Jutros je DUMP objavio novost o lansiranju portala na
Službeno, u 12:00 počinje prijavljivanja sudionika; učenika, njihovih mentora i članove povjerenstava.
Portal vrijedi pogledati, djeluje svježe i jako dorađeno za prvi launch.
IZVOR:
Jutros je DUMP objavio novost o lansiranju portala na
Službeno, u 12:00 počinje prijavljivanja sudionika; učenika, njihovih mentora i članove povjerenstava.
Portal vrijedi pogledati, djeluje svježe i jako dorađeno za prvi launch.
IZVOR:
Krenimo se prijavljivat djeco, zelim vas sta vise forumasa vidit na Rabcu
Sredit cemo pijan...druzenje
Hahhaha kako uvlači mladež u grijeh :)
ccc Pileks pa nemoj tako...
Hahhaha kako uvlači mladež u grijeh :)
ccc Pileks pa nemoj tako...
Pitam se cija je ideja bila...
Sajt vam je svjez... nije los izgled. Bravo dizajner!
Hvala tnakir, drago mi je da ti svidio :)
Čestitke svima koji su sudjelovali u izradi, izgleda odlično :D
onda ljudi , jel ide ko na osnove informatike , da znam kakva mi je konkurencija :)?
onda ljudi , jel ide ko na osnove informatike , da znam kakva mi je konkurencija :)?
I ti si mladi DUMP-ovac? Kako ide?
I ti si mladi DUMP-ovac? Kako ide?
:) , super ide , na predavanjima iz programiranja su nas dosta toga naucili , iako ove godine idem na osnove inf , iduce mozda razmislim o algoritmima.
Sajt vam izgleda predobro :)
Inače bio sam prošle godine na smotri radova, a vjerojatno ću tako i slijedeće godine sa kolegom :)
Odustao si od ove godine? :(
Odustao si od ove godine? :(
Ma kasno smo shvatili da možemo, ako je uopće moguće, da idemo iz različitih škola kao tim. Znači kolega ide u Gimnaziju Andrije Mohorovičića, a ja idem u Srednju školu za elektrotehniku i računalstvo, a zajedno bi predstavljali Centar tehničke kulture (malo komplicirano :) ).
Uglavnom, za projekt bi koristili AS 3.0 u kojem do sada nismo radili (on uopće, a ja sam radio samo u AS 2.0) pa smo usput mislili i naučiti nešto novo, a tu je još i prvi razred srednje škole...
Stranica je stvano super, a državno prošle godine je bilo stvarno zakon. Samo tako nastavite...
Morao sam...Fearless ti "potpisuješ" dizajn?Izgleda tako silverlight
Cisti HTML + CSS + jQuery.
Ni u ludilu, da me netko pita s kojom ključnom riječi bi opisao izgled sajta, rekao bih: "Silverlight", neznam zašto.Te asocijacije izaziva u meni, al u svakom slučaju među boljima(less is more)
Samo pitanje. Do kada se mogu prijave slati?
Samo pitanje. Do kada se mogu prijave slati?
prvi drugoga (01.02.2010)
Cisti HTML + CSS + jQuery.
Mene je isto na prvu site podsijetio na SL (izgledom, odabirom boje)...
Inače fora dizajn, za pohvalu.
Samo... phpBB je šaka u glavu na takvom site... Ali doslovno!
Inače fora dizajn, za pohvalu.
Samo... phpBB je šaka u glavu na takvom site... Ali doslovno!
S citiranim se u potpunosti slazem.
Samo imam jedno pitanje/primjedbu. Koja je fora s tim generickim fotkama sretnih/uspjesnih ljudi koji si medusobno cestitaju. Mislim kuzim u cemu je bit, to bi trebalo kod posjetitelja pobuditi nekakvu atmosferu prijateljskog prisnog ozracja. Ono, svi smo mi dio velike sretne uspjesne obitelji. Samo sto kod mene takve fotke bude upravo suprotne osjecaje i nekako mi djeluju hladno i lazno. Da sam web dizajner ne bih ih nikada koristio (osim naravno ako se naravno ne radi o stvarnim fotkama zaposlenika kompanije). Ima li netko ovdje da djeli moje misljenje o tim fotkama?
P.S. cestitke webmasterima zasluznim za ovaj site, imate se cime ponositi. Tim vise sto jednostavno - radi. Bez ikakvih pluginova i gluposti.
definitivno bolji design nego od prošle godine.Iako s godine na godine mjenjaju štošta a to je već problem.Vidim da je državna razina u 4. mjesecu -.-, pa nemoš mi na uskršnje praznike stavit smotru.Cilj smotre i jeste da propustiš nastavu xD
inače, ja kao i svake godine se prijavljujem za softwerski rad.
Mozes propustit nastavu i bez smotre :)
Mozes propustit nastavu i bez smotre :)
da, zato služe i uskršnji praznici.Očigledno je netko defektan odredio vremenik -.-
e da, jesi li ti onaj lik koji je prošle godine radio onaj program slično skypu ?
nadam se da ću proć županijsko...
Mora da sam ja tvoj rad propustio :) A gledao sam većinu radova srednjih škola i sve radove osnovnih škola prošle godine na državnom.
haha, naravski, sve se pamti.
Ma ja sam isto s kolegom radio, ono za "obrazovanje", Strujko..