Veliki pokazivač miša, kursor, mouse pointer

poruka: 6
|
čitano: 5.022
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo znači, imam:

• Win 7 Ultimate x64 legalnu verziju
  • kupio sam novu VTX Radeon HD 5770 grafičku

događa mi se da nakon dvadesetak minuta što je upaljen komp pokazivač miša postane velik cca 15-20 milimetara, znači OGROMAN.

Problem na sljedećih dvadesetak minuta rješava restart.

Skinuo sam s interneta zadnje drivere za grafičku i instalirao ih. Bez uspjeha.

Tamo u Control panelu gdje su "Pointer options" naravno da je sve u redu, odnosno podešeno kako treba!

Ostale komponente od neke relevancije:

• Gigabyte GA-MA770-UD3 v1.0
  • AMD 770 BIOS for GA-MA770-UD3 F4

• SyncMaster P2050(G)/P20500(G),Magic P2050G(Analog) [NoDB]

• QuadCore AMD Phenom X4 9550, 2000 MHz (10 x 200)

Možda je to neki direct X11 problem, jer ta kartica ga nativno podržava i zato sam ju kupio.

A možda sam sad rekao glupost!
Izlanuo se

Molim pomoć jer ću dobiti slom svih živaca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Veliki pokazivač miša, kursor, mouse pointer

mislim da to nije do drivera za grafičku... nikad se nisam susreo s time http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

možda je neka gamad. probaj skenirat sa malwarebytes' antimalwareom

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
17 godina
neaktivan

Nije gamad, čista je instalacija novog OS-a, i odmah je išao gore Eset Smart Security kao prva instalacija nakon OS-a.

Evo tu pišu o tome:

http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/w7hardware/thread/ba3f768d-d631-4fe1-9e3f-777409be4126

Svi nešto pričaju o novom Biosu za matičnu, a užasno se bojim fleširati Bios jer ne znam kako se to radi!

Zanji puta kad sam fleširao Bios na prošlom kompjuteru, morao sam fleširati i chipset usput jer je to bio uvjet, i sve je uspjelo ali sam morao dizati i nove Windowse!

To je navodno već nadaleko poznata stvar s tim velikim kursorom, ali nema rješenja.

Kako je to moguće?

16 godina
neaktivan

Problem se javlja kod kombinacije Radeona HD5xxx i Gigabyteovih matičnih ploča, koje su uzrok problema. Rješenje je flashanje BIOS-a.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Evo fleširao sam BIOS, za sada se čini da sve radi i da nisam ništa upropastio, imao sam F4 verziju, sad imam F8 (najnoviji koji nije beta, F9 je beta).

Sad ću vidjeti hoće li mi se opet pojaviti BIG MOUSE POINTER, pa ću napisati ovdje.

Pozdrav!

EDIT:

Evo, kako sam i obećao, javljam da nakon flashiranja BIOS-a i višednevnog korištenja računala nakon toga, nije mi se više vratio veliki kursor!

Izgleda je stvarno to bilo TO.

Pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 9:34 (8oy5cout).
14 godina
neaktivan

ja imam sličan problem na xp-u...reinstalirao sam windows nakon što mi je pao sustav i kada uđem u neki folder (npr D disk) promjeni mi se pokazivač  (bude kao neka kockica sa strelicom prema gore i dolje umjesto normalnog pokazivača)

Zanima me da li se može taj problem nekako riješiti bez flashanja biosa (ne bi se u to upuštao)

EDIT: shvatio sam da mi se taj čudni pokazivač javlja samo kada scrollam nešto

EDIT 2 :UP>mouse>update driver=problem riješen !!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 12:11 (kule93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice