SSD Kingstone V+ 40GB

poruka: 5
|
čitano: 1.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
SSD Kingstone V+ 40GB
Bok ,
dobivam ponudu ovaj disk , pa me zanimaju iskustva, tj. općenito iskustva sa SSD diskovima, jer nisam ih koristio, a sve što znam o njima je iz članaka i prića kolega, pa me zanima i vaše mišljenje.
I'm from Hollywood

0 0 hvala 0
17 godina
SSD Kingstone V+ 40GB

Po mom mišljenju 40GB je premalo prostora, staviš Windows-e, par programa, igrica i već je pun, a i moraš mu ostaviti nešto prostora za TRIM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SSD Kingstone V+ 40GB

Za Sistemski SSD ti treba barem SSD od 80Gb. Inače rad sa SSD-om je perfektan, sve se otvara trenutačno, instalacije su osijetno kraće, windowsi se dižu trenutačno. Ma revolucija u odnosu na klasični HDD

I'll be back
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: SSD Kingstone V+ 40GB
Aha, znaći recimo instaliram Windowse na SSD i recimo par "najvažnijih" programa, znaći perforamanse bi trebale bit višestruko bolje.
E da što je sa brojem zapisa, naime koliko znam o SSD je to da imaju ogranićen broj zapisa ?
I'm from Hollywood
16 godina
neaktivan
RE: SSD Kingstone V+ 40GB
woodgamesfx kaže...
Aha, znaći recimo instaliram Windowse na SSD i recimo par "najvažnijih" programa, znaći perforamanse bi trebale bit višestruko bolje.
E da što je sa brojem zapisa, naime koliko znam o SSD je to da imaju ogranićen broj zapisa ?

Tako je.Instaliras OS i najbitnije programe koji se dižu zajedno sa OS-om i to je to.Igre i multimediju stavljas na klasični HDD. Nemaš bolje kombinacije.
I'll be back
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice