Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.866
|
čitano: 18.232.436
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Vaš Auto Snova
Ziga kaže...

Može se rentati, koliko sam čuo uvjet je min 24 godine života, ne smiješ biti novopečeni vozač, a rentanje je klase automobila Ferrari 355 oko 1900kn + gorivo.

Naravno ugovor ukoliko nešto sjebeš na autu, sve troškove popravka plaćaš ti.

Onda nitko ne bi posuđivao. Valjda imaju neko osiguranje.

Svi smo mi Mentalist.
18 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Onda nitko ne bi posuđivao. Valjda imaju neko osiguranje.

Ispravka kolega, onda bi SVI posuđivali {#}

16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Čudnu politiku teraju kad razvijaju 4C umjesto nove 159 ili 166 za široke mase?! Nije ni čudo da propadaju.

Najavili su da im je plan u novim modelima ugrađivati stražnji pogon umjesto dosadašnjeg prednjeg, kako kažu da bi bolje konkurirali bmw-u i mercedes-u, a sumnjam da su novi bmw-i i mercedes-i namjenjeni za široke mase, tako da ako oni nisu propali, neće ni alfa, a kako je fiat vlasnik lancie, alfe, ferraria, maseratia i chryslera, imaju model za svaki segment na tržištu, fiatova vozia su za široke mase, isto tako i lancia i chrysler, dok vjerojatno sa alfom ganjaju segment bmw-a i mercedesa, a ferrari i maserati im služi kao sam vrh ponude, možda izgleda da propadaju jer nemaju puno modela alfi, pa su im i prihodi manji, ali to vjerojatno nadokađuju prodajom novih modela fiat punta evo/500/pande + par ferraria i maseratia...

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma fiat je cijeli u banani, jedino ferarri i maserati dobro posluju, bogataša će uvijek bit{#}, ostalo je loše.

Alfi bi bilo najbolje da ju je kupio vw, talijani bi dobili lovu za razvoj novih modela, a švabi bi dobili dizajn{#} I jednima i drugima paše.

Alfa i lancia su nekoć bili pojam od auta, a danas jedva da preživljavaju, fiat ih je gotovo uništio lošim planovima. Alfa spala na 2 pišljiva modela, novi modeli su samo rekla-kazala i neće ih brijem bit još 2 godine, a lancia je zapravo chrysler, samo ljepe druge znakove na aute{#} Katastrofa za firmu koja nam je dala deltu, ikonu automobilizma.

16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Mislim da su za 2014/15 najavili još par modela.

Alfa Romeo Spider, i Giulia (zamjena za 159).

Vjerojatno će izgledati ovako nekako:

Pff, izgleda top. {#}

Faith divides us - Death unites us.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

fiat banana? prodaje se ko vruće kifle..

ali IMHO.. službeni puntači su smeće neviđeno {#} evo baš danas sjednem u jednog koji je u petak bio na servisu jer mu servo ne radi, i pogodite kaj.. opet servo ne radi {#}

sjednem u drugoga ventilacija ne radi.. već uobičajeni kvar, puše samo na max {#}

onda ovi gumbovi od ventilacije isto pucaju konstantno..

sve u svemu, koliko god mi je simpa auto, odvratno je loše kvalitete.

BTW snimite ovog bisera, to sam nekidan uslikao. mustang cabrio, a nema za normalnu tablicu nego uništava auto seljak.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Taj električni servo je boljka na fiatima, crkava jedan dio koji nije toliko skup, ali naši serviseri to mijenjaju u kompletu s još nečim pa ispadne skup popravak.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
lolipopmen kaže...

Ma fiat je cijeli u banani, jedino ferarri i maserati dobro posluju, bogataša će uvijek bit{#}, ostalo je loše.

Alfi bi bilo najbolje da ju je kupio vw, talijani bi dobili lovu za razvoj novih modela, a švabi bi dobili dizajn{#} I jednima i drugima paše.

Alfa i lancia su nekoć bili pojam od auta, a danas jedva da preživljavaju, fiat ih je gotovo uništio lošim planovima. Alfa spala na 2 pišljiva modela, novi modeli su samo rekla-kazala i neće ih brijem bit još 2 godine, a lancia je zapravo chrysler, samo ljepe druge znakove na aute{#} Katastrofa za firmu koja nam je dala deltu, ikonu automobilizma.

Još samo fali da krenu štancati Golfove sa znakom Alfe. {#}

Bilo je dosta pisanja o tom preuzimanju Alfe od strane VW-a. Ali Fiat se neda.

U svakom slučaju, to bi spasilo Alfu od propadanja, ali opet.. Nekako mi nije to to.

Doduše, nije ni Fiat puno poduzeo da spasi Alfu. Samo je shebao.

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Taj električni servo Fiat je boljka na fiatima.

ispravak {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

dugo niti jedne lijepe slike dobrog auta..pa evo..{#}

14 godina
protjeran
nine kaže...

Kakve su to table?

15 godina
neaktivan

Kakve su to table?

ako misliš na mustanga, pogledaj malo bolje, lik ima mjesto predviđeno za američku tablicu, a stavio je ovu europsku i zašrafio na branik ljakse.. umjesto da si je dao napraviti onu četvrtastu koja bi mu pasala.

na slici se ne vidi baš najbolje, ali u živo izgleda katastrofalno.

ILI misliš na čudan raspored slova/brojki na tablici.. to sam se i ja čudio

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 16:09 (nine).
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Da, mislim na raspored slova i brojki. To sam vec negde videl, al ne znam kaj im ti znači.

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ukusi su razliciti,a ovaj auto mi je ono bas.

15 godina
neaktivan

Da, mislim na raspored slova i brojki. To sam vec negde videl, al ne znam kaj im ti znači.

evo zagooglao sam, PP znači prenosive pločice.. to objašnjava i glupi placement na dotičnom autu {#}

14 godina
protjeran
began kaže...

Jedan od ljepših auta. Meni bitna stavka je da nema raznoraznih otvora i krilca na branicima. To mi ostavlja dojam aftermarket cirkusa.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

pripremam se za zimu, felge su na plastificiranju {#} šta vi mislite koje gume da piknem?

4 Dunlop SP Winter Sport D4D
10 CONTI WINTER CONTACT TS 850
18 godina
Vaš Auto Snova

nekak mi je rs5 najljepsi audi koji se trenutno proizvodi

@nine imal sam 3d i sad imam 4d dunlopice. zvjer od guma. dobro drze cestu a ne deru se tak brzo. nisu glasne. sve u svemu super guma. ak te kaj zanima pitaj {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 17:09 (Lord_Marko).
16 godina
neaktivan
nine kaže...

pripremam se za zimu, felge su na plastificiranju {#} šta vi mislite koje gume da piknem?

Od te dvije 4D, ja ću vjerojatno ići ovu zimu na Good Year UG 7+, još bolje osvrte je pokupila kako po časopisima/testovima tako i na tyrereviewsu od usera.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

sviđa mi se šara te goodyearke {#} na dunlopicama su mi odvratne one pahuljice.. ne želim pahuljice na sovjim gumama {#} .. tako da sam više naginjao na conti.

a ke taj grand oil? web shop, ili se mogu dopeljati i uzeti gume.. cijena je na mjestu, ne isplati se u sloveniju za tu cijenu {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Webshop ja mislim, imaju dosta povoljna i ulja, trebalo bi provjeriti, ali mislim da su tipični plati-prek-neta-i-vozi dućan.

15 godina
Vaš Auto Snova

Baš malo čitam po netu dvoboje između Alfe 159 i GT.

Pa me zanima, da vi birate između ta dva auta, koji bi uzeli?

Alfa 159:

+ IMO ljepša od GT, kvalitetnija unutrašnjost, naprednija izrada u odnosu na starije Alfe

-  Prilično težak auto, 2.4 JTD najbolji izbor, ali i najskuplje održavanje

Alfa GT:

+ Sportski izgled i bolje vozne osobine, bolji osjećaj u vožnji, vjerojatno jeftinije održavanje, velik gepek ako se uzme u obzir da je coupe

-  Lošija unutrašnjost i zastarjela izrada, tvrđa u odnosu na 159

17 Alfa 159
5 Alfa GT
Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Baš malo čitam po netu dvoboje između Alfe 159 i GT.

Pa me zanima, da vi birate između ta dva auta, koji bi uzeli?

Alfa 159:

+ IMO ljepša od GT, kvalitetnija unutrašnjost, naprednija izrada u odnosu na starije Alfe

-  Prilično težak auto, 2.4 JTD najbolji izbor, ali i najskuplje održavanje

Alfa GT:

+ Sportski izgled i bolje vozne osobine, bolji osjećaj u vožnji, vjerojatno jeftinije održavanje, velik gepek ako se uzme u obzir da je coupe

-  Lošija unutrašnjost i zastarjela izrada, tvrđa u odnosu na 159

i meni ta GT nije bila niešto kad sam ju vidio ali što sam ju češće viđao to mi se počela više sviđati :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
Vaš Auto Snova

kad smo kod zimskih, sava ili bf goodrich? ili neke trece?

(govorimo o rabljenim, nove necu jer ce se opet nesto dogoditi i morat cu prodavati auto sa tim novim xD)

5 sava S3/S3+
1 bf goodrich g-Force winter
1 trece
18 godina

@nine {#} {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}   {#}

16 godina
Znači nisam jedini koji ima fetiš na šare na gumama? :D
Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

mislim da će biti continental.. malo sam googlao i uspoređivao i čine mi se kao najbolji izbor {#} a i nemaju pahuljice {#}

@ruske

kad uzimaš polovne, onda imaš veći izbor.. možda naletiš na nešto extra jeftino a bolje od save {#}

mislim ja sam 3 sezone vozio savulje, i super su po snjegu, ali u svemu drugome suckaju {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 19:09 (nine).
18 godina
Vaš Auto Snova

imam ja gume rabljene ruske ak ti pasu. 225/65/r16 2xdunlop 2xuniroyal

18 godina
Lord_Marko kaže...

nekak mi je rs5 najljepsi audi koji se trenutno proizvodi

@nine imal sam 3d i sad imam 4d dunlopice. zvjer od guma. dobro drze cestu a ne deru se tak brzo. nisu glasne. sve u svemu super guma. ak te kaj zanima pitaj {#}

Trenutno to nije dizajn koji se proizvodi na petici, to je stariji, noviji je ovo.

Truth in engineering.
18 godina

i ja sam skuzil nakon kaj sam postal {#} al ok je i stariji. ali novi mi je jos ljepsi. neki dan sam ga vidio u Zaboku. ali mislim da je bio samo s5 bijeli. super mi izgleda

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice