Otvaranje programa na 3 monitora

poruka: 5
|
čitano: 1.087
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam jedan potpuno nerazumljivi problem...

Naime, imam spojena 2 monitora + tv na komp...

sinoc sam npr gledao nesto iz browsera i povukao cijeli browser na tv monitor, i sada kad god otvorim ff on ga otvara na tvu...

Kako to rjesit?

probao sam i gasit na glavnom monitoru, i svasta...

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koji ti je primarni ekran?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

2x DELL UltraSharp U2412M

1x lg 37lk430

Dell glavni, lijevo je drugi dell a tv iznad njih

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Otvaranje programa na 3 monitora

Imam isti problem.Komp spojen na LCD monitor i na lcd tv, monitor je primarni(glavni).Spojeni su na komp VGA kabelom.Os je win 7, grafa nebitno jer mi se isto dogadjalo i na Ati-jevoj i na Nvidi-i.Najcesce s FF i Gom playerom, naime ako ih ugasim slucajno dok su otvoreni na tv-u komp zapamti i naravno otvara opet na tv-u.Vecinom mi pomogne da smanjim ff ili gom na srednju velicinu i prevucem na komp pa maximiziram na monitoru i onda ugasim(zatvorim)program ali ni to ne upali svaki put.Nekad ugasim tv i pokrenem cc cleaner pa opet ff i otvori ga na monitoru kako i treba a nekad moram restartirati komp.Uglavnom nema pravila i nisam skuzio kako i zasto se to dogadja ali nisam puno ni guglao da pronadjem rjesenje vec sam ukucanim lijepo objasnio da kad pokrecu youtube ili gledaju film kad zavrse vrate(prevuku)program na monitor pa onda gase i tako smo se navikli zivjeti s tim problemom {#}

17 godina
neaktivan

Nasao sam...

dakle, treba premjestit browser tamo gdje zelis da bude, izbrisat cache i onda zatvorit prozor...

i otvara se tamo gdje je bio zatvoren ;D

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice