Dal se gube performanse u igri, zna li neko???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ih pokrećem sa eksternog diska i ne osjećam nikakav pad performansi.
nećeš imat slabije performanse,jedino možeš osjetit kao sporije učitavanje igre i mapa jer su eksterni diskovi uglavnom sporiji od običnih al po pitanju frama u igri sve je isto.
e imam pitanje, znači ako instaliram igru na externi hard disk dal će ta igra raditi ako taj disk prikopčam na neki drugi pc?
e imam pitanje, znači ako instaliram igru na externi hard disk dal će ta igra raditi ako taj disk prikopčam na neki drugi pc?
neke da neke ne one koje traže cd-key neče
Da ne otvaram novu temu pa sam da tu pitam,dali je zdravo za externi hard da radi skup s kompom cijelu noc i dan da seedaju jer hard non stop radi
Radi se o WD hardu 160 gb externi.
Hvala
A ovo sto radi non stop i to? jer mi hard radi cijeli dan i noc nekad komp i gasim i restartam i tak to pa se bojim jer sve kaj skidam ide na externi
A ovo sto radi non stop i to? jer mi hard radi cijeli dan i noc nekad komp i gasim i restartam i tak to pa se bojim jer sve kaj skidam ide na externi
Moje iskustvo govori ( imam 2ext HDD-a ) da apsolutno nista se nece desiti sa HDD-om, posto moja dva ext diska rade vec 2,5 godine NON-STOP ( uz rijetke izuzetke ), komp ne gasim uopce, tu i tamo poneki rijetki restart.
Ne gube ja isto koristim externi disk i igram sve igrice preko njega bez problema...
Bok!
Da ne otvaram novu temu dal ima razlike između običnog usb kabla i y kabla??
drugo pitanje je dali su performanse slabije ako se koristi samo jedan usb od y kabla???
tNX!
Bok!
Da ne otvaram novu temu dal ima razlike između običnog usb kabla i y kabla??
drugo pitanje je dali su performanse slabije ako se koristi samo jedan usb od y kabla???
tNX!
Y kabal omogučuje bolje napajanje diska (time i bolje performanse).
Kod Y kabla ti preko jednog idu podatci i napon od 5V (USB) i preko drugog napon od 5V (dakle na disku je na raspolaganju 10V).
U biti diskovi koji traže spajanje preko Y kabla, kad je uštekan samo jedan rade sporije (štedljivije).