Nešto zafrkaje

poruka: 7
|
čitano: 731
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nešto zafrkaje

Znači očistio sam kompjuter cijeli izduvo sam svu prašinu kompresorom i sad kad počne instalacija pojavi mi se plava slike i nešta piše nemože da pokrene dali je nešto pregorelo (grafička tako nešto) ili ? Ako me niste skontali recite da vam još detaljnije objasnim...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nešto zafrkaje
Danijel Dzojic kaže...

Znači očistio sam kompjuter cijeli izduvo sam svu prašinu kompresorom

Provjeri: ram, grafičku, kabele, hladnjak na procesoru. Izvadi sve pa vrati, vidi onda da li radi.

13 godina
neaktivan
Nešto zafrkaje

Vidiš nisam promijenio pastu.Može biti do toga znači skinem hladnjak i mogu metniti bilo kaku termalnu pastu ? Imam ja neke al neznam kako se zovu.Samo me malo zafrkaje dal ću znat vratit hladnjak na procesor bit će zafrkano i jel dosta samo malko paste stavit kap malo ili obići cijeli procesor tankim slojem ? Jer sam u laptopa stavljao malo paste kao zrnce riže..

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 13:45 (Danijel Dzojic).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne moraš mijenjati pastu odmah, samo kažem da provjeriš sve to, onako da li je sjelo kako treba: jer radio si kompresorom pa..

prije čišćenja pc je radio normalno?

13 godina
neaktivan

Pa kompjuter nije nikad ni čistit možda 2-3 godine jbt od mojeg rođaka nije radio normalno gasio se bio nisam ni mogao dići sustav njemu pa eto sada je on očistio kompresorom hladnjak,i cijeli komp pa možda bi ipak moglo pastu promijeniti jer je to pregrijavanje 100 % zato se i pojavljuje ona slika.

15 godina
neaktivan
Danijel Dzojic kaže...

možda bi ipak moglo pastu promijeniti jer je to pregrijavanje 100 % zato se i pojavljuje ona slika.

Evo ti kako se mijenja pasta:

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/zamjena-termalne-paste-how-to/61007.aspx

13 godina
neaktivan

Ok hvala ti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice