@thedream - Fala na odgovoru,ti isto imaš corsu ili?
Ne, al isto imam traktora. I dosta znam iz prve ruke ekipe sa CDTi Opelima. 
@thedream - Fala na odgovoru,ti isto imaš corsu ili?
Ne, al isto imam traktora. I dosta znam iz prve ruke ekipe sa CDTi Opelima. 
Ok,još je na redu da ga mehaničar detaljno provjeri i može kupnja :)
Ok,još je na redu da ga mehaničar detaljno provjeri i može kupnja :)
Ako ti se sviđa Corsa, i ja osobno bi išao prije na CDTi prije nego benzince, no uzmi u obzir da benzinca Corsu možeš dobiti veoma povoljno, da je održavanje u nekoj budućnosti vjerojatno jeftinije, a da potrošnja i nije baš toliko ajde različita, ovisi koliko km radiš.
Hoću reći - trošio ti 5 litara dizela ili 6-6.5 benzina po gradu, nije to opet u toj klasi auta prevelika razlika vjerujem. Golf klasa naviše, dizel ajde, dapače. Ali ovako za mali gradski auto sa 60-70ks, može proći i benzinac.
Jedino ako nije nešto supertromo i rastrošno, ima i takvih slučajeva jbg. Ovisi.
Ta Corsa koju planiram uzet je 1.3 cdti 75ks... 112000km,2005g. drugi vlasnik,4000€
Edit: mislio sam corsu ili golf IV 98.g 100ks benzinca,za 500€ skuplje
radije corsu 
jesi zicer da je golf 4 benziner još skuplji?
ima puno boljih benzinskih alternativa za te pare
Nemas se sta dvoumit izmedu Corse i Golfa IV ..
Golf IV dizel FTW !
Ta Corsa koju planiram uzet je 1.3 cdti 75ks... 112000km,2005g. drugi vlasnik,4000€
Edit: mislio sam corsu ili golf IV 98.g 100ks benzinca,za 500€ skuplje
Ma za cijenu tog Golfa imaš A3 1.8T Quattro samo da pišaš u njega uz tankanje ne bi to podnio. Ali inače neusporedivi auti, ovo je zmaj.
http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a3-1.8-t-oglas-5481594
Ja bi prodao svog TDi-ja i uzeo ovog, toliko sam htio taj motor, još sa Quattrom i nikako onda naći, i nisam ga smio voziti zbog ograničenja. Samo šta bi mi onda potrošnja skočila duplo, sa 6 na 12. 

radije corsu 
Da,mi smo tu sa otoka pa se s vi znamo.. :D
ta golf IV je 98 godište i 500€ je skuplja,a corsa je 2005 godište ipak malo novija,iako mi se čini da je golf bolji auto..
Anketa:
| 11 | Golf IV |
|---|---|
| 11 | Corsa |
radije corsu 
Da,mi smo tu sa otoka pa se s vi znamo.. :D
ta golf IV je 98 godište i 500€ je skuplja,a corsa je 2005 godište ipak malo novija,iako mi se čini da je golf bolji auto..
Anketa:
Golf je nedvojbeno bolji auto, ali par stvari mu ne ide na ruku, koliko i ide. Dosta je stariji, ima sigurno duplo više km od Corse, i održavanje bi se moglo pokazati problemom obzirom na starost. Dobra stvar - ima milijarda rezervnih dijelova, čak i jeftinijih nego za Corsu često.
Za 4500e se da naći kako nine kaže, i bolji benzinski, ali i dizel auto.
http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a3-1.8-kao-nov-oglas-4958022
Ženska prodaje, + regan je, što je sigurno 350-400e sa tehničkim, kako mom, tako i ovom, i više, obzirom da ne spada u 66kW kategoriju.
Ma ima auta milijardu, ako imaš 4500e makni se i od Corse i toj metuzalema Golfa. To ni policija više ne vozi. 
2012 je godina, ima za tu lovu novijih i optimalnijih izbora.
@fakEEE ponuđen mu je gnoj IV benziner, ne dizel i to za više para..
logičan izbor je corsa
@thedream
predpostavljam da se radi o mladom vozaču, stoga mislim da mu 1.8T nebi pasao 
Uff jbt.. Znači točno 1k eura..
Ja planiram sljedeće godine polagat. Nadam se da do tada opet neće poskupiti..
Kolega je polagao prije dvije godine i ispalo ga je oko 5300, s tim da je prvu pomoć položio iz drugog puta, znači cca 5 somova je bilo..sad, 2 godine kasnije je soma eura..tak da čisto sumnjam da neće poskupit.
A Pežo 206? Meni je to simpa auto..
logičan izbor je corsa
@thedream
Ja sam matori, odo ja po njega.
Dosta mi je ovog klopotavca.
Vrijeme je za nekog 15-20 litraša s gasom do poda.
http://www.njuskalo.hr/auti/honda-civic-1.4-ls-oglas-5281034
Jedna zgodna i novija hondača od ta dva, a cijena tu negdje, kao i potrošnja. I smiješ vozit, jedino ako nisi slijepo zapeo za dizlu.
http://www.autoservis.hr/index.php/rabljenic/1989
Ako je ova kao sa rivjua, mrakača, meni je baš onako, pun pogodak za mladog čovjeka, startna, dobro izgleda, super kvalitetna, a jbg sad - troši koliko stisneš.
@dv14
ženski autek NHF 
@thedream
hahahaha da sam i ovo čuo
bolje bi se provodio sa 2.2vti 4 sure.. onda bi ti možda i zavidio 
BTW ova anketa je blago misleading..
čovječe kad JA glasam za dizela, a svi suprotno.. tko je tu lud
EDIT: da, to je odličan autek.. vozio 1.6 vtec verziju i auto je genijalan... i odličan mi je i onaj povišeni mjenjač.
čak sam mislio takvu 1.6 kupiti, ali sam se odlučio za ludaču na kraju 
Ma da si ti pravi našao bi Legendu kupea.
To je das afto.
http://imageshack.us/photo/my-images/132/leg1.jpg/
kad se meni 'onda sviđa, onda je to to. 
@nine istina. Malo je ženskast ,ali možda je dobar izbor..
Kad smo već kod Hondi, ta Civic i nije baš nešto lijepa. Barem meni.
Jedan poznanik je lud za Civic type R. Samo o tom autu mašta. Ispočetka mi se auto nije sviđao zbog dizajna, ali sada mi je sve draži..
@thedream o da.. ta i meni hebeno izgleda, ali ih nema kod nas, a i ne sviđa mi se motorizacija tih modela
V6 bez vteca
@dv14 meni je CTR ovakav kao što je dream stavio san snova.. novi mi nije loš, ali nema do starijeg..
BTW ta linija civica 2002.+ mi je vjerojatno jedan od ljepših hatchbackova..
evo i clarksonova usporedba ta dva type-r-a
Dizajn kod novije mi je nekako draži ,ali kad sam pogledao video, brzina, handling itd. su na strani stare CTR..
Koja je razlika u potrošnji između stare i nove?
A da mogu birati boje, definitivno bi odabrao crvenu. Nekako paše na tu Hondu.
ma meni još najbolje izgleda zadnji civic sedan type-r.. velim vozio sam 1.6vtec kao ovaj stari CTR i auto mi je bio fenomenalan i sa svojih 110KS. jbg zadnjeg nisam vozio...
ne znam ti točno za potrošnju, mislim da je isti k.. a i na kraju krajeva ako kupuješ auto od 200ks, litra gore dole ti nebi trebala igrati ulogu.
ah da i što se tiče boje.. type-r honda default boja je bijela sa crvenim znakom.. iako imao sam bijeli auto, i nikada više...
Kakvi su Seati po pitanji kvalitete i održavanja? Frend mi je planirao kupiti Ibizu pa je na kraju odustao od kupovine.
Ovaj Leon izgleda zanimljivo. Samo mi se tuning toliko ne sviđa. http://www.njuskalo.hr/auti/seat-leon-1.8-t-top-sport-oglas-4511237
I da, može link oneke dobre stranice gdje se odabere neki model i onda piše potrošnja.
ma meni još najbolje izgleda zadnji civic sedan type-r.. velim vozio sam 1.6vtec kao ovaj stari CTR i auto mi je bio fenomenalan i sa svojih 110KS. jbg zadnjeg nisam vozio...
ne znam ti točno za potrošnju, mislim da je isti k.. a i na kraju krajeva ako kupuješ auto od 200ks, litra gore dole ti nebi trebala igrati ulogu.
ah da i što se tiče boje.. type-r honda default boja je bijela sa crvenim znakom.. iako imao sam bijeli auto, i nikada više...
Ja bi bio zadovoljan i sa starijim civicom.Frendova cura vozi takvu i kaže iznad 3000 trga asfalt...sad koliko je to istina neznam?
logičan izbor je corsa
@thedream
Mladi da...
e o dosad sam vozio od oca golf II pa namjeravam sam kupit nešto novije... ;)
Ja bi bio zadovoljan i sa starijim civicom.Frendova cura vozi takvu i kaže iznad 3000 trga asfalt...sad koliko je to istina neznam?
Vozio sam takvog civica i ok potegne sa tih 90 konja, ali asfalt bogami ne trga
Vozio sam takvog civica i ok potegne sa tih 90 konja, ali asfalt bogami ne trga
Ah,čuj,to joj je prvi auto pa su doživljaji veliki
fino ide i taj mališan (jajce od milja), ali 1.5ils motor je way to go
mislim da je ils čak taman na granici snage za mlade vozače 
1.6vti je ekstrem 
Pa hebote nije on tebi ništa ni govorio, nego drugome, pročitaj opet njegov tekst... I osim toga, kakve veze ima mobitel sa kvačicama i zarezima? 
Da ne bude skroz off, evo malo cijene novog Ferraria, nasljednika 599GBT-a - F12 Berlinetta
Ne želim BMW, Mercedesa, Porschea
ali želim Audi A7 
vidio sam ih par komada u zadnjih nekoliko dana i mogu ti reći da me razocarao izgled..na slikama izgleda puno bolje, uzivo nema tu ekskluzivnost..cls mi je puno ljepsi od njega
Ne želim BMW, Mercedesa, Porschea
ali želim Audi A7 
vidio sam ih par komada u zadnjih nekoliko dana i mogu ti reći da me razocarao izgled..na slikama izgleda puno bolje, uzivo nema tu ekskluzivnost..cls mi je puno ljepsi od njega
Hehe vidio sam ih i ja ali i dalje su bi jeb*ni. Ali naravno svatko ima svoj ukus.