1din radio dvd

poruka: 2
|
čitano: 705
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
1din radio dvd

evo ovak imam taj 1din radio dvd...odnosno radio sa ekranom na touch koji izlazi...problem je kad izade zakloni mi ventilaciju i klimatronik u autu...pa stalno moram otvarati zatvarati.mene zanima dali je moguce kak odvojiti taj ekran i recimo premjestiti gore na armaturu kao recimo sto novi mercedesi imaju a da ekran i dalje ima funkciju touch i da je spojen s radiom?

17 godina
odjavljen
Re: 1din radio dvd

U teoriji da, ali u praksi je pitanje kakvu komunikaciju koristi i kako je spoj tehnički riješen. Ako je flat kabel zalemljen za matičnu u radiu, to je zeznuto za lemiti. Ako je puno vodova, zeznuto za lemiti i nezgrapno za provući. I na kraju, ako sve uspiješ, pitanje je kakav je oblik komunikacije, koliko je otporan na smetnje i moraš li paziti na eventualne razlike u duljini pojedinih vodova.

Mislim da ti je bolje ne zezati se s tim.

Jedna ideja: što je ispod radia? Ako ima dovoljno prostora, provjeri podržava li radio montažu okrenutu za 180°. Problem je što bi za tako nešto trebao i mehanizam DVD-a biti dizajniran i software omogućavati rotaciju prikaza.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice