Na Task Scheduleru sam postavio da mi se u određeno vrijeme PC ugasi. Jučer sam ga postavio da se ugasi 1.11.2012. u 3 sata u noći ali se nije ugasio. Probao sam postaviti da se ugasi u 11:26 da vidim u čemu je problem. Pokrene on shutdown.exe u 11:26 i nakon manje od pola sekunde taj program (shutdown.exe) se ugasi ali ne i kompjuter. Probao sam sam pokrenuti shutdown.exe koji sam našao u mapi windows/system32 ali isto tako se ugasi nakon manje od pola sekunde. Uspio sam poslikati taj njegov prozor da vidim što piše al ništa ne kužim. Možda vama pomogne:
Ako zna netko u čemu je problem molim ga da mi objasni. Hvala !- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na Task Scheduleru sam postavio da mi se u određeno vrijeme PC ugasi. Jučer sam ga postavio da se ugasi 1.11.2012. u 3 sata u noći ali se nije ugasio. Probao sam postaviti da se ugasi u 11:26 da vidim u čemu je problem. Pokrene on shutdown.exe u 11:26 i nakon manje od pola sekunde taj program (shutdown.exe) se ugasi ali ne i kompjuter. Probao sam sam pokrenuti shutdown.exe koji sam našao u mapi windows/system32 ali isto tako se ugasi nakon manje od pola sekunde. Uspio sam poslikati taj njegov prozor da vidim što piše al ništa ne kužim. Možda vama pomogne: Ako zna netko u čemu je problem molim ga da mi objasni. Hvala !
U task schulderu stavi da se pokrene shutdown.exe -s -t 00
Skini Auto Shutdown program i nemas brige ;)
Na Task Scheduleru sam postavio da mi se u određeno vrijeme PC ugasi. Jučer sam ga postavio da se ugasi 1.11.2012. u 3 sata u noći ali se nije ugasio. Probao sam postaviti da se ugasi u 11:26 da vidim u čemu je problem. Pokrene on shutdown.exe u 11:26 i nakon manje od pola sekunde taj program (shutdown.exe) se ugasi ali ne i kompjuter. Probao sam sam pokrenuti shutdown.exe koji sam našao u mapi windows/system32 ali isto tako se ugasi nakon manje od pola sekunde. Uspio sam poslikati taj njegov prozor da vidim što piše al ništa ne kužim. Možda vama pomogne: Ako zna netko u čemu je problem molim ga da mi objasni. Hvala !
U task schulderu stavi da se pokrene shutdown.exe -s -t 00
Na youtube-u sam gledao kako je čovjek postavio ovako: