Outlook expres

poruka: 3
|
čitano: 1.962
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Outlook expres

pozz ekipa,

triba mi mala pomoc, otac mi vec dugo vrimena koristi outlook expres i od velike mu je vaznosti.. kako smo nabavili novi komp, on bi sad htio da mu mailovi dolaze na njega.. sad me zanima dali se moze instalirati i na novom kompu outlook pa da dolaze mailovi na njega, ili bar da se mailovi iz outlooka na starom kompjuteru prosljeduju sami na neki novi mail na ovom ( gmail, hotmail bilo koji) ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Outlook expres
cokic kaže...

kako smo nabavili novi komp, on bi sad htio da mu mailovi dolaze na njega.. sad me zanima dali se moze instalirati i na novom kompu outlook pa da dolaze mailovi na njega,

Pretpostavljam da na novom računalu imaš MS Outlook. Ako je tako uradi slijedeće (ako već nisi)

- arhiviraj (backup) svih e-mail poruka iz Outlook Express 6 na USB ili slično

- Pokreni MS Outlook kreiraj novi korisnički račun

- Izvrši import ili uvoz e-mail poruka za 2003 ili za 2007, sa USB ili slično gdje si već kopirao staru arhivu. Na tutorijalima je backup a ti samo odaberi import (uvoz), pronađi datoteke *.dbx i uvezi ih

btw: pogledaj malo ove linkove pa nađi što ti odgovara

Ako nemaš MS Outlook i ne želiš ga koristiti tada možeš napraviti i slijedeće (npr: ako si na T-Com a vjerujem d ai ostali to mogu)

- otvori novi gmail račun

- logiraj se na internet stranici T-Coma na očev account

- postavi da ti proslijeđuje poruke na novi gmail account

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
13 godina
neaktivan
Re: Outlook expres

fala ti, uspia san rjesit.. napravia sam mu gmail i preusmjeria :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice