Dakle,
zanima me da li netko zna nešto o ovom Office paketu.
Naime, sadrži samo podršku za Word, Excell i Powerpoint, ali te datoteke otvara expressno brzo i bez ikakvih problema (što je korisniku poput mene i više nego sasvim dovoljno).
Međutim, postoje neke sumnje da je paket "free" samo za neki vremenski period (nakon kojeg se ili treba "skinuti" nova inačica ili - čitava stvar odlazi u "view mode").
Eh, sad...kako je to nešto za što se, relativno teško, nalazi nekakav dokaz (jer je software kineski, a oni malko muljaju s konkretnim odgovorima), zanima me da li postoji neki korisnik koji će potvrditi da li je ovaj paket zaista besplatan, ili je ovakav "navuci i naplati" sistem zapravo njihov (Kingsoftov) "modus operandi"?
Unaprijed hvala svima koji nešto znaju! 
P.S.
Napominjem kako ovaj post može i bez glupih komentara;
- da sam htio piratski office, nabavio bih to i sam
- Libbre Office i Open Office poklonici nek mi ne pametuju, jer za otvaranje kompleksnih Excell mapa tim programima treba čitava vječnost, a o Makronaredbama (i njihovom eventualnom konvertiranju s MS Excell-a) da ni ne govorim (iako bih ovo još nekako i progutao, ali vječnost otvaranja...ccc)
- druge pakete poput IBM-ovog Lotus Simphony-ja također sam isprobao i pribrajam ih u grupu Libre i Open Officea (s tim da ovaj nije uspio otvoriti ništa, ovi gore su barem nakon 15 minuta nešto otovorili)
- linkovi za druge forume na kojima se raspravlja o ovome nisu mi potrebni, sve sam već pretresao i potrebno mi je "hands-on" iskustvo s ovim
- i konačno.... DA - znam da ni Kingsoft Free Office ne podržava Makronaredbe u Free verziji (i upravo me zabole chuuna za to, jer sve drugo radi izvrsno)
Navali narode znalački!

), korisnik treba "skinuti" novu verziju koja onda opet radi unutar nekog svog "freeware roka", što je iznimno nepraktično za ljude koji traže autonomni office komplet.