Win 7 32bit product key na 64bit

poruka: 7
|
čitano: 2.731
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pre par mjeseci sam kupio Windows 7 Professional 32bit, i sada zelim da instaliram 64 bit verziju, pa me zanima da li ce vaziti product key sa 32bit verzije na 64bit

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da jer kad kupuješ nema cd key za 32 i 64 bit samo mora biti isti paket npr. home premium key ide na 32 i 64 tako svaki.

Don Believe The Type
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 22:57 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Win 7 32bit product key na 64bit
raditi ce, ali mislim da nesto prije toga treba napraviti, nisam siguran. ali je 100% moguce.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
neaktivan

Moraš zvat tamo da ti je reaktiviraju da je možeš ponovo koristiti.

Don Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da li je i kakav problem ako instaliram Win 7 64 bitnu verziju, na računalo (točnije laptop) koji ima procesor od 32 bita?

da li će ospravno raditi<'

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lucky1302 kaže...

da li je i kakav problem ako instaliram Win 7 64 bitnu verziju, na računalo (točnije laptop) koji ima procesor od 32 bita?

Neće uopće raditi.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
grde kaže...

Pre par mjeseci sam kupio Windows 7 Professional 32bit, i sada zelim da instaliram 64 bit verziju, pa me zanima da li ce vaziti product key sa 32bit verzije na 64bit

-razlog? (predpostavka, količina dostupnog RAMa, potraži patch, ima više tema.)

-ako je kupnjena OEM ver, neće raditi, retail ver možeš birati koju ver instaliraš istim ključem.. dakle ovisi o verziji jer svaki key je vezan specifičnom verzijom, jedini sigurni način za to saznati je probanjem.

-neovisno o OSu, količina RAMa je ograničena hardwareom CPU+chipset, chipset mora podržavati barem 8GB (na 4GB ne možeš nikako iskoristiti više od 3.5, na notebooku je to još manje cca <=3GB), ako je CPU-32bit (iz iduće poruke) tad nikako ne možeš iskoristiti više RAMa (memorija je pod posebnom extenzijom, PAE npr 36bit, možeš pronači na intel.ark svoj CPU i vidjeti sve teh.detalje. (ili CPU-Z).

lucky1302 kaže...

-procesor vjerojatno nije 32bitni, osim Atom-a i sl. Svi normalni CPUi su x86-x64 kompatibilni. Provjeri CPU-Zom.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 10:02 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice