Kim Dotcom ostao bez domene!

poruka: 5
|
čitano: 1.108
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 2
16 godina

Njegovo ime je domena.

kim.com

Swedish latin super funk.
Moj PC  
7 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ali Kim tvrdi da već ima novu domenu spremnu... You can't keep a good pirate down... {#}

Nego mislim da ga ne mogu dugo zaustaviti, mora biti neke banana zemlje negdje u svijetu gdje ne vole Amerikance i čiji državni budžet ne ovisi o Americi toliko kao budžet Gabona.

Ili bi mogao probati otvoriti negdje u sjevernoj Europi, gdje se ljudi vode primarno za pravom i zakonom a ne američkim kapitalističkim interesima, pa bi onda prije nego što itko zatvori njegov site ili mu oduzme domenu morao sudski dokazati da krši zakone te države, a to će sa njegovim novim uređenjem file hostanja JAKO teško učiniti...

Samo treba to mudro raditi, kako su RS miljun puta uspjeli proći lišo kad su ih pokušavali sudski zatvoriti, i svaki put su se izvukli iako su zarađivali miljune na piratluku...

P.S.

U biti da ja otvaram kompaniju za file sharing ja bi je otvorio u Švicarskoj. Kod njih je file sharing za osobne svrhe potpuno legalan, a imaju dovoljno međunarodnog bankarskog utjecaja da im se ne moraju tresti gaće pred Amerikancima kao nekoj tamo afričkoj banana-zemlji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 18:48 (Enkidu).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Piratluka je uvik bilo i uvik će ga biti.. 

A i sumnjam da čovika koji je zaradija milijarde na piratluku mogu tek tako zaustavit gašenjem domene... već će se on snaći nekako 

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ma ovo i nije bila ozbiljna mjera zaustavljanja Kim.com-a nego je gabonski ministar biće iša samoinicijativno iskazati svoju poslušnost i spremnost svojim američkim šefovima možda nadajući se povišici na idućem redovitom dijeljenju mita...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice