Data cleaner:Kako se koristi?

poruka: 7
|
čitano: 1.866
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Instaliro sam Data cleaner, neznam kako se koristi. Bio bih zahvalan na pomoći.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Data cleaner:Kako se koristi?
Jing Jang kaže...

Instaliro sam Data cleaner, neznam kako se koristi. Bio bih zahvalan na pomoći.

Bolji je ccleaner, samo instaliraš i deri.

Valentin
13 godina
neaktivan

Imam već instaliran Ccleaner. Koristim ga samo kod regulisanja podizanja aplikacija ( pomoću njega isključujem određene aplikacije da se ne podižu sa sistemom). Obriše mi passworde kod email i drugih foruma.

14 godina
Jing Jang kaže...

Imam već instaliran Ccleaner. Koristim ga samo kod regulisanja podizanja aplikacija ( pomoću njega isključujem određene aplikacije da se ne podižu sa sistemom). Obriše mi passworde kod email i drugih foruma.

Makni kvačicu s saved passwords.

16 godina
neaktivan

ccleaner po default-u sigurno ne briše password-e, druga je stvar ako sam mijenjaš postavke... :)

...kaos...
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nemenjam ništa. Kako ga podefaultu instaliram, tako i radim s njim. Primjetio sam da na dosta foruma mi obriše passworde i unos URL adresa ( koristim Operu kao pretraživač).

17 godina
Jing Jang kaže...

Nemenjam ništa. Kako ga podefaultu instaliram, tako i radim s njim. Primjetio sam da na dosta foruma mi obriše passworde i unos URL adresa ( koristim Operu kao pretraživač).

Skini si ovaj dole paketič Portabilnih programa, tamo imaš sve upute vezano za CCleaner i kak ga najbolje podesit pa onda i koristit kaj drugo.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/kupio-novi-komp-kako-ga-odrzavati/122828.aspx?page=0&jumpto=2391074&sort=asc&view=flat

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice