dakle,imam problem. kad spojim hdd na lg-jevo kućno kino i kad mi se otvori hdd prikaže mi se folder na kojem imam filmove i kad ga otvorim nema filmova u njemu, a kad spojim hdd na laptop onda je sve ok. a kad stavim filmove izvan foldera onda su mi prikazani i normalno rade. htio bih ih sortirati unutar foldera filmovi da ih lakše odaberem kad bih ih htio gledati. hdd je hitachi-ev.please help??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moraju biti van folderu,inace tvo lg ih nemože vidjeti.
Ja imam LG BD 390,filmovi su mi sve do jednog u folderima i reprodukuje ih najnormalnije.Svi su u folderu filmovi,otvorim taj folder player izbaci sve foldere sa filmovima,odaberem film on otvori i taj folder i dalje se zna.Da nije u pitanju formatiranje,meni plasma prepoznaje fat32 a nece ntfs.Mozda je tu problem?
hard je fat32 i sve radi normalno, čita hdd jedino kaj je unutar foldera više foldera onda ne čita. pa sam mislio da se nešto može napraviti da može čitati?
Evo sad sam se setio,mozda ti bude od pomoci,moj player ne cita sve formate kako filmove tako i muziku.Skinuo sam film.Warez je u pitanju,kad otvorim folder kaze mi da je prazan,isto se desava sa muzikom,jednostavno neke formate ne prepoznaje.Otvorim folder,on pokaze ko je izvodjac(pise na folderu) i kad pokusam da pustim on kaze:empty.Mislim da je tu problem,pokusaj da eksperimentises sa tim.Pozz
hard je fat32 i sve radi normalno, čita hdd jedino kaj je unutar foldera više foldera onda ne čita. pa sam mislio da se nešto može napraviti da može čitati?
može,ukloni suvišne foldere