Usb help

poruka: 31
|
čitano: 3.242
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Usb help

uzmem od frenda usb i pogledam kapacitet

moze li mi to netko objasniti

http://slike.hr/vidi/usb0.jpg

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Usb help

Može bit da je sakrio neke datoteke.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Usb help

nije vec sam pregledo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Usb help

marka je btc i nije nista skriveno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Usb help

Pa koliko ja vidim, desni prozor ti je properties od mape PJESME, a di su ti MOTORI i ona mapa prebrisanog naziva??

Lijepo označi sve 3 mape na H: ( PJESME; MOTORI ; XY ) pa pogledaj zauzeće, vidjeti ćeš da će se poklapati sa lijevim prozorom (osim ako imaš i skrivene mape/datoteke)..

UPDATE: da, sad sam i ja primjetio da su sve označene.. sigurno ima skrivene mape/datoteke..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2008 14:59 (ferovca1).
17 godina
neaktivan
Usb help

Koliko je vidim sve su mape označene.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

probaj pogledati sa nekim programom koji ti prikazuje na što sve trošiš prostor, pa da vidimo što on pokazuje

cool
17 godina
neaktivan
denix kaže...

probaj pogledati sa nekim programom koji ti prikazuje na što sve trošiš prostor, pa da vidimo što on pokazuje

kojim???
16 godina
neaktivan
Usb help

možeš probati sa TuneUp Utilities:disk space explorer;samo označiš usb da skenira i pokazat ce ti sto zauzima prostor i kolika je velicina...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Usb help

Ma ja imam stick od gige(koji isto tako pokazuje) i bratić ima od četri gige na kojem ima oko 3800mb. Valjda je to normalno

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da to je normalno, npr imas na kompu HDD od 100Gb ali on zapravo pokazuje da imas cca. 93GB.

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

ovo je zbilja zanimljivo. Klikni sastrane u hijerarhijskoj strukturi na taj stick, pa pogledaj točno koje su mape i datoteke na njemu. Ali opet, to ničemu ne služi. Nemam ideja više

cool
17 godina
neaktivan
Usb help

Ja sam imao isti takav problem na svome usb-u, a rješenje je takav smijeh. Otiđem slučajno u Recycle bin i vidim pobrisane fileove s usb-a. Empty Recycle Bin i odem provjeriti na usb i sve u redu.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2008 16:09 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
17 godina
Paolo2612 kaže...

Ja sam imao isti takav problem na svome usb-u, a rješenje je takav smijeh. Otiđem slučajno u Recycle bin i vidim pobrisane fileove s usb-a. Empty Recycle Bin i odem provjeriti na usb i sve u redu.

zanimljivo, jer meni dok brišem sa sticka, ništa ne ode u recycle bin, nego se odmah izbriše, jer ako bi ti išao brisati nešto od 2 gb, morao bih čekati da se prvo kopira u recycle bin,  a tek onda obriše. Jedino ako si ti tako nešto negdje uključio
cool
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

ne ce
17 godina
neaktivan

samo me zanima gdje je taj prostor

17 godina

a pošto ni neznaš što je još na njemu, a znači, nije ni važno, sad ovo što je na njemu prebaci na komp, pa formatiraj, pogledaj jel zauzeto 0, pa opet sve vrati na njega.

Za posljedice ne odgovaram

cool
17 godina
neaktivan
denix kaže...
Paolo2612 kaže...

zanimljivo, jer meni dok brišem sa sticka, ništa ne ode u recycle bin, nego se odmah izbriše, jer ako bi ti išao brisati nešto od 2 gb, morao bih čekati da se prvo kopira u recycle bin,  a tek onda obriše. Jedino ako si ti tako nešto negdje uključio
Malo ti krivo misliš. Caka je u tome da ono što izbrišeš ti se nigdje ne premješta nego ostaje na istom mjestu dok se neki podatci ne prepišu preko preko tih istih sektora na HDD-u. Stvar je u tome što neki podatak na USB-u od 2GB ima milijun puta veću šansu da će se njega pobrisati nego neki na HDD-u od 500GB.

Ništa ti se ne kopira u Recycle Bin, isti podatci na istim sektorima na HDD-u samo promijenjena putanja kako doć do njih.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
denix kaže...

a pošto ni neznaš što je još na njemu, a znači, nije ni važno, sad ovo što je na njemu prebaci na komp, pa formatiraj, pogledaj jel zauzeto 0, pa opet sve vrati na njega.

Za posljedice ne odgovaram

ok hakeri
ako imate jos koje pametno rjesenje napisite
necu ga dirat jer neznam sta sve drzi gore
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
denix kaže...
Paolo2612 kaže...

Malo ti krivo misliš. Caka je u tome da ono što izbrišeš ti se nigdje ne premješta nego ostaje na istom mjestu dok se neki podatci ne prepišu preko preko tih istih sektora na HDD-u. Stvar je u tome što neki podatak na USB-u od 2GB ima milijun puta veću šansu da će se njega pobrisati nego neki na HDD-u od 500GB.

Ništa ti se ne kopira u Recycle Bin, isti podatci na istim sektorima na HDD-u samo promijenjena putanja kako doć do njih.
 imas kakvu ideju za mene

17 godina
neaktivan
ironZ kaže...

uzmem od frenda usb i pogledam kapacitet

ironZ kaže...
Paolo2612 kaže...

ne ce
 A da ti nije frend nešto brisao? Jer podatci o izbrisanim fileovima će biti samo u njegovom Recycle binu.
17 godina
neaktivan
Usb help

ovo mi je fakat zanimljiv slučaj

evo kad se čujem s njim javim se(sutra)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Usb help

thanks

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Usb help

Probaj pogledat sta sve ima na njemu sa OverDiskom pa to uslikaj i posalji tu da vidimo.

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Usb help

koliko sam shvatio tebe muci zasto pise da je kapacitet 983MB, a ne 1024MB (1GB). tu se zapravo radi o nazivnoj veličini memorije tj. nazivna veličina je 1GB ili 1024MB ali u praksi je to 983MB ili koliko vec.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smallville kaže...

koliko sam shvatio tebe muci zasto pise da je kapacitet 983MB, a ne 1024MB (1GB). tu se zapravo radi o nazivnoj veličini memorije tj. nazivna veličina je 1GB ili 1024MB ali u praksi je to 983MB ili koliko vec.

za to sam znao s occa 5-6 godina
17 godina
neaktivan
Usb help

evo naso sam ova 2 foldera

http://slike.hr/vidi/usb30.jpg

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ironZ kaže...

Odi u tuneUp utilities i odi tune up undelite, pa provjeri što je bilo u tim folderima, da barem probamo skužit što je uzrokovalo taj problem
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
ironZ kaže...

Odi u tuneUp utilities i odi tune up undelite, pa provjeri što je bilo u tim folderima, da barem probamo skužit što je uzrokovalo taj problem
 nemogu
hvala svima necu se vise zamarat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice