Powerpoint 2007 problem

poruka: 8
|
čitano: 1.520
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Powerpoint 2007 problem

U zadnje vrijeme mi ne želi mijenjati font i ne pokreže muziku u prezentaciji. Moram izać iz njega opet uć i onda ako jedva uspijem nakon 100 pokušaja promjeniti font ili pokrenuti muziku. U čemu je problem?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Powerpoint 2007 problem

Probaj reinstall, ovako ti ne mogu reći, mislim da je neki file oštećen...

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Powerpoint 2007 problem

Napravio sam reapir i nema promjene. Da li se može šta promjeniti totalnom reinstalacijom kako repair nije pomogao

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nisam siguran no mislim da je odgovor: kako kada. Meni su se znala događati sr**a pa sam uvijek isprobavao repair, nekad je, nekad nije radio...

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Powerpoint 2007 problem

Možda ti neki add-in radi probleme.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
macak kaže...

Možda ti neki add-in radi probleme.

Da, to bi moglo biti...
BORN, javi kak je prošlo.
17 godina
Powerpoint 2007 problem

koji font?

na koji nacin je umetnuta muzika?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Powerpoint 2007 problem

Napravio sam reinstal i opet sve po starom. Skužio sam da font mogu mijenjati tako da izbrišem tekst i onda ga ponovo napišem drugim fontom.

@sasa muziku stavljam preko insert/music

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2008 0:24 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice