Windows 7 x64 startup problem

poruka: 4
|
čitano: 1.395
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo ovako: imam windows 7 x64 pro vec 2 god i sve je radilo super do prije par dana,problem je se pojavio kad se upali comp dode do nekakvog errora ali se samo zvuk cuje i to je to nakon toga radi uredno,ali nakon nekoliko dana bi na startapu poceo zamrzavat jer se ocito neki program ne bi mogao upaliti.Skuzio sam da je u driverima za tipkovnicu (g510) izbrisao sam ih i radilo je uredu, ali posot mi nijedna bonus tipka nije radila osim klasicne tipkovnice instalirao sam ponovo i ponovo isti problem,usao sam u safe mode izbirsao drivere i od tada svaki program koji je ukljucen na startapu zna zamrznit cijeli komp.Izgasio sam u safe modu sve programe i kad ih rucno palim kad upalim comp sve radi cak i driveri za tipkovnicu,razbijam glavu vec par dana i nemogu shvatit do cega je.

TY

P.S. posto nemam cd od windowsa mogu li skinuti sa neta i zaprzit na cd hoce li se moci bootati novi windowsi?

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Windows 7 x64 startup problem

imo sam slican problem, bio mi je ukljucen windows update stalno mi je stekala tipkovnica, kad sam iskljucio update sve mi je radilo normalno.

14 godina
neaktivan

Hvala kralju puno. reseta san par puta radi za sada sad neznan oce li nastavit al svejedno ty

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ah,nakon 5 reseta opet error ali mozda san skuzio do cega je gasio san program po program na starupu i moguce da je do drivera za graficku jer sad kad sam ih iskljucio uredno se pali

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice