dobivam ponudu ovaj disk , pa me zanimaju iskustva, tj. općenito iskustva sa SSD diskovima, jer nisam ih koristio, a sve što znam o njima je iz članaka i prića kolega, pa me zanima i vaše mišljenje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobivam ponudu ovaj disk , pa me zanimaju iskustva, tj. općenito iskustva sa SSD diskovima, jer nisam ih koristio, a sve što znam o njima je iz članaka i prića kolega, pa me zanima i vaše mišljenje.
Po mom mišljenju 40GB je premalo prostora, staviš Windows-e, par programa, igrica i već je pun, a i moraš mu ostaviti nešto prostora za TRIM.
Za Sistemski SSD ti treba barem SSD od 80Gb. Inače rad sa SSD-om je perfektan, sve se otvara trenutačno, instalacije su osijetno kraće, windowsi se dižu trenutačno. Ma revolucija u odnosu na klasični HDD
E da što je sa brojem zapisa, naime koliko znam o SSD je to da imaju ogranićen broj zapisa ?
E da što je sa brojem zapisa, naime koliko znam o SSD je to da imaju ogranićen broj zapisa ?
Tako je.Instaliras OS i najbitnije programe koji se dižu zajedno sa OS-om i to je to.Igre i multimediju stavljas na klasični HDD. Nemaš bolje kombinacije.