)
Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
moderator
Jakovp kaže...

Mora ići guma koja je upisana u knjižicu.

Ne mora. Dozvoljeno je odstupanje za jednu dimenziju u plus ili minus, uz napomenu da mora zadržati promjer unutar propisanih granica (oko 10mm razlike).

Dakle:

185/65/14

175/70/14

Takva promjena se bez problema može i napisati pod napomenu u prometnu, ali nemora.

Predložena 185/60/14 nije dozvoljena jer odstupa 18mm u promjeru. Osim ako je taj model vozila dolazio s takvim gumama tvornički.

Računajte si:

http://www.crotuners.com/idg/idg.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 18:42 (XXX-Man).
18 godina
Vaš Auto Snova

a ništa onda sutra na zimske prebacivam, fala na savjetima. {#}

16 godina
odjavljen

Mislim da se to prije moglo a da se sada ne može, ali nisam siguran.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
moderator
Jakovp kaže...

Mislim da se to prije moglo a da se sada ne može, ali nisam siguran.

Može, provjereno prije mjesec dana{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 18:58 (XXX-Man).
18 godina
neaktivan
quickr kaže...

Mora, inače mora homologirati novu dimenziju.

18 godina
Vaš Auto Snova

Što se tiće ljetnih i zimskih guma, ima dijelova Hrvatske u kojima nema smisla kupovat zimske gume. Po meni, svima koji žive južnije od Zadra zimske gume nisu neophodne. Iako znam nekoliko ljudi koji su iz Zadra i imaju zimske gume.

A ove koji se po zimi voze sa ljetnim gumama i time ugrožavaju i sebe i sve ostale u prometu oderao bi po đepu, jednostavno treba uvesti kazne za to. Staviti period u kojem je obavezna upotreba zimskih guma i to je to, nema filozofiranja i pametovanja.

Znam da je mnogim ljudima jako teško izdvojiti novce za zimske gume, ali treba malo razmisliti, ako kupiš zimske gume, u periodu u kojem se voziš na njima nebudeš trošio ljetne gume pa ti budu one dulje trajale, i tako si uštedio dobar dio novaca za zimske gume.

PC RULES!!!
15 godina
Ziga kaže...
quickr kaže...

Mora, inače mora homologirati novu dimenziju.

Ne homologira već samo upisuje u prometnu novu dimenziju. Ali da baš MORAŠ imati SAMO onu dimenziju koja je porpisana u prometnoj, NE. Možeš staviti col više recimo ali moraš je upisati. Mislim, možeš i bez upisivanja, pa imaš problema sa policijom kad te zaustavi. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
moderator
quickr kaže...

Ne homologira već samo upisuje u prometnu novu dimenziju. Ali da baš MORAŠ imati SAMO onu dimenziju koja je porpisana u prometnoj, NE. Možeš staviti col više recimo ali moraš je upisati. Mislim, možeš i bez upisivanja, pa imaš problema sa policijom kad te zaustavi. 

E neide samo tako col veća!

Možeš ju upisati isključivo ako je taj model vozila tvornički dolazio s tom dimenzijom kotača.

Ili uz atest (homologaciju).

17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Koliko vozačkog iskustva imaš?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice