Windows 11 Insider preview, beta, developer

poruka: 1.055
|
čitano: 639.079
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 11 - problemi, Windows 11 - općenito
17 godina
Re: Windows 11
Valentin17 kaže...

Vidim pišeš da nemaš novaca za pošten upgrade pa gledam što imaš pod "moj pc" pa se čudim, dobar je taj tvoj strojić, služi ti ko i meni moj. 

Da, ali sam isto tako napisao i ovo:

"(Iako, vjerovali ili ne...meni ova moja konfa pod Moj PC itekako ispunjava moje, ne tako velike zahtjeve.)" 

Tigar Krezumica
15 godina
Windows 11 Insider preview, beta, developer

Jel testiraš možda još ove beta verzije Win 11? Vidim da imaš dosta prostora, a i solidnu količinu RAMa za HyperV pa onda unutra 11 preview. 

1 0 hvala 1
17 godina
Re: Windows 11 Insider preview, beta, developer

Pa i ne baš, ne da mi se više biti Microšuftov tester.

Sad sam se zaigrao s kreacijom glazbe pomoću AI alata, to me zabavlja više nego prčkanje po Windowsima ;)

Tigar Krezumica
15 godina
fromcelltohell kaže...

Sad sam se zaigrao s kreacijom glazbe pomoću AI alata, to me zabavlja više nego prčkanje po Windowsima ;)

Ma treba se baviti sa onim što te zanima.  Blagoslov je da imaš priliku raditi ono što voliš. 

17 godina
Valentin17 kaže...
fromcelltohell kaže...

Ma treba se baviti sa onim što te zanima.  Blagoslov je da imaš priliku raditi ono što voliš. 

U pravu si. Upravo sam u procesu kreacije Death metal albuma  

Haha, da mi je to bilo moguće dok sam bio mlađi, gdje bi mi bio kraj ;)

Tigar Krezumica
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 11 - problemi, Windows 11 - općenito
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice