Umro Neil Armstrong

poruka: 9
|
čitano: 951
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Umro Neil Armstrong

Umro je prvi čovijek koji je(navodno) hodao po Mjesecu.

Danas u džepu nonšalantno nosimo uređaje koji su prije 50ak godina

mogli (karikiram) pogoniti svemirski program.

Vrijeme, svijet i tehnologija naglo idu naprijed.

Unatoč tome, dužni smo odati počast velikanima i pionirima koji su ostvarili

velike pothvate, gurnuli čovječanstvo kao cijelinu naprijed i pri tom se zauvijek upisali u povijest.

Armstrong je bio jedan od njih.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 23:11 (forzzuk).
Moj PC  
21 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Umro Neil Armstrong

Počivao u miru...

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Umro Neil Armstrong

Počivao u miru.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Umro Neil Armstrong
RIP :'(
Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
16 godina
Umro Neil Armstrong

Svjetlost vječna neka mu svijetli. Od danas je dio povijesti, zajedno sa velikanima nauke Ajnštajnom, Teslom, Gagarinom i ostalim genijalnim i hrabrim ličnostima. Tek će sljedeća osoba koja kroči na površinu Mjeseca postati svjesna veličine poduhvata koji su napravili Armstrong i Oldrin te davne 1969.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.

0 4 hvala 0
17 godina
uss kaže...

Svjetlost vječna neka mu svijetli. Od danas je dio povijesti, zajedno sa velikanima nauke Ajnštajnom, Teslom, Gagarinom i ostalim genijalnim i hrabrim ličnostima. Tek će sljedeća osoba koja kroči na površinu Mjeseca postati svjesna veličine poduhvata koji su napravili Armstrong i Oldrin te davne 1969.

Kak se kaže lahka mu zemlja,{#} no gospona Neil-a pa i Gagarina ne moš nikako usporedit s Ajnštajnom a tek Teslom uh to je totalno besmisleno do daske.Šta su Neil i Gagarin napravili za čovječanstvo, baš ništa jedan je hodao po mjesecu(valjda ko zna) i šta sad gdje su njihova druga djela jel.{#}

Nema tu nikakve genijalnosti niti mrve, samo hrabrost i obučenost te stručnost za taj pothvat koji su odradili. Kak se to uopće može usporedit s osobom, kao Tesla koji je poznat kao vjerojatno največi genijalac/um novijeg doba uglavnom ne brkati jedinstvene genijalce sa ostalima stvarno nema smisla pa kome milo kome drago.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 22:44 (rambox).
16 godina
rambox kaže...

Kak se kaže lahka mu zemlja,{#} no gospona Neil-a pa i Gagarina ne moš nikako usporedit s Ajnštajnom a tek Teslom uh to je totalno besmisleno do daske.Šta su Neil i Gagarin napravili za čovječanstvo, baš ništa jedan je hodao po mjesecu(valjda ko zna) i šta sad gdje su njihova druga djela jel.{#}

Nema tu nikakve genijalnosti niti mrve, samo hrabrost i obučenost te stručnost za taj pothvat koji su odradili. Kak se to uopće može usporedit s osobom, kao Tesla koji je poznat kao vjerojatno največi genijalac/um novijeg doba uglavnom ne brkati jedinstvene genijalce sa ostalima stvarno nema smisla pa kome milo kome drago.{#}

Ako malo bolje pročitaš moj post vidjet ćeš da sam napisao genijalnim i hrabrim, jedno se odnosi na naučnike a drugo na pilote i astronaute. Ono što je zajedničko za sve velikane u povijesti je što su najveću slavu stekli nakon smrti. To sam želio istaći. O ovim ljudima znam mnogo tako da mi ne moraš držati predavanje koliko je svaki od njih zadužio čovječanstvo. Ne želim se raspravljati jer ovdje nije ni vrijeme ni mjesto. Bijedni pokušaj provokacije u prvih 6 riječi dovoljno govori o tebi.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.
15 godina
neaktivan
Umro Neil Armstrong

R.I.P. {#}

Challenge your preconceptions, or they will challenge you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Umro Neil Armstrong

RIP {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice