Softverski alat za kojeg se po forumima pročulo da se može iskoristiti za hackovanje bilo kojeg Facebook accounta krije trojanca. Alatka u stvari ne može hackovati nikakav account, ali će uspješno na mašinu žrtve instalirati softver koji može autorima programa proslijediti osjetljive korisničke podatke, poput podataka o kreditnoj kartici.
Nakon prošlosedmične masivne poplave spama na wallovima korisnika na Facebooku, na koju su administratori brzo odreagovali, ovo je u kratkom roku druga sigurnosna uzbuna vezana za socijalnu mrežu.
Budite oprezni i ne nasjedajte na ovakve gluposti.
Ok!, znam da je ovo trivijalna vijest, ali mogu se kladiti da će 50% "korisnika" nasjesti na "hakovanje fejsa".
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj fakat?
Ok!, znam da je to trivijalna vijest, ali mogu se kladiti da će 50% "korisnika" nasjesti na "hakovanje fejsa", inače rijetko korisitim Facebook.
Ok!, znam da je to trivijalna vijest, ali mogu se kladiti da će 50% "korisnika" nasjesti na "hakovanje fejsa", inače rijetko korisitim Facebook.
griješiš. na takva sranja nasjednu samo retardirani konji.
griješiš. na takva sranja nasjednu samo retardirani konji.
Eh pa na takve sam i mislio, 50% mojih prijatelja na FB-u su baš ta vrsta i ovih dana spremam filtriranje liste.
Ma ja ovo ne bih uopce nazvao virusom-stovise PRAVA STVAR!
Svatko tko zeli hackati neciji acc,a opet glup je pa nasjedne,neka!
Kreatoru trojana!
Da, ali ja ne shvatam što žele uzimati tuđe akaunte, jednostavno kad čuješ riječi "hakovanje fejsbuka" odma mi se zgadi, sad vidim da sam pogriješio što sam otvorio ovu temu.
Softverski alat za kojeg se po forumima pročulo da se može iskoristiti za hackovanje bilo kojeg Facebook accounta krije trojanca. Alatka u stvari ne može hackovati nikakav account, ali će uspješno na mašinu žrtve instalirati softver koji može autorima programa proslijediti osjetljive korisničke podatke, poput podataka o kreditnoj kartici.
Nakon prošlosedmične masivne poplave spama na wallovima korisnika na Facebooku, na koju su administratori brzo odreagovali, ovo je u kratkom roku druga sigurnosna uzbuna vezana za socijalnu mrežu.
Budite oprezni i ne nasjedajte na ovakve gluposti.
Ok!, znam da je ovo trivijalna vijest, ali mogu se kladiti da će 50% "korisnika" nasjesti na "hakovanje fejsa".
NE,to i je alat za hakiranje facebook acc-a,samo sto ne hakiraš ti nego hakiraju tebe,ako si dovoljno glup.
(ovo kažem općenito)
(ovo kažem općenito)
Naravno, zato sam i postavio, ima ih vjeruj mi što će ih nasjesti, dapače, dosta ih i znam...