windows mi je jako usporio, za neke radnje katastrofa, recimo videoplayer (win media clasic) iako sam ga reinstalirao i dalje se ruši i to prelako. --
--..
ali kada odaberem usb stick a ne ISO onda na listi ne moze nači usb stick iako radi u windowsu.
..
- vmp/classic radi najnormalnnije.. (imaš neki problem, HW/driver, treći soft.. možda se riješi cleanom :) ... jednog dana kad/ako ga napraviš tad nastavak ovog fixa..)
- nešto ti 'drži' USB, recimo (jer mi č.kugla malo napukla..) superfetch/readyboost.. ili AV ili .. što god, pa do tog da ima neki boot problem.. (nisu svi USBovi isti, chip, enkripcija, emulacija nekog medija..) pogledaj ga u disk manageru, obriši ga npr diskpartom.. i sl.
btw, (pre)formatiranje prije izrade boto medija nije potrebno jer to radi sam alat/automatski (svaki put) .. i naravno, gube se podaci.
removable flash medij po standardu ne dozvoljava postojanje particija (može koristiti samo jednu, tako da može postojati ali je beskorisno. Dok HDD/ext.usb.. može, nije flash, drugi interni kontroler, drugačije ga prijavljuje sistem.. i to nema čak veze s win, to je na nivou platforme/standard). .. rekao bi besmisleno-nepotrebno ograničenje ali tu je. Linux može korištenjem za casper/pendrive.. no to je kao izuzetak.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.