Shutdown.exe

poruka: 5
|
čitano: 1.401
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Shutdown.exe

Na Task Scheduleru sam postavio da mi se u određeno vrijeme PC ugasi. Jučer sam ga postavio da se ugasi 1.11.2012. u 3 sata u noći ali se nije ugasio. Probao sam postaviti da se ugasi u 11:26 da vidim u čemu je problem. Pokrene on shutdown.exe u 11:26 i nakon manje od pola sekunde taj program (shutdown.exe) se ugasi ali ne i kompjuter. Probao sam sam pokrenuti shutdown.exe koji sam našao u mapi windows/system32 ali isto tako se ugasi nakon manje od pola sekunde. Uspio sam poslikati taj njegov prozor da vidim što piše al ništa ne kužim. Možda vama pomogne:

shutdown.exe shutdown.exe

Ako zna netko u čemu je problem molim ga da mi objasni. Hvala !

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 11:42 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Shutdown.exe
Tinča14 kaže...

Na Task Scheduleru sam postavio da mi se u određeno vrijeme PC ugasi. Jučer sam ga postavio da se ugasi 1.11.2012. u 3 sata u noći ali se nije ugasio. Probao sam postaviti da se ugasi u 11:26 da vidim u čemu je problem. Pokrene on shutdown.exe u 11:26 i nakon manje od pola sekunde taj program (shutdown.exe) se ugasi ali ne i kompjuter. Probao sam sam pokrenuti shutdown.exe koji sam našao u mapi windows/system32 ali isto tako se ugasi nakon manje od pola sekunde. Uspio sam poslikati taj njegov prozor da vidim što piše al ništa ne kužim. Možda vama pomogne: Ako zna netko u čemu je problem molim ga da mi objasni. Hvala !

U task schulderu stavi da se pokrene shutdown.exe -s -t 00

13 godina
neaktivan
Shutdown.exe

Skini Auto Shutdown program i nemas brige ;)

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Shutdown.exe
miki150 kaže...
Tinča14 kaže...

Na Task Scheduleru sam postavio da mi se u određeno vrijeme PC ugasi. Jučer sam ga postavio da se ugasi 1.11.2012. u 3 sata u noći ali se nije ugasio. Probao sam postaviti da se ugasi u 11:26 da vidim u čemu je problem. Pokrene on shutdown.exe u 11:26 i nakon manje od pola sekunde taj program (shutdown.exe) se ugasi ali ne i kompjuter. Probao sam sam pokrenuti shutdown.exe koji sam našao u mapi windows/system32 ali isto tako se ugasi nakon manje od pola sekunde. Uspio sam poslikati taj njegov prozor da vidim što piše al ništa ne kužim. Možda vama pomogne: Ako zna netko u čemu je problem molim ga da mi objasni. Hvala !

U task schulderu stavi da se pokrene shutdown.exe -s -t 00

Na youtube-u sam gledao kako je čovjek postavio ovako:

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 11:45 (Tinča14).
15 godina
Shutdown.exe

Najbolji shutdown program koji sam ja nasao Simple shutdown timer,gasi sve bez problema.

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice