Hackulous ugašen!!!

poruka: 8
|
čitano: 2.886
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Hackulous ugašen!!!

Dečki se zasitili, ugašen je najbolji način isprobavanja iOS aplikacija.

http://hackulo.us/

Poruka koja Vas dočeka je:

"Goodnight, sweet prince.

We are very sad to announce that Hackulous is shutting down. After many years, our community has become stagnant and our forums are a bit of a ghost town. It has become difficult to keep them online and well-moderated, despite the devotion of our staff. We're incredibly thankful for the support we've had over the years and hope that new, greater communities blossom out of our absence.

With lots of love,
Hackulous Team"

0 1 hvala 0
15 godina
Hackulous ugašen!!!

Da zato ja ni ne mogu na Installous (Outdated version) {#} al ajd postoji AppCake ak ništ drugo

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Hackulous ugašen!!!

Appcake sux donkey balls, aplikacija izgleda miljama lošije od Installousa; linkovi većinom ne rade {#} Da li netko zna još neku "zamjenu" a da nije app vv/vshare?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
Hackulous ugašen!!!

Kaaaj? Nerem vjerovati... Ima kakva alternativa tome ili?

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hackulous ugašen!!!

ma ljudi, koristio ja to, al kad zbrojiš sve minuse i pluse, ako možete za mob dat tolike pare, pa šta košta po koju app kupiti za 6 kuna?

Mislim da ima da skidate na PC prvo, pa itunesima instalirate.

2 0 hvala 0
15 godina
Jovanka kaže...

Appcake sux donkey balls, aplikacija izgleda miljama lošije od Installousa; linkovi većinom ne rade {#} Da li netko zna još neku "zamjenu" a da nije app vv/vshare?

Pa el teško doći ovdje i skinuti neku aplikaciju i instalirati ju preko iFunboxa ili iTunes-a ?? A to da je aplikacija lošija od Installousa to je, al neke bolje alternative mislim da nema...

Maurer
15 godina
diablo2211 kaže...

ma ljudi, koristio ja to, al kad zbrojiš sve minuse i pluse, ako možete za mob dat tolike pare, pa šta košta po koju app kupiti za 6 kuna?

Mislim da ima da skidate na PC prvo, pa itunesima instalirate.

Da, baš to, košta 6kn!

Ja sam jedan od onih koji voli isprobat aplikaciju, pa ju izbrisat nakon toga ako mi ne paše i stavit neku drugu (primjer: panoramsko snimanje fotografija). Što bi trebo davat za nešto novce, ako neću koristit?!

Maurer
13 godina
neaktivan
Hackulous ugašen!!!

Hackulous je ugašen ali Appsync ( koji je meni osobno najvise potreban ) i Installous su i dalje dostupni na http://repo.insanelyi.com/  repo-u ..Iako installous idalje ne radi jos uvijek je dostupan za download putem tog sourcea tako da se nadam da ce ipak nastavit dalje sa radom..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice