Windows XP problem sa wirelessom

poruka: 7
|
čitano: 2.118
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, imam mali problem sa kojim neznam kako počet pošto nemam puno iskustva sa formatiranjem i driverima etc.  Imam Toshiba Satellite A300 na kojim je 4 godine evo do danas bila Windows Vista. Znači nikad formatiran. Danas sam instalirao Xp na jednu particiju. Instalacija je prošla ok no neznam kako se spojit na wirelles router pošto mi nema ikone za wireless adapter. Kad otovrim network connections imam samo 1394 Connection ikonu. Kud sad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Windows XP problem sa wirelessom

Windowsi očito nisu prepoznali uređaj. U tom slučaju se ode na stranicu proizvođača i potraže drajveri za odgovarajući uređaj i OS.

13 godina
neaktivan

Evo našao sam ovdje drivere

http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=UK

no nakon instaliranja ništa se ne pojavljuje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ipak je do drivera, morao sam kopat po netu pošto onaj na službenoj stranici nije radio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Baš dobro jer mi nije padalo napamet što bih drugo predložio.

Nego, zanima me da li si probao koristiti link koji sam ti ja ostavio u postu? To pitam da znam drugima reći ubuduće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows XP problem sa wirelessom

Korisna je stranica tj. ovaj link ispod koji sam stavio sa nje, skinuo sam sve ostale drivere sa nje ali sam morao za wireless lan tražit drugdje pošto mi ovaj naveden nije odgovarao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 10:47 (Cholee).
13 godina
neaktivan
Problem sa instalacijom drugih windowsa

Evo jedan misteriozniji problem. Nakon što sam uspješno instalirao XP naišao sam na neke probleme gdje kad tabam iz programa/igara taj program se zamrzne i moram ga ugasiti. Odlučio sam instalirat Windows 7 da izbjegnem problem no nemogu uspešno završit instalaciju. Probao sam sa raznim primjercima Dvda instalacije također i sa Vistom no bezuspješno. Ili mi se komp restarta usred instalacije pa moram iz početka i kad se restarta pojavi se da je missing system 32/hal.dll te dam moram ponovno instalirat. Dva puta sam uspio završit instalaciju sedmice no kad se komp upali i dodje na desktop restarta se nakon 30 sekundi, dok ako ga stavim u safe mode ne restartava se. Instalacije XP uvijek uspijeva. Neznam zašto Vista ni 7 neće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice