HTC Elation! Prvi HTC WP8 uređaj?

poruka: 25
|
čitano: 2.079
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dva dana prije predstavljanja pojavile su se specifikacije prvog HTC windows phone 8 uređaja " HTC Elation " 

Zaslon 4.7" 720p

Cpu 1.4 ghz quad core

Interna memorija 32 gb. Ram 1 gb

Kamera 8mp

Baterija 2000 mAh

Ostale specifikacije (slike)

Vidimo da podsjeća na htc one x, procesor quad core?! Koliko je to potrebno vidjet ćemo..

De gustibus non est disputandum.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 18:39 (mario1990).

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HTC Elation! Prvi HTC WP8 uređaj?

Sviđaju mi se novi WP8 uređaji kako izgledom, tako i hardverom, samo upada u oko quad core, Tegra možda? Ako je, radije bi da je Krait kao u Lumii i Ativu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Ne znam da li je tegra, ne piše još, Vidjet ćemo za dva dana kad se predstavi zvanično. To je i prvi ako se ne varam quad core wp8 uređaj.

bit će zanimljivo, nove nokije, ativ s, elation.. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 18:39 (mario1990).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Više mi se sviđa po dizajnu nego Lumia 920, ali quad-core nije potreban.. Rekao bih da nije potreban ni na jednom uređaju, dual-core je dosta još i uz frekvenciju od 1,5 ili 1,7 ghz..

Baterija je možda premalog kapaciteta, no pokazat će se to još s vremenom..

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neovisno o hardveru (bar meni, u marketingu će to ljudima dobro zvučat), meni će bit težak izbor WP8 moba, svi su mi redom lijepi, 920, Ativ, ovaj samo da nema izbočenu kameru toliko, al to se pregrmi :)

Jedino mi se čini da će ovaj imat najlošiju kameru (ako ga rade po uzoru na One X, imat će senzor sa S II, dok Ativ ima sa S III, a Nokia je vjerojatno najbolja).

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Lijepo izgleda, samo neznam zasto stavljaju ovu kameru ovako izbocenu.

Za mjesec dana ce taj dio biti izguljen...

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
15 godina
neaktivan

Staklo na kameri se lako može oštetiti, to mi je smetalo i kod one x-a. Dizajn za 5, najbolji (meni) uz lumiu 800.. {#}

17 godina
neaktivan

Please Please Please Bože! Skinut ću se gol i trčati gradom samo da izbace mob sa ovim dizajnom!

Malo sam razočaran Lumijom 820/920 (glede dizajna).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Krenilo predstavljanje, evo HTC 8X, ne izgleda baš nešto, Elation je dosta ljepši.

http://www.engadget.com/2012/09/19/windows-phone-8x-by-htc-4-3-inch-720p-display-lte-dual-core-s/

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 17:45 (Mitsuoka).

0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Krenilo predstavljanje, evo HTC 8X, ne izgleda baš nešto, Elation je dosta ljepši.

Ne liči na Lumie uopšte{#}

ex Quilombo23 : twitter : @saltcitysinner
17 godina

Meni je 4.3" malo na HTC 8X modelu. Puno bolje bi izgledalo sa 4.7" ili 4.8". 

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

NEEEEEEE cini ti se {#}

16 godina
neaktivan

Evo video, tu je još i 8S, sad ostaje čekat hoće li bit kakvog uređaja koji će bit normalne veličine. 4,3'' ostaje premalo.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Evo video, tu je još i 8S, sad ostaje čekat hoće li bit kakvog uređaja koji će bit normalne veličine. 4,3'' ostaje premalo.

Koja je to za tebe normalna veličina kad ti je 4.3" premalo? OK je veći "volio bi da ima veći ekran" ali reći da je 4.3" premalo....

16 godina
neaktivan

4,7 ili 4,8, može i više.

13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

4,7 ili 4,8, može i više.

Problem je to što povlači i povećanje ukupni dimenzija uređaja.

16 godina
neaktivan

Potpuno sam sposoban živjeti sa Noteom II koji ima 5,5'' ekran. Em nije prevelik u ruci i lijepo sjeda u nju radi oblika, em stane najnormalnije u džep. Tako da mislim da uređaj koji bi bio veličine Galaxy S III, koji mi je sad uređaj normalne veličine, ne bi bio prevelik.

13 godina
protjeran

Boje su dobre {#}

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Potpuno sam sposoban živjeti sa Noteom II koji ima 5,5'' ekran. Em nije prevelik u ruci i lijepo sjeda u nju radi oblika, em stane najnormalnije u džep. Tako da mislim da uređaj koji bi bio veličine Galaxy S III, koji mi je sad uređaj normalne veličine, ne bi bio prevelik.

Ja ne znam kakve ti pantalone nosiš? Kod mene to može stati samo u cargo tole koje ne nosim tako često. Kada sjedam u auto smeta mi i Desire (moram ga pomjerit), isto tako kada vežem pertle...znači ako se moram sagnut, smeta mi. U većinu jeans pantalona mi nebi niti stao, da ne pričam u džep od džokerice ili kožne jakne ili zimske jakne (prednji džepovi gdje i držim mobitele).

U ruci mi toliki uređaji izgledaju blesavo, pogotovo kada se telefonira i prisloni se uz glavu... (pričam o Note onom prvom)

Ja imam svoje mišljenje i znam šta mi odgovara/neodgovara također ti svoje. Ne slažem se stvojim stavom ali ga uvažavam.

Meni je 4.5" maximum maximuma, ne želim ni pogledati uređaj sa većim ekranom (dok je današnjeg standarda veći ekran-veći uređaj, kada bude edge to edge bit će druga priča).

15 godina
neaktivan

Kakvo kopiranje lumie.. {#} Ajd barem nisu ružni.. {#}

16 godina
neaktivan

W32 = Jedan od manjih brojeva za ne falit.

Usto mi je u jednom džepu S III + novčanik. Toliko o veličinama.

17 godina
neaktivan

Šteta što 8S nema bolju kameru + prednju kameru, izgleda mi bolje od 8X

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
baso533 kaže...

Više mi se sviđa po dizajnu nego Lumia 920, ali quad-core nije potreban.. Rekao bih da nije potreban ni na jednom uređaju, dual-core je dosta još i uz frekvenciju od 1,5 ili 1,7 ghz..

Baterija je možda premalog kapaciteta, no pokazat će se to još s vremenom..

Malo off topic, ali koji je najbolji CPU za smartphone trenutno? Koje su prednosti četverojezgrenog procesora, a koje mane? Dali mozda dual-core trosi manje ili obrnuto? Ima li gdje kakav benchmark? Snapdragon s4 i krait su isti procesori ili???

Uglavnom jako mi se sviđaju ovi wp8 mobiteli, bas razmisljam u budućnosti zamjeniti svoj 4s za jednog od njih. Ja sam i mislio uzet lumiu 800 u ono vrijeme, ali se pokazalo da je bolje da nisam:) Jos prije sam imao mob sa Androidom, tako da sam iskusio sve lose strane tog OS-a i ne mislim se vise vracat na njega.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 20:08 (Bruno Matejcic).
16 godina
neaktivan

Trenutno najbolji (ne najjači) su:

Qualcomm Krait S4 i Apple A6, tu je i A15 od Samsunga, ali on još nije ugrađivan koliko znam, pa ne znam realne mogućnosti.

Svi ti procesori su dvojezgreni, jezgre daju snagu, ali ovo su noviji procesori od recimo Tegre 3 (4+1) te Exynosa 4412 (4).

Najjači je Exynos 4412 - Quad Core od Samsunga u S III, ALI nije najbolji ako se usporedi jezgra - jezgra, jer mu gore navedeni dvojezgreni procesori dišu za vratom.

Prednosti i mana baš i nema, nije to kao na PC-u, nema enkodiranja videa i renderiranja da bi to značilo višesatne prednosti, dosta bitan je i GPU, a sada su svi dual i quad core procesori sposobni vrtit FullHD video.

Potrošnja baterije je tu negdje.

15 godina
neaktivan

Najbolje se voditi onom kolko para tolko i muzike,priblizno je sve to tu negdje.Mob od 4000 kn mora biti dobar.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice