DVD Vivax Imago K-530

poruka: 5
|
čitano: 9.075
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DVD Vivax Imago K-530

Planiram ovih dana kupiti upravo ovaj dvd player, jer čita mnoštvo formata, ali čita i razne medije poput USB stikova itd. Zanimaju me vaša iskustva sa ovim modelom Vivax playera, a posebno me zanima dali  ste zadovoljni jasnoćom i veličinom titlova, te dali očitava slova sa kvačicama (č, š, ž i sl.). Mislim na titlove koji se skidaju s neta .srt, .sub i txt. Svako vaše iskustvo sada mi je jako dobrodošlo.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: DVD Vivax Imago K-530

Ja bi ti rađe preporučio Quadro. Imam Quadro 933 player i pre zadovoljan sam. Preko HDMIa mi je spojen na LCD tv, a preko 5.1 izlaza na surround zvučnike..... i iskreno, ništa mi više ne treba od toga....DVD filmovi izgledaju odlično, DIVXe loadam sa USB sticka i sve radi super.

Možda bi mogao pogledati Quadro 955 ili 966.....to su noviji modeli.

Iako je to sve poprilično loše u odnosu na neka razvikana imena, mislim da pruža dovoljno za prosječnog korisnika.

16 godina
neaktivan
DVD Vivax Imago K-530

Kupio sam neki dan Vivax Imago K-530 DVD player. Iznenadilo me je što ne čita WMV format, a imam puno klipova u tom formatu i ništa mi ne očitava. Iako piše da podržava MPEG 4 format, ne čita mi neke datoteke u tom formatu, iako je sve snimljeno u redu i na dobar medij, te mi računalo sve uredno otvara. Što je to firmware, gdje se može naći, da li se njime mogu napraviti neke ispravke, da mi recimo, otvara i ove formate zapisa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DVD Vivax Imago K-530
Za tu cijenu ne bi trebao ocekivati cuda. To sto ti ne cita WMA fileove znaci da su mozda kodirani sa VBR nacinom ili sa nekim starim/novim codecom. MP4 formate imas mal milijun,ovisi od toga kakav je zvuk unutra (mp3,AAC..) velicina i slicno

Da sam na tvom mijesti ja ne bih dirao firmware zbog garancije. Eventualno kontaktiraj ovlastenog servisa za ovo da ti kazu sta dobijas (gubis?) sa novim firmwareom,naravno ako je oficijalni VIVAX firm.
A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
16 godina
DVD Vivax Imago K-530

-kakve veze ima wma i mpeg4? Uz DRM wma treba izbjegavati, jednostavnije je s mp3. mpeg4 je video kompresija (part-2/10) npr DivX.

-zapravo najveći problem je licenca i DRM, uz 'stotine' standarda.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice