Apple pokrenuo Mac App Store

poruka: 11
|
čitano: 1.761
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Apple je sad i službeno pokrenuo Mac App Store.

Na storeu se vec sada može naci na tisuce aplikacija raznih namjera.

Korisnici OS X dobivaju mogucnost koristenja App Storea putem redovitih updatea.

Upravo sam ga instalirao i cini mi se stvarno zanimljiv.. {#}

Ostatak informacija dostupan je na linku..

Mac App Store Mac App Store
Ovako otprilike to izgleda Ovako otprilike to izgleda
**** Sretna Nova godina!!!! **** Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
RE: Apple pokrenuo Mac App Store

Danas je očito ''Dan D'' za predstavljanje kopija! {#}

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Danas je očito ''Dan D'' za predstavljanje kopija! {#}

Kad smo kod kopiranja, i Microsoft je najavio da će Windows 8 imati integriranu trgovinu aplikacija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 21:05 (Joco55).
15 godina

to apple i ms korpiraju ubuntu jedino novo što su te dvije kompanije uvele je plačanje programa dok je kod ubuntu sve free

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 21:13 (blackalbum).
16 godina
neaktivan

Danas svako svakog kopira!!

Naravno da će se naplaćivat ,pa nisu oni Caritas!!

Microsoft Store postoji već više od godinu dana ,sada samo s MS-ovim softverom (i naravno ,hardverom) tak da je samo do proizvođača softvera hoće li i kada prodavat svoje proizvode na njemu!!

A kad se dogovore ,najmanji je problem integrirati ga u sami OS (Windows 8) ili napraviti aplikaciju za stariji OS (Windows 7?).

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 0:28 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

to apple i ms korpiraju ubuntu jedino novo što su te dvije kompanije uvele je plačanje programa dok je kod ubuntu sve free

To je istina, samo što je ovo možda cak i bolje. Tu ces imat aplikacija koje su free ko i na ubuntu + "profi" aplikacija koje legalno vecinom nemaš za ubuntu, zar ne?

**** Sretna Nova godina!!!! **** Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
14 godina
protjeran

Pokrenuo app store koji je jučer bio hackiran. Nije dugo trebalo, ali s obzirom da je to Apple, dan-dva je i predugo {#}

http://www.craftymind.com/2011/01/06/mac-app-store-hacked-how-developers-can-better-protect-themselves/

Nemam potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
STEVO:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.

0 0 hvala 0
14 godina

pozdrav!

kupio bi iWork preko apple storea,međutim kad kreiram korisnički račun nema za upisati hrvatsku kao billing address?

ima li neko iskustva sa kupnjom preko apple storea,kako to ide??koliko se dostava plaća?

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
alen-c kaže...
blackalbum kaže...

To je istina, samo što je ovo možda cak i bolje. Tu ces imat aplikacija koje su free ko i na ubuntu + "profi" aplikacija koje legalno vecinom nemaš za ubuntu, zar ne?

Dezinformacija. Ubuntu software center od prošle godine ima i applikacije koje se plaćaju .

( ˘͡ -˘͡)
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 10:43 (Bypass).
16 godina
neaktivan
alen-c kaže...
blackalbum kaže...

nismo ni sumnjali da je bolje{#}

kod mene normalno radi.....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice