uzmem od frenda usb i pogledam kapacitet
moze li mi to netko objasniti
moze li mi to netko objasniti
Može bit da je sakrio neke datoteke.
nije vec sam pregledo
marka je btc i nije nista skriveno
Pa koliko ja vidim, desni prozor ti je properties od mape PJESME, a di su ti MOTORI i ona mapa prebrisanog naziva??
Lijepo označi sve 3 mape na H: ( PJESME; MOTORI ; XY ) pa pogledaj zauzeće, vidjeti ćeš da će se poklapati sa lijevim prozorom (osim ako imaš i skrivene mape/datoteke)..
UPDATE: da, sad sam i ja primjetio da su sve označene.. sigurno ima skrivene mape/datoteke..
Koliko je vidim sve su mape označene.
probaj pogledati sa nekim programom koji ti prikazuje na što sve trošiš prostor, pa da vidimo što on pokazuje
probaj pogledati sa nekim programom koji ti prikazuje na što sve trošiš prostor, pa da vidimo što on pokazuje
možeš probati sa TuneUp Utilities:disk space explorer;samo označiš usb da skenira i pokazat ce ti sto zauzima prostor i kolika je velicina...
Ma ja imam stick od gige(koji isto tako pokazuje) i bratić ima od četri gige na kojem ima oko 3800mb. Valjda je to normalno
da to je normalno, npr imas na kompu HDD od 100Gb ali on zapravo pokazuje da imas cca. 93GB.
ovo je zbilja zanimljivo. Klikni sastrane u hijerarhijskoj strukturi na taj stick, pa pogledaj točno koje su mape i datoteke na njemu. Ali opet, to ničemu ne služi. Nemam ideja više
Ja sam imao isti takav problem na svome usb-u, a rješenje je takav smijeh. Otiđem slučajno u Recycle bin i vidim pobrisane fileove s usb-a. Empty Recycle Bin i odem provjeriti na usb i sve u redu.
Ja sam imao isti takav problem na svome usb-u, a rješenje je takav smijeh. Otiđem slučajno u Recycle bin i vidim pobrisane fileove s usb-a. Empty Recycle Bin i odem provjeriti na usb i sve u redu.
samo me zanima gdje je taj prostor
a pošto ni neznaš što je još na njemu, a znači, nije ni važno, sad ovo što je na njemu prebaci na komp, pa formatiraj, pogledaj jel zauzeto 0, pa opet sve vrati na njega.
Za posljedice ne odgovaram
a pošto ni neznaš što je još na njemu, a znači, nije ni važno, sad ovo što je na njemu prebaci na komp, pa formatiraj, pogledaj jel zauzeto 0, pa opet sve vrati na njega.
Za posljedice ne odgovaram
ovo mi je fakat zanimljiv slučaj
evo kad se čujem s njim javim se(sutra)
thanks
Probaj pogledat sta sve ima na njemu sa OverDiskom pa to uslikaj i posalji tu da vidimo.
koliko sam shvatio tebe muci zasto pise da je kapacitet 983MB, a ne 1024MB (1GB). tu se zapravo radi o nazivnoj veličini memorije tj. nazivna veličina je 1GB ili 1024MB ali u praksi je to 983MB ili koliko vec.
koliko sam shvatio tebe muci zasto pise da je kapacitet 983MB, a ne 1024MB (1GB). tu se zapravo radi o nazivnoj veličini memorije tj. nazivna veličina je 1GB ili 1024MB ali u praksi je to 983MB ili koliko vec.
evo naso sam ova 2 foldera