Windows 7 i kombinacija RAMa,nelogičnost

poruka: 2
|
čitano: 650
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ako mi i zaključaju temu;savjeti mogu i u pm ili mail. Međutim radi se se o windowsima 7 build 7600 na konfiguraciju gigabyte a55-ds3p i 2x2GB kit G.SKILL 1333MhZ,amd a4 APU 2je jezgre na 2,7GhZ i ništa nije overclockano ni u biosu ni u windowsima nijednim programom. Međutim u dizanju windowsa sa 4GB pravi problem,error code 0x80....moram prebost u dimm 2 i 4 da bi ih uopće dignio sa 4gige. Kad ih dignem,nakon minimalnih 3 i pol sata NEkorištenja windowsa to jest ugašenog kompa se javlja: Memory shadowing,go to the advanced BIOS setings turn off memory shadowing(što ja nevidim nigjde) remove any newly instaled hardware/software. If this screen show again....". Nakon toga jednostavno ugasim komp i prebodem radnu u dimm 1 i 3,nema dotičnog ranije navedenog problema. Međutim radio sam flash BIOSa na najnoviju verziju misleći kako ću izbjeći taj problem i nisam izbjegao. Dali je mogućnost do takozvaong builda 7600 windowsa? A radi se o ultimate 7 x64.

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako mi zaključaju temu,savjete možete slat i u p.m. ili mail igor.vavetic@vip.hr

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice