Promjena omjera piksela u Sedmici

poruka: 3
|
čitano: 688
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav, dolazim sa relativno neobičnim problemom.

Imam monitor koji je trenutačno na rezoluciji od 3496x1152 (~9:3), a displej je omjera 4:3.

Mene zanima je li postoji neki način da promjenim omjer piksela umjesto vertikalnog smanjivanja slike, tako da prozori izgledaju normalno, a ne stisnuto.

Također mi je važno da se promijeni omjer samo na tom monitor jer imam i drugi monitor, koji je na običnoj 1920x1080 rezoluciji.

remove pony from premises/you are worst pony/you are pony idiot you are the pony smell/pony genocide best day of my life
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prema mojoj nekoj pretpostavci, to bi radilo na način da se slika raširi na zadani omjer, a da ostane na toj rezoluciji.

Ali mislim da bi dobio istu stvar odnosno istu količinu informacija kao da si smanjio horizontalnu rezoluciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Promjena omjera piksela u Sedmici
Alkaline kaže...

Prema mojoj nekoj pretpostavci, to bi radilo na način da se slika raširi na zadani omjer, a da ostane na toj rezoluciji.

Ali mislim da bi dobio istu stvar odnosno istu količinu informacija kao da si smanjio horizontalnu rezoluciju.

Onda ništa od toga, čini se da ću morat postavit na 1536x1152 ili 2048x1152.

remove pony from premises/you are worst pony/you are pony idiot you are the pony smell/pony genocide best day of my life
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice