Dakle,
zanima me da li netko zna nešto o ovom Office paketu.
Naime, sadrži samo podršku za Word, Excell i Powerpoint, ali te datoteke otvara expressno brzo i bez ikakvih problema (što je korisniku poput mene i više nego sasvim dovoljno).
Međutim, postoje neke sumnje da je paket "free" samo za neki vremenski period (nakon kojeg se ili treba "skinuti" nova inačica ili - čitava stvar odlazi u "view mode").
Eh, sad...kako je to nešto za što se, relativno teško, nalazi nekakav dokaz (jer je software kineski, a oni malko muljaju s konkretnim odgovorima), zanima me da li postoji neki korisnik koji će potvrditi da li je ovaj paket zaista besplatan, ili je ovakav "navuci i naplati" sistem zapravo njihov (Kingsoftov) "modus operandi"?
Unaprijed hvala svima koji nešto znaju!
P.S.
Napominjem kako ovaj post može i bez glupih komentara;
- da sam htio piratski office, nabavio bih to i sam
- Libbre Office i Open Office poklonici nek mi ne pametuju, jer za otvaranje kompleksnih Excell mapa tim programima treba čitava vječnost, a o Makronaredbama (i njihovom eventualnom konvertiranju s MS Excell-a) da ni ne govorim (iako bih ovo još nekako i progutao, ali vječnost otvaranja...ccc)
- druge pakete poput IBM-ovog Lotus Simphony-ja također sam isprobao i pribrajam ih u grupu Libre i Open Officea (s tim da ovaj nije uspio otvoriti ništa, ovi gore su barem nakon 15 minuta nešto otovorili)
- linkovi za druge forume na kojima se raspravlja o ovome nisu mi potrebni, sve sam već pretresao i potrebno mi je "hands-on" iskustvo s ovim
- i konačno.... DA - znam da ni Kingsoft Free Office ne podržava Makronaredbe u Free verziji (i upravo me zabole chuuna za to, jer sve drugo radi izvrsno)
Navali narode znalački!