Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.938
|
čitano: 18.482.089
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
DuMe kaže...

@thedream - Fala na odgovoru,ti isto imaš corsu ili?

Ne, al isto imam traktora. I dosta  znam iz prve ruke ekipe sa CDTi Opelima. {#}

Faith divides us. Death unites us.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ok,još je na redu da ga mehaničar detaljno provjeri i može kupnja :)

16 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Ok,još je na redu da ga mehaničar detaljno provjeri i može kupnja :)

Ako ti se sviđa Corsa, i ja osobno bi išao prije na CDTi prije nego benzince, no uzmi u obzir da benzinca Corsu možeš dobiti veoma povoljno, da je održavanje u nekoj budućnosti vjerojatno jeftinije, a da potrošnja i nije baš toliko ajde različita, ovisi koliko km radiš.

Hoću reći - trošio ti 5 litara dizela ili 6-6.5 benzina po gradu, nije to opet u toj klasi auta prevelika razlika vjerujem. Golf klasa naviše, dizel ajde, dapače. Ali ovako za mali gradski auto sa 60-70ks, može proći i benzinac.

Jedino ako nije nešto supertromo i rastrošno, ima i takvih slučajeva jbg. Ovisi.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ta Corsa koju planiram uzet je 1.3 cdti 75ks... 112000km,2005g. drugi vlasnik,4000€

Edit: mislio sam corsu ili golf IV 98.g 100ks benzinca,za 500€ skuplje

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 16:29 (DuMe).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

radije corsu {#}

jesi zicer da je golf 4 benziner još skuplji? {#} ima puno boljih benzinskih alternativa za te pare

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nemas se sta dvoumit izmedu Corse i Golfa IV ..

Golf IV dizel FTW !

WHY SO SERIOUS ??
16 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Ta Corsa koju planiram uzet je 1.3 cdti 75ks... 112000km,2005g. drugi vlasnik,4000€

Edit: mislio sam corsu ili golf IV 98.g 100ks benzinca,za 500€ skuplje

Ma za cijenu tog Golfa imaš A3 1.8T Quattro samo da pišaš u njega uz tankanje ne bi to podnio. Ali inače neusporedivi auti, ovo je zmaj.

http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a3-1.8-t-oglas-5481594

Ja bi prodao svog TDi-ja i uzeo ovog, toliko sam htio taj motor, još sa Quattrom i nikako onda naći, i nisam ga smio voziti zbog ograničenja. Samo šta bi mi onda potrošnja skočila duplo, sa 6 na 12. {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 16:48 (thedream).
15 godina
neaktivan
nine kaže...

radije corsu {#}

jesi zicer da je golf 4 benziner još skuplji? {#} ima puno boljih benzinskih alternativa za te pare

Da,mi smo tu sa otoka pa se s vi znamo.. :D

ta golf IV je 98 godište i 500€ je skuplja,a corsa je 2005 godište ipak malo novija,iako mi se čini da je golf bolji auto..

Anketa: 

11 Golf IV
11 Corsa
16 godina
neaktivan
DuMe kaže...
nine kaže...

radije corsu {#}

Da,mi smo tu sa otoka pa se s vi znamo.. :D

ta golf IV je 98 godište i 500€ je skuplja,a corsa je 2005 godište ipak malo novija,iako mi se čini da je golf bolji auto..

Anketa: 

Golf je nedvojbeno bolji auto, ali par stvari mu ne ide na ruku, koliko i ide. Dosta je stariji, ima sigurno duplo više km od Corse, i održavanje bi se moglo pokazati problemom obzirom na starost. Dobra stvar - ima milijarda rezervnih dijelova, čak i jeftinijih nego za Corsu često.

Za 4500e se da naći kako nine kaže, i bolji benzinski, ali i dizel auto.

http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a3-1.8-kao-nov-oglas-4958022

Ženska prodaje, + regan je, što je sigurno 350-400e sa tehničkim, kako mom, tako i ovom, i više, obzirom da ne spada u 66kW kategoriju.

Ma ima auta milijardu, ako imaš 4500e makni se i od Corse i toj metuzalema Golfa. To ni policija više ne vozi. {#}

2012 je godina, ima za tu lovu novijih i optimalnijih izbora.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 16:55 (thedream).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@fakEEE ponuđen mu je gnoj IV benziner, ne dizel i to za više para..

logičan izbor je corsa

@thedream

predpostavljam da se radi o mladom vozaču, stoga mislim da mu 1.8T nebi pasao {#}

18 godina
dv14 kaže...

Uff jbt.. Znači točno 1k eura..

Ja planiram sljedeće godine polagat. Nadam se da do tada opet neće poskupiti..

Kolega je polagao prije dvije godine i ispalo ga je oko 5300, s tim da je prvu pomoć položio iz drugog puta, znači cca 5 somova je bilo..sad, 2 godine kasnije je soma eura..tak da čisto sumnjam da neće poskupit.

15 godina
Vaš Auto Snova

A Pežo 206? Meni je to simpa auto..

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
16 godina
neaktivan
nine kaže...

logičan izbor je corsa

@thedream

predpostavljam da se radi o mladom vozaču, stoga mislim da mu 1.8T nebi pasao {#}

Ja sam matori, odo ja po njega. {#} Dosta mi je ovog klopotavca.{#} Vrijeme je za nekog 15-20 litraša s gasom do poda.

http://www.njuskalo.hr/auti/honda-civic-1.4-ls-oglas-5281034

Jedna zgodna i novija hondača od ta dva, a cijena tu negdje, kao i potrošnja. I smiješ vozit, jedino ako nisi slijepo zapeo za dizlu.

http://www.autoservis.hr/index.php/rabljenic/1989

Ako je ova kao sa rivjua, mrakača, meni je baš onako, pun pogodak za mladog čovjeka, startna, dobro izgleda, super kvalitetna, a jbg sad - troši koliko stisneš.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 17:03 (thedream).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@dv14

ženski autek NHF {#}

@thedream

hahahaha da sam i ovo čuo {#} bolje bi se provodio sa 2.2vti 4 sure.. onda bi ti možda i zavidio {#}

BTW ova anketa je blago misleading.. {#} čovječe kad JA glasam za dizela, a svi suprotno.. tko je tu lud

EDIT: da, to je odličan autek.. vozio 1.6 vtec verziju i auto je genijalan... i odličan mi je i onaj povišeni mjenjač.

čak sam mislio takvu 1.6 kupiti, ali sam se odlučio za ludaču na kraju {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 17:07 (nine).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma da si ti pravi našao bi Legendu kupea. {#} To je das afto.

http://imageshack.us/photo/my-images/132/leg1.jpg/

kad se meni 'onda sviđa, onda je to to. {#}

15 godina
Vaš Auto Snova

@nine istina. Malo je ženskast ,ali možda je dobar izbor..

Kad smo već kod Hondi, ta Civic i nije baš nešto lijepa. Barem meni.

Jedan poznanik je lud za Civic type R. Samo o tom autu mašta. Ispočetka mi se auto nije sviđao zbog dizajna, ali sada mi je sve draži..

http://www.njuskalo.hr/auti/honda-civic-2.0-x-oglas-4579549

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 17:15 (dv14).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@thedream o da.. ta i meni hebeno izgleda, ali ih nema kod nas, a i ne sviđa mi se motorizacija tih modela {#} V6 bez vteca

@dv14 meni je CTR ovakav kao što je dream stavio san snova.. novi mi nije loš, ali nema do starijeg..

BTW ta linija civica 2002.+ mi je vjerojatno jedan od ljepših hatchbackova..

evo stari CTR

evo i clarksonova usporedba ta dva type-r-a 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 17:27 (nine).
15 godina
Vaš Auto Snova

Dizajn kod novije mi je nekako draži ,ali kad sam pogledao video, brzina, handling itd. su na strani stare CTR..

Koja je razlika u potrošnji između stare i nove?

A da mogu birati boje, definitivno bi odabrao crvenu. Nekako paše na tu Hondu.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma meni još najbolje izgleda zadnji civic sedan type-r.. velim vozio sam 1.6vtec kao ovaj stari CTR i auto mi je bio fenomenalan i sa svojih 110KS. jbg zadnjeg nisam vozio...

ne znam ti točno za potrošnju, mislim da je isti k.. a i na kraju krajeva ako kupuješ auto od 200ks, litra gore dole ti nebi trebala igrati ulogu.

ah da i što se tiče boje.. type-r honda default boja je bijela sa crvenim znakom.. iako imao sam bijeli auto, i nikada više...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 17:59 (nine).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

pustim si ovo i u prvu banderu, makar sa 50km/h {#} FF baby!

15 godina
Vaš Auto Snova

Kakvi su Seati po pitanji kvalitete i održavanja? Frend mi je planirao kupiti Ibizu pa je na kraju odustao od kupovine.

Ovaj Leon izgleda zanimljivo. Samo mi se tuning toliko ne sviđa. http://www.njuskalo.hr/auti/seat-leon-1.8-t-top-sport-oglas-4511237

I da, može link oneke dobre stranice gdje se odabere neki model i onda piše potrošnja.

17 godina
neaktivan
nine kaže...

ma meni još najbolje izgleda zadnji civic sedan type-r.. velim vozio sam 1.6vtec kao ovaj stari CTR i auto mi je bio fenomenalan i sa svojih 110KS. jbg zadnjeg nisam vozio...

ne znam ti točno za potrošnju, mislim da je isti k.. a i na kraju krajeva ako kupuješ auto od 200ks, litra gore dole ti nebi trebala igrati ulogu.

ah da i što se tiče boje.. type-r honda default boja je bijela sa crvenim znakom.. iako imao sam bijeli auto, i nikada više...

Ja bi bio zadovoljan i sa starijim civicom.Frendova cura vozi takvu i kaže iznad 3000 trga asfalt...sad koliko je to istina neznam?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 21:51 (big_guy).
15 godina
neaktivan
nine kaže...

logičan izbor je corsa

@thedream

Mladi da... 

e o dosad sam vozio od oca golf II pa namjeravam sam kupit nešto novije... ;)

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
nine kaže...

Ja bi bio zadovoljan i sa starijim civicom.Frendova cura vozi takvu i kaže iznad 3000 trga asfalt...sad koliko je to istina neznam?

Vozio sam takvog civica i ok potegne sa tih 90 konja, ali asfalt bogami ne trga{#}

17 godina
neaktivan
veki22 kaže...
big_guy kaže...
nine kaže...

Vozio sam takvog civica i ok potegne sa tih 90 konja, ali asfalt bogami ne trga{#}

Ah,čuj,to joj je prvi auto pa su doživljaji veliki 

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

fino ide i taj mališan (jajce od milja), ali 1.5ils motor je way to go {#} mislim da je ils čak taman na granici snage za mlade vozače {#}

1.6vti je ekstrem {#}

18 godina

Pa hebote nije on tebi ništa ni govorio, nego drugome, pročitaj opet njegov tekst... I osim toga, kakve veze ima mobitel sa kvačicama i zarezima? {#}

Da ne bude skroz off, evo malo cijene novog Ferraria, nasljednika 599GBT-a - F12 Berlinetta{#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ne želim BMW, Mercedesa, Porschea

ali želim Audi A7 {#}

Audi a7 Audi a7
BajaBoss
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 15:21 (Franjic).
18 godina
Franjic kaže...

ali želim Audi A7 {#}

vidio sam ih par komada u zadnjih nekoliko dana i mogu ti reći da me razocarao izgled..na slikama izgleda puno bolje, uzivo nema tu ekskluzivnost..cls mi je puno ljepsi od njega

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Franjic kaže...

ali želim Audi A7 {#}

vidio sam ih par komada u zadnjih nekoliko dana i mogu ti reći da me razocarao izgled..na slikama izgleda puno bolje, uzivo nema tu ekskluzivnost..cls mi je puno ljepsi od njega

Hehe vidio sam ih i ja ali i dalje su bi jeb*ni. Ali naravno svatko ima svoj ukus. 

BajaBoss
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice