Kao sto naslov kaze Kim nam je ostao bez domene pod kojom je trebao lansirati svoj novi projekt mega. Brzi su.. LOL.
Kao sto naslov kaze Kim nam je ostao bez domene pod kojom je trebao lansirati svoj novi projekt mega. Brzi su.. LOL.
Njegovo ime je domena.
kim.com
Ali Kim tvrdi da već ima novu domenu spremnu... You can't keep a good pirate down... 
Nego mislim da ga ne mogu dugo zaustaviti, mora biti neke banana zemlje negdje u svijetu gdje ne vole Amerikance i čiji državni budžet ne ovisi o Americi toliko kao budžet Gabona.
Ili bi mogao probati otvoriti negdje u sjevernoj Europi, gdje se ljudi vode primarno za pravom i zakonom a ne američkim kapitalističkim interesima, pa bi onda prije nego što itko zatvori njegov site ili mu oduzme domenu morao sudski dokazati da krši zakone te države, a to će sa njegovim novim uređenjem file hostanja JAKO teško učiniti...
Samo treba to mudro raditi, kako su RS miljun puta uspjeli proći lišo kad su ih pokušavali sudski zatvoriti, i svaki put su se izvukli iako su zarađivali miljune na piratluku...
P.S.
U biti da ja otvaram kompaniju za file sharing ja bi je otvorio u Švicarskoj. Kod njih je file sharing za osobne svrhe potpuno legalan, a imaju dovoljno međunarodnog bankarskog utjecaja da im se ne moraju tresti gaće pred Amerikancima kao nekoj tamo afričkoj banana-zemlji.
Piratluka je uvik bilo i uvik će ga biti..
A i sumnjam da čovika koji je zaradija milijarde na piratluku mogu tek tako zaustavit gašenjem domene... već će se on snaći nekako
Ma ovo i nije bila ozbiljna mjera zaustavljanja Kim.com-a nego je gabonski ministar biće iša samoinicijativno iskazati svoju poslušnost i spremnost svojim američkim šefovima možda nadajući se povišici na idućem redovitom dijeljenju mita...