Instaliro sam Data cleaner, neznam kako se koristi. Bio bih zahvalan na pomoći.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Instaliro sam Data cleaner, neznam kako se koristi. Bio bih zahvalan na pomoći.
Bolji je ccleaner, samo instaliraš i deri.
Imam već instaliran Ccleaner. Koristim ga samo kod regulisanja podizanja aplikacija ( pomoću njega isključujem određene aplikacije da se ne podižu sa sistemom). Obriše mi passworde kod email i drugih foruma.
Imam već instaliran Ccleaner. Koristim ga samo kod regulisanja podizanja aplikacija ( pomoću njega isključujem određene aplikacije da se ne podižu sa sistemom). Obriše mi passworde kod email i drugih foruma.
Makni kvačicu s saved passwords.
ccleaner po default-u sigurno ne briše password-e, druga je stvar ako sam mijenjaš postavke... :)
Nemenjam ništa. Kako ga podefaultu instaliram, tako i radim s njim. Primjetio sam da na dosta foruma mi obriše passworde i unos URL adresa ( koristim Operu kao pretraživač).
Nemenjam ništa. Kako ga podefaultu instaliram, tako i radim s njim. Primjetio sam da na dosta foruma mi obriše passworde i unos URL adresa ( koristim Operu kao pretraživač).
Skini si ovaj dole paketič Portabilnih programa, tamo imaš sve upute vezano za CCleaner i kak ga najbolje podesit pa onda i koristit kaj drugo.