Pozz ekipo! Imam pitanje.. Namjeravam stavit windows xp...ali zelim da mi ostane windows 7... sad nezz kak se to tocno zove ali mislim da je dual-boot.. moze pomoc? Znaci kad ukljucujem racunalo da si izaberem Windows xp ili Windows 7..
Pozz ekipo! Imam pitanje.. Namjeravam stavit windows xp...ali zelim da mi ostane windows 7... sad nezz kak se to tocno zove ali mislim da je dual-boot.. moze pomoc? Znaci kad ukljucujem racunalo da si izaberem Windows xp ili Windows 7..
ako kreneš instalirat xp, a već imaš win 7 gore , ode boot sektor sedmice, i nećeš je moć bootat dok ne popraviš instalaciju, bar sam ja imao takva iskustva, najlakši način, virtual machine, na njega staviš xp, umrežiš sve i peglaj, možda je to sad bolje rješeno ili sam ja nešto krivo radio, ali tada, prije cca godinu dana, jednostavno to nisam mogao napravit, googlao sam ko konj i svugdje sam naišao na info da se nemože
s druge strane ako imaš xp gore, win 7 ide bez problema, naravno svaki os u svoju particiju, ali obratno, ono što ti tražiš, neide
to su moja iskustva, ako netko ima drugačija ili misli da griješim neka napiše :)